Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- CPU léghűtés kibeszélő
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Teljesítményvesztést okoz az új NVIDIA App
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
at11
aktív tag
válasz okezsoke #28684 üzenetére
Androidos telefonból is van olcsó meg van Samsung, az utóbbi sokkal jobb, telefonálni mindkettővel lehet.
Akkuvédelem, szuperkondi, applikáció mind jobb, a hátsó kamera meg 2K. Tud az otthoni wifin is kommunikálni, az egy nagy kényelem. (Asszem tudja a wifi station mode-ot.) -
FireFox1996
őstag
válasz okezsoke #28684 üzenetére
AzDome-ről nekem csak elől van felvételem, a hátsó kamot fel sem tettem a HD felbontása miatt. És tapasztalatom sincs a HW kitjéről, hogy jól kíméli-e az akkut. Egyelőre nem tervezem HW kitet használni.
Amikor rendeltem az AzDome-t (elő + hátsó kam), akkor kb 24-25e ft volt nekem aliexp-ről, itthon azt hiszem 44e ft környékén volt. Ezért elég jelentős volt az árkülönbség.
[ Szerkesztve ]
<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
-
at11
aktív tag
válasz okezsoke #28466 üzenetére
Az egy nagyon baba kamera, fel is lehet extrázni később akár külső oldalkamerákkal is és alapból tudja az energiatakarékos parkoló módot, azaz 3 napig kitart, mielőtt lekapcsol az akkuvédelem. Bekötőkábel, memóriakártya is.
Olcsóbb szuperkondenzátorosból ott az összes VIOFO, bár első hátsóban szerintem a Thinkware F200 Pro tuti tipp. -
Csorbi
addikt
válasz okezsoke #12612 üzenetére
Az 1-es kérdésre nem tudom a választ (sőt, nem is érdekel mert nekem is ilyen van csak V1-es )
A 2-esre pedig: a kamera a tükör mögött, onnan néhány centi vezeték fel, majd tetőkárpit mellett végig elrejtve az A oszlopig, annak a burkolatában le a műszerfal oldalán, és bele a benti biztosítéktáblába. Nekem ez így van egy KIA Ceed-ben. Nem látszik a kábelezés, sőt, maga a kamera sem, takarja a visszapillantó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest