Hirdetés
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Jó okkal kerülte a felskálázást és a sugárkövetést a Nintendo
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spet
addikt
válasz
Melack #112594 üzenetére
Miracast (windows kiadás) például
-
Kispaprika
tag
válasz
Melack #85516 üzenetére
Itt egy progi hozzá:
Formázó felismerő,hátha jó. -
spiritex
veterán
válasz
Melack #61487 üzenetére
...hát múltkor még jobbak voltak az árak egy konkrét tv esetén, mint az általad említett cégeknél, de most megnéztem és ma már nem... ugyanannyi, mint bent a boltban... akkor nem is igaz, amit ígérnek, hogy jobbak az online áraik...
(#61488) sklopp
...mondjuk mondasz valamit...(#61489) V.Stryker
Köszi, szétnézek majd ott is. Amúgy anyukámnak kellene egy NEM FullHD-s 32"-es lcd led, mert a régi crt-jén vagy kilóg két oldalt a 16:9-es adás, vagy belekicsinyítve annyira kicsi minden az 51 cm-en, hogy alig látja.
Egyelőre ezt néztem ki: LG 32LN536B. Megnéztem élőben és vállalható a MinDig tv-s képe, mert hogy azt fogja rajta nézni. -
laca500
aktív tag
válasz
Melack #59633 üzenetére
Igen, ezt sejtettem.
Egy olyan dologra gondolok mint egy nas, amibe belehet tenni a HDD-ket, csak nem hálózaton keresztül szeretném összekötni a pc-vel vagy a media player-rel, hanem usb csatin. Csak egy dolgot kellene kiszolgálnia. Valahol láttam már ilyet kb. 50K-ért csak nem tudom hol. A másik, hogy ha létezik hozzá elektronika, akkor inkább összerakom ithon. -
szlovibuki
tag
válasz
Melack #57462 üzenetére
Köszönöm, de ezt hogy kell értelmezni? Ha a közmunkás beteg lesz és táppénzre megy az, a szerv, aki őt alkalmazza utánaérdeklődhet, hogy mi baja van, miért nem jár dolgozni?
Valamint érdekelne még az is, hogy mi van akkor, ha lejár a közmunka ideje, utána mi lesz? Ugyanúgy munkanélküli lesz és többet nem hívhatják közmunkára?
Továbbá az is érdekelne, hogy mi a helyzet akkor, ha valakit kitesznek közmunkára és munka közben jön rá arra, hogy ő fullad (papírja van róla, hogy asztmás)?
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
Melack #54639 üzenetére
Igen ez a korlátozott forgalom most nekem is szemet szúrt...8GB nem túl sok...Mondjuk a mostani netem ilyen. Ennél jobb lehet...? Ti lecserelnétek...?
-
anonymus89
addikt
-
Vakegérke
félisten
válasz
Melack #46768 üzenetére
Én is azt linkeltem, és nem tévedtem a meghatározásban.
-
pelenka35
őstag
válasz
Melack #45376 üzenetére
Köszönöm
Windows xp telepítésközben állandóan megáll "kék halállal" fogalmam nincs mi lehet a probléma ,
arra gondoltam ,hogy a winchestert újra kellene particionálni esetleg leformázni de nem találok olyan programot amit pendrivrol el tudnék indítani.valakinek esetleg valami ötlete ?
-
sutyesz96
őstag
válasz
Melack #43266 üzenetére
Igen, én is az xbox360-at ajánlom, bár ha gondolod megvárhatod a next-gen konzolokat is (év végén jönnek).
Elvileg nem lesz olyan borsos áruk. Nézz róluk 1-2 videót, nagyon szép grafikájuk lesz, és igen erős hardverekre építkezik.
De ha sürgős, és nincs sok pénzed (
) akkor mindenképpen Xbox 360!
-
leslieke
Jómunkásember
-
Kommy
veterán
válasz
Melack #36268 üzenetére
(#36269) Qru & (#36268) Melack: ADSL-nél nagyon is fontos a központtól való távolság, ráadásul mivel minden előfizetőhöz dedikált kapcsolat van így nem számít, hogy a többiek mit csinálnak mivel az nem hat ki a te vonaladra.
Optikánál és kábelnetnél osztott közeg van ott kisebb csoportokra vannak osztva az előfizetők, így itt előfordulhat, hogy a csoport túlterheli a saját csoportjuk hálózatát -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Melack #32483 üzenetére
Igen sajnos, a "fejlődés" megint elvett egy "fícsört": régi AMD-s alaplapjaimon volt egy jumper, hogy az USB-s eszközök a készenléti 5V-ról (azaz mindig) vagy a fő 5V-ról (azaz csak bekapcsolt gép esetén) kapjanak-e tápot. A mostani deszkámon ilyen már nincs sajnos. Nekem a belső kártyaolvasóm világít folyamatosan kikapcsolt gép esetén is. Egyetlen előny viszont, hogy kikapcsolva is tudom róla tölteni a telefonomat, nem kell lehajolni az asztal alá a töltőig....
-
törölt tag
válasz
Melack #32404 üzenetére
Sok monitoron már most is van külön Eco üzemmód, ahogy pl a processzor energiagazdálkodását is lehet agresszívebbre állítani, és akkor kevésbé fogja az OS emelgetni az órajelét és a feszültségét.
barisj: Procit, VGA-t meg lehet próbálni alulfeszelni, az is jelenthet pártíz Wattot. Bár ha azok a cuccok vannak a gépedben, ami az adatlapodon, akkor sok esélyed nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Nagyon izgalmas, új funkciót ígér a OnePlus 13T
- Netflix
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Honor 400 még nincs, Honor 400 Lite már van
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7420 / 4K UHD / i7-1185G7 / 16GB RAM / 512GB SSD Prémium ultrabook Újszerű állapotban
- Double-shot és dye-sub PBT ISO kupak készletek és Accent készletek
- Philips 345B1C Ívelt Ultrawide Monitor!34"/3440x1440 /VA/100hz/AdaptiveSync/
- Új Acer NITRO V 15 Gamer Tervező Laptop -30% 15,6" RYZEN 5 7535HS 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD 144Hz
- Keresem - Fostex állvány
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung SyncMaster E1920N Monitor eladó táp és DSUB kábelel
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest