Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Autós kamerák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple notebookok
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
molnarpeter
nagyúr
Nokia szervíz van Vácon? Ha nincs, legközelebb hol?
Mp
-
Dr V
őstag
Végülis visszateszem a vlc-t, marad a mpc, mert már beállítottam és j megy a hd film, a gpu meg üzemel videó kódolás alatt, csak olyan kevés a terhelése, h azt hittem, h csak lustálkodik, de látszik, h az órajel emelkedik, szal dolgozik.
daa-raa: Szted én darabolom?[ Szerkesztve ]
The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
törölt tag
válasz PH-User #12274 üzenetére
30-40W minimum.
Viszont amit leírtál ahhoz kell még egy pár hálókártya is, hogy routerként használd.
Egyébként bármilyen gépből lehet routert csinálni, egy időben hasonló okok miatt én egy 600-as Athlon-os gépet használtam ilyen célokra.
Dr V: Igazából azt nem értem mi értelme van darabolni egy filmet, pláne rar-ba csomagolni. Marha sok ideig tömöríti (még Store beállítással is), és gyakorlatilag semmilyen esetben sem tud tömöríteni rajta szinte semennyit sem. Ha már darabol valaki, akkor darabolja az eredeti formátumban.
Iszusz: Lehet, legfeljebb elsüllyed. A helye az OS, alkalmazások témacsoport.
[ Szerkesztve ]
-
Iszusz
csendes tag
Scilab témában nem lehetne nyítni egy topikot?
Átírtam volna a forráskódot a gépemen anno, de már nem értem hol rejlik a hiba és egyedül nem is fogom megtudni soha....
-
tomy88trance
tag
Én is sokáig használtam a Vlc-t ,de a KM Player jobban fekszik Bár van ,ami nem tetszik neki, ahogy a VLC-nek is, úgyhogy elvagyok ezzel a kettővel össz-vissz Ez a .rar behúzós dolog nekem új, kipróbáltam ,nagyon durva
[ Szerkesztve ]
Kérlek támogass! Köszönöm! https://4fund.com/hu/kgjmu9
-
xxxthrief
aktív tag
a gigabyte ep 45 ds3-as lapnak hány fokosnak kell lennie a nb-nek?
jeleneg 50 fok az jó?Megszálltak az idegenek?És nem tudod mit tegyél???--->Küldd a "NO UFO" szót a 1783-ra!
-
Armahun
addikt
Helyette írtam nem mellé. m2ts-t tudja. A gpu-ban nem vagyok biztos, de nagy valószínűséggel igen.
Sőt a feliratok kezelése is sokkal egyszerőbb.[ Szerkesztve ]
Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
spista222
addikt
válasz GrandeP #12283 üzenetére
Azért mert piros vezetéke van még 12V-ot kap a venti.
Pl.: a 3 tüskés ventiken is piros vezetéken 12V van.xxxthrief Az hogy valamilyen program 20%-ot ír ki semmit nem jelent valószínűleg hibásan is írja ki mert mivel nincs szabályozás így nincs is értelme bármit is kiírni, mert az csak hibás információ lehet.
-
-
Dr V
őstag
A media player classic tud rart lejátszani, mint a vlc? Ott ugyebár az első rart kell behúzni és máris megy a fim. Kicsit egyszerűbb, mint kibontogatni...
-
nagyúr
válasz xxxthrief #12278 üzenetére
Az nem sok. Nekem annó az SLI-ben a karik 120 fokosak voltak. Igaz képregény volt a játék de bírták.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
xxxthrief
aktív tag
a csatija ilyen!
Ehez van csatim! lehet rákötöm és van venti szabályzóm is!Megszálltak az idegenek?És nem tudod mit tegyél???--->Küldd a "NO UFO" szót a 1783-ra!
-
kovsol
titán
válasz xxxthrief #12278 üzenetére
terhelés alatt ennyi? mert ha igen az teljesen rendben van.
(#12281) xxxthrief zalman fanmate -re rá tudod kötni, igaz annak 3 pines a csatlakozója, de tapasztalatból mondom, hogy ezt is rá fogod tudni dugni, csak a kábelek színét figyelembe véve kell rádugni.
(#12282) xxxthrief ha tényleg terhelés alatt 60 fok akkor fölös az aggodalom, majd ha 80-90 fok körül mozog akkor kezdj el izgulni
szerkesztés gombot is tanuld meg használni majd amúgy
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
-
zsolti1902
aktív tag
válasz xxxthrief #12273 üzenetére
Ha jól tudom az MSI After Burner-rel tudod szabályozni, profilt is létrehozhatsz hogy milyen hőmérsékleteknél pörögjön jobban a venti.
My VGA History: S3 TRIO 64 - 3DFX Vodoo - MX4000 - FX5700LE - 8400GS - 3850 256MB - 8800GT 512MB - 4850 1GB - 5850 1GB - 7870 2GB - R9 280 3GB - RX 480 8GB - GTX 1080 8GB - HD5450 512MB - HD5750 1GB - RTX 2080 SUPER 8GB - RTX 4070 SUPER 12GB
-
GrandeP
addikt
válasz PH-User #12274 üzenetére
Routert?
Mármint inkább, switchet nem?
Lehetni lehet, de 2-3 gépnél többet nem tudnál vele kiszolgálni, árban ha csak nincs meg minden, akkor elköltesz egy alap router árát...
Fogyasztásban meg havonta 3 router árát...Szaaal, iszol te eleget?
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
PH-User
addikt
Sziasztok!
Olvastam régebben, hogy PI-PII-PIII gépből lehet "csinálni" routert.
Valaki tudna ebben segíteni?Az érdekelne még, hogy ez a régi konfig. mennyit fogyaszthat így routerként?
-Tomato lap
-Intel 200MHz MMX (@233MHz)
-4db EDO (4x16MB)
-1db SD (64MB)
-ATi PCI VGA (???? szép nagy, még animál is egyet mikor a gép kapcsol, talán Rage 2)
-Maxtor 3.2GB HDD
-valami ócska AT táp (200W)Ha nem fogyaszt túl sokat, akkor megépíteném routernek, passziválnám a procihűtést és tennék a táp elé egy 12 centis csendes ventilátort.
GrandeP - Meg van minden hozzá, egyben van a fentebb leírt konfig. 1-2 hónapig kellene csak míg veszek egy normális eszközt.
Nekem router kellene nem switch. Ami tűzfalként és valóban routerként is szolgál, max. 2 gép lenne rajta. Hálókártyám van dögivel.[ Szerkesztve ]
''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
xxxthrief
aktív tag
Üdv!
van 1 9400gt-m ! 512mb!
Hogyan tudom a venti fordulatszámát szabályozni?
Üdv!Megszálltak az idegenek?És nem tudod mit tegyél???--->Küldd a "NO UFO" szót a 1783-ra!
-
föccer
nagyúr
válasz GrandeP #12271 üzenetére
[link]: A parkban minden dolgozónak és vendégnek jut parkolóhely.
Azt nem tudom, hogy ingyenes-e a vendégek részére, de ezt egy telefonhívással ki lehet deríteni.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
GrandeP
addikt
Üdv!
Budapest Graphisoft park, van ingyenes, ("biztonságos") parkolási lehetőség a közelben?
Googliztam, de nem lettem okosabb, van mélygarázsuk, de nem írja h csak dolgozói vagy sem, és azt sem h mennyiért?!Köszi...
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
AssAssynn
őstag
Lompos48 és jozsi252:
Nagyon szépen köszönöm a választ!"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
AssAssynn
őstag
Sziasztok!
Az érdekelne, hogy a több éve vízszintes helyzetben üzemelő vincsesztereimet beszerelhetem-e úgy függőlegesen, hogy az, ahol a kábelei vannak kerül alulra?
Tehát eddig így feküdt: x[====]
Most meg így lenne:
.__
|....|
|....|
|__|
..xTehát NEM így:
...|-------------|
x |................|
...|-------------|
(x az, ahol a kábelek vannak)UI: unatkoztam.
UI2: Megoldottam a szerkesztést.[ Szerkesztve ]
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
jilian
addikt
Van olyan USB kábel elosztó, hogy egy egeret/bill ketté oszt?
2 gép lenne vele üzemeltetve, persze nem egyszerre, csak hogy ne kelljen ki-be húzogatni hátul az eszközöket.
há remélem érthető...[ Szerkesztve ]
-
stark4
tag
Hali
kb egy team speak server ami maximum 100 főhöz kell az mennyire terhel meg egy gépet? -
Speeedfire
félisten
válasz Speeedfire #12262 üzenetére
A comodo backup-ot meglesem, hátha...
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
Speeedfire
félisten
Ismer valaki jóféle ftp backtup programot? Lehetőleg ingyenest és legyen időzített feladat is benne.
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
nagyúr
Ha az mpc-hc jól játsza le akkor cserélj arra.
Driverek rendesen fent vannak? Milyen oprendszer? xp, vista, 7?"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Dr V
őstag
Üdv!
A freemake video converternél a gyorsításnál a dxva van beállítva, mivel egy radeon 4890es kártyám van. De konvertálásán inkább a cpu dolgozik, mint a gpu... Filmlejátszásnál is hasoló a helyzet, vlcben elvileg engedélyeztem a gpu gyorsítást, de nincs hatással sztem. pl egy fullhd m2ts formátomú filmet le sem játszik (igaz, a media player classic meg igen, de a vlchez ragaszkodnék.) Mit csináljak, h a gpu-m ki legyen használva?? Íy nincs sok értelme.
-
TROG AIR
aktív tag
Sziasztok. Hp laptopnál a beépített hangszórók csak akkor szólnak 2-3 másodpercig ha a hangerő csúszkát épp le vagy fel húzom,egyébként nem.
driverek ok-k rajta- illetve a jack-re dugva is minden ok a hanggal amugy.
Az eszközkezelőben is hibátlannak mutatja a hangot-hangeszközöket.430 pozitív , 0 negatív....
-
kovsol
titán
Hi
Bedugom a hangkártyába a fülhallgatómat és nem kapcsolja ki a beépített hangfalat. Korábban ezzel nem volt gond. Windows XP van a gépen és egy Lonobo ThinkCentre gép volna és szét szedni se tudom, hogy lehúzzam róla a hangszórót.
Erre lehet valami megoldás ? Egy géprestart már megtörtént és utána is hangfalon és a fejhallgatón is szól egyszerre a zene. Ha rámegyek, hogy mute all, a hangfalon akkor is szól, a fülesben meg elhallgat.[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
spista222
addikt
válasz vinikorn #12252 üzenetére
Sajnos ezt a hangot csak a DVD cseréjével tudod orvosolni mivel induláskor mint minden a gépben egy rövid tesztet végig futtat saját magán ami ezt a hangot eredményezi. A legtöbb DVD ad ki magából ilyen hangot amit ha nem megfelelően van felfogatva a házba akkor a ház még jobban felerősíthet.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Üdv!
Nem tudom ezt hol kérdezzem meg?
Letöltöttem pár filmet (avi).
Általában külön mappában voltak a feliratok.
Ahol srt van, azzal nincs is semmi bajom.
De vannak filmek, amikhez sub van, és mellette egy idx fájl is.Úgy emlékszem, régen nem volt a sub mellett ilyen.
Rákerestem, de nem nagyon értem mi is ez.
Ha kitörlöm az baj?
Úgy értem, nem fog elcsúszni a sub felirat ha nincs meg hozzá az idx fájl?Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
vinikorn
aktív tag
válasz spista222 #12203 üzenetére
Be lehet állítani a BIOS-ban, hogy a gépinduláskor a DVD író ne induljon el? Boot eszköz a HDD-re van állítva. Ez a hang ne legyen gépinduláskor: [link].
Új az LG GH22-NS DVD íróm. Régen nem emlékszem, hogy ilyen hangja lett volna a gépindulásnak. Lehet, hogy ennek az LG DVD író ilyen gyenge minőségű? -
Iszusz
csendes tag
Scilab topikot nem találtam, úgyhogy akkor ide írok.
Valaki megtudná nekem mondani ha a következőt fordítom:A=testmatrix("hilb",5)
vi=1:2
vj=3:4A=(vi, vj)
Miért dobja ezt a hibát?
!--error 41
incompatible LHSÁtírtam volna a forráskódot a gépemen anno, de már nem értem hol rejlik a hiba és egyedül nem is fogom megtudni soha....
-
törölt tag
válasz jozsi252 #12229 üzenetére
Mindenképp javasolt a kék neon használata éjszakára (ugyanúgy, ahogy mozizáshoz is sokan használják), ha nincs akkor bármilyen fényforrás jobb, mint a teljes sötétség. A fényerő Illetve a szűrő használata sem rossz megoldás, de ezek mellé a + fény jót tesz a szemfáradás ellen. A kék neont tedd a monitor mögé, ha egy éjjeli lámpát használsz, akkor a monitor mögötti-alatti területre világítson, a fényforrást te Ne lásd.
-
föccer
nagyúr
válasz geza12345 #12247 üzenetére
Jó eséllyel logikai hibás lett a meghajtód, amit a win7 telepítője nem tud megfelelően lekezelni. Javaslom, hogy próbálj egy adatmentést, majd ha az sikeres, akkor távolítsd el az összes partíciót a meghajtóról, majd újraparticionálni, újraformázni a megfelelő méretekkel, és elindítani a telepítést.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
geza12345
tag
Sziasztok
A segítségeteket kérném nem tudom újratelepíteni a gépet win 7 megáll a telepítés ahol a kéri a nyelvet meg ott csak az egérnek van semmi más nincs . Eseus partition masterrel kibővítettem a Windowsnak a helyét ,ennyit csináltam ,próbáltam pendrivéről és dvd ről telepíteni de ugyan az a probléma.Mi lehet a baja? Az alaplap Asrock conroe1333-D667 C-MOS clear már csináltam.
"Amíg engem látsz nem vagy vak"
-
Gery15
addikt
-
spista222
addikt
válasz tomy88trance #12236 üzenetére
Nézd meg az adatlapját
Nem tűnik CRT-nek
scomcomputer megnéztem a kivezetéseket a USB 3.0 kétszer annyi vezetéket tartalmaz így nem hiszem hogy van hozzá átalakító, megoldást csak az USB 3.0 ás előlapi panel jelenthet.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
24"-os LCD monitorom van. Illetve hát van hogy leülök du 4 kor gép elé, aztán csak éjfélkor kelek fel, ( na persze kaja meg ilyesmi erejéig azért felkelek ) Ez hétközben. Hétvégén meg hát szinte egész nap itt ülök.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max
-
ScomComputer
veterán
válasz spista222 #12228 üzenetére
asrock z77 extreme 4
középen,legalul az usb3 csati -
spista222
addikt
válasz tomy88trance #12231 üzenetére
LCD monitoroknál már nem számít szinte semmit fáradás szempontból hogy hány Hz-en megy a monitor mert a kép folyamatos nem vibrál(kivéve ha rossz az inverter).
-
tomy88trance
tag
-
spista222
addikt
válasz tomy88trance #12231 üzenetére
LCD monitoroknál már nem számít szinte semmit fáradás szempontból hogy hány Hz-en megy a monitor mert a kép folyamatos nem vibrál.
-
tomy88trance
tag
válasz jozsi252 #12229 üzenetére
Mennyi időt szoktál gép előtt ülni? Elvileg óránként fel kéne állni előle 10-15 percre, ha ez se javít akkor lehet kapni szemcseppet, esetleg a Hz-et lehet még állítani, a monitor mögötti világítás szerintem nem sokat segítene Van,hogy nekem is elfárad a szemem, pedig eléggé megedzett már Szemüveget hordasz? Lehet nem ártana gép előtt az se Na igen akkor már,ha fényerő akkor lehet lehet kapni rá ilyen védő izét ami kicsit besötétíti a képernyőt ,estére nem rossz az vagy ha sötétbe gépezel, elvileg a monitor típusa se mindegy, tft-nél nem fárad annyira a szem mint a régi Crt-knél, LCD-vel nincs tapasztalatom
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Az lenne a gondom hogy amikor csak gépezek, értsd semmi tv meg ilyesmi nem megy ami fényt csinálna a szobába, akkor előfordul néha hogy a szemem elfárad.
Ez azmiatt van szerintetek mert a sötét szobában nézem a "fényes" monitort? Illetve lehetséges hogy érdemes lenne berakni a monitor mögé egy kis valamilyen világításféleséget? Hogylehetne ezen a szemfáradáson javítani. 24"-es monitorom van.
iPhone 16 Pro Max
-
spista222
addikt
válasz ScomComputer #12227 üzenetére
Milyen alaplap?
-
nagyúr
válasz huntermati #12225 üzenetére
Ezt egy tápos topikban kérdezd meg, mert ők ott megmondják neked a választ.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
válasz huntermati #12220 üzenetére
Hát ezt neked kell eldönteni. A 2 maghoz képest gyorsulni fogsz, mind windows mind programok terén, persze gondolok itt winrar, meg egyéb szerkesztő programra. Meg persze a játékok is. Ha váltasz, rosszabb nem lesz az biztos.
-
spista222
addikt
Megéri a plusz két mag de szerintem inkább váltsál platformot is mert pl egy 1155-ös alaplapban sokkal nagyobb lehetőségek vannak.
scomcomputer Próbáld ki ha ugyanaz a bekötés de lehet hogy 3.0 ás eszközökkel nem fog probléma mentesen menni de a 2.0 ásaknak rendesen kellene menni.
[ Szerkesztve ]
-
tomy88trance
tag
Te döntsd el, én még nem váltanék a helyedben,de nem vagyok a helyedben Meg,ha sok játékkal játszol és nem csak azzal a kettővel amit mondtál akkor talán érdemes cserélni,de majd Sub-Zero mond valamit, én nem érzem magam itt túl okosnak Max a pénztárcádnak lesz rossz ,ha most váltasz ,abba meg nem szeretnék/szeretnénk turkálni
[ Szerkesztve ]
-
tomy88trance
tag
válasz ScomComputer #12208 üzenetére
Mért akarod rádugni?Ha jól értem 3.0 van az alaplapon, a ház előlapján meg 2.0.. azzal nem tudsz mit csinálni szerintem Legalább van mindkettő, van akinek csak 2.0 van
-
ScomComputer
veterán
Erre "12208" senki !!!!
Vagy nem jó helyen kérdeztem? -
tomy88trance
tag
válasz Sub-ZeRo #12217 üzenetére
Bocsi Szoktam használni, csak sokszor később jut eszembe amit még oda írhatnék, azért írtam ezt azt külön :/ Jah igen a Dirt ,de azon kívül semmi más nem használja ki szerintem, sőt ahhoz se alapkövetelmény De ő tudja,hogy inkább gyűjt egy jobbra, vagy most megveszi, én 1 játék miatt nem venném meg,ha csak nem 1 játékkal játszok csak
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz huntermati #12214 üzenetére
Van ilyen is. Igen, felkell frissíteni. Ha van 12-es érdemes azt felrakni, de csak olyan bios-t, ami nem béta állapotban van!
(#12215) tomy88trance: Pl. a dirt-ök kihasználják a 3-4 magot is. Kapsából ez jut eszembe. Használd már azt a szerencsétlen szerkesztés gombot míg egy modi nem küld el pihenni.
[ Szerkesztve ]
-
tomy88trance
tag
válasz huntermati #12214 üzenetére
Én még várnék vele,amíg tényleges nem jön olyan játék,amihez az kell akkor, addig is lejjebb mennek az árak talán és még jobbat tudsz venni
-
tomy88trance
tag
válasz huntermati #12211 üzenetére
Attól függ, ha kihasználod(nem csak játékra használod,hanem mondjuk Grafikai programokat,tervező programokat is használsz) akkor jah,de ha játékra kell akkor még várnék vele egy darabig
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz huntermati #12209 üzenetére
Szerintem csak olvasni és figyelni kellene egy kicsit. Ott a cpu support list. Na ott megtalálod a válaszod. [link]
(#12213) tomy88trance: Miért várnál vele? Manapság kezdik kihasználni a 4 mag előnyét a játékok. Szóval nem kell azzal várni.
[ Szerkesztve ]
-
huntermati
aktív tag
válasz tomy88trance #12210 üzenetére
És szerinted megéri váltani egy E6600-ról Q6600-ra?
-
tomy88trance
tag
válasz huntermati #12209 üzenetére
Szerintem bele, ott van,hogy támogatja a Quad Core-t meg az Extrémet is ,szóval szerintem jah
-
ScomComputer
veterán
Sziasztok!
Tanácsot kérnék,van egy CM Haf912 házam,amin csak usb2.0 előlapi csatlakozó van,az alaplapon van usb 3.0,valahogyan(átalakító,adater) meg lehet oldani hogy rádugjam a 2.0-s a 3.0ra?
Köszönöm szépen! -
BaGeBrain
tag
Sziasztok! Van itt egy DELL 1018-as típusú noti. Rendszert kellene újratelepítenem rajta (Win7) de nincs benne cd/dvd meghajtó. Külső USB-s megható kell hozzá?
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest