Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Teasüti

    nagyúr

    válasz cof #138143 üzenetére

    Milyen csempés téma? Az a win 8 volt. Win10-ben nincs csempe. Vagy max a start menüben láthatsz csempét, de azt én már észre se veszem. A képernyő szélén kívül rá se nézek semmire a start menüben. :C

    Lassú? Hát mihez képest. HDD-s PC-hez képest nem lassú a Surface Go sem. Modern géphez képest meg az Ultrafast Boot-on kívül a POST képernyő is már lassúnak számít.
    De fapados laptophoz is kell türelem bőven, amit most vesz az ember 150k-ért.

    Az meg hogy alapból van kb másfél giga szabad RAM, az egy dolog. Surface Go-n általában csak multimédia megy, meg a böngésző, esetleg Ebook. Böngésző se 30 fülön, hanem ésszerű keretek közt. Ez van.
    Lehet vele élni. De teszel bele még 4 giga ramot és nincs miről beszélni. Ezek piti dolgok. Manapság már 16 giga ram a sztenderd. 32 is már elég gyakori PC-s viszonylatban.

    Az meg, hogy nem minimalista az OS, az meg hamar megszokható.
    Most ilyen Cortana, meg kereső a tálcán, meg pár csempe a Start menüben, meg mindenféle Legacy pár megás szoftver gyárilag telepítve (Xbox, Skype, MAps, Edge, Mail, tökömtudja mi) elférnek, nem kérnek enni. Nem zavarják a lelki békémet. :)

    A hardverek fejlődése óhatatlanul magával hozza a pazarlást. Ez van. Egy átlag telefonban már több erőforrás van, mint egy első generációs Surface Go-ban. ;)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák