Hirdetés
-
PROHARDVER!
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
sambenez
Topikgazda
válasz
nünüke1975 #20498 üzenetére
A kérdés az ez felveszi ha végig karcolom a kocsit? Tehát mozgásra is vesz fel?
Egyébként egy előre néző kamera nehezen veszi fel ha a kocsi oldalát piszkálják. -
nünüke1975
aktív tag
válasz
Teszla_ #20492 üzenetére
Nekem ez van. Ha tükrös is jó akkor ez a legjobb.Ha parkoló mód kell akkor ez is kell.Innen rendeltem.Eddig jónak tűnik. Ami nekem nagyon bejön és amire nem számítottam az az hogy a tükör módban a tükör sötétebb.Van hozzá hátsó kamera HD felbontású.Az első full HD 32 gb kártyával használom. 3 nap alatt itt van.Sötétbe is jó ahhoz képest amilyenek vannak a piacon.
-
Cheesy
őstag
Teszek majd fel persze.
Úgy tudom, hogy a Xiaomi garanciális ügyintézése nem a legjobb ittHUN, a kereskedő meg akitől drágábban megveszem is csak vissza tudja küldeni. És telik az idő, telnek a hetek, hónapok. Nagyon ritka hogy azonnali cseregarancia van egy ilyen kütyü esetében.
De javítsatok ki ha tévedek -
Teszla_
senior tag
Sziasztok!
Tegnap szépen végighúzták kulccsal az autóm két oldalát a ház előtti parkolóban. Előtte is nyitották már rá az ajtót, de most már tényleg szeretnék egy normális kamerát.
Amit kéne, hogy tudjon: parkoláskor is rögzítsen, sötétben minél jobb képe legyen (este 6 és reggel 7 között húzták meg az autót), esetleg legyen hozzá hátsó kamera, vagy opcionálisan lehessen később beszerezni hozzá.
Gondolom ezek nem az alap modellekben vannak, így a megfelelő pénzt rászánom, ígyse lesz annyi, mint most a 4 elem szétbarmolása.
Ja, még egy, beszerezhető legyen itthon, minél gamarabb.
Előre is köszi a segítséget. -
lohn
tag
Ha e 2 kamera közül kell választani, akkor szerintetek is a 900-as az egyértelműen jobb választás, ha nincs szükség beépített LTE kapcsolatra?
-
Cheesy
őstag
Én tegnap rendeltem EZT, hw kittel, 64GB-os kártyával.
70mai Pro Plus, az adatlap alapján a beépített GPS, picit erősebb proci, IPS kijelző ami különbözik a sima Pro-tól. A bolt linkjére kattintva az 5 USD-s kupont engedte aktiválni, így összesen 25.838 HUF-t vont le tőlem a bank, ebben a postaköltség is benne van.
Tracking alapján DHL hozza a lengyelektől. -
tvamos
nagyúr
Sziasztok!
A segitsegeteket szeretnem kerni, termeszetesen menetrögzítő kamera vasarlasaban. Olyat szeretnek, ami lehetoleg elore, meg hatra is nez, es lehet tolato kameranak is hasznalni. Jo lenne, ha a hatso modulnak csak tapot kene adni, es radios megoldassal kuldene kepet elore, a kijelzonek. Kicsi az auto amugy. (Nem egy kamionra kell.)
Elore is koszonom a segitseget!(Olvastam az osszefoglalot, de csak meg bizonytalanabb lettem. Azt hittem, ez a 70mai egy termek, de latom, van belole sok fele.)
Amugy van valami extra hozza, hogy telefonon lehessen elokepet nezni? Valami 4G modem, vagy ilyesmi...
-
bul07
nagyúr
Mediamarkt
XIAOMI 70mai Smart Dash Cam Pro menetrögzítő kamera
19900Ft
[link]GPS modul nem akciós, MM-be az 6e Ft, de aki amúgy se akart venni hozzá
Hátha tolnak majd a 1S-re is egy akciót és háta 10e köré kerül az ára (most 15e)
-
CHIPman
nagyúr
válasz
FireFox1996 #20480 üzenetére
Ami természetesen nem vehet közterületet.
-
-
m4rk.89
aktív tag
Sziasztok!
Rendeltem egy Navitel R300GPS menetrögzítőt, tudásban nagyon jónak tűnt.
Valakinek van tapasztalata a sebességkorlátozásokat jelző funkcióval? Elviekben egy készüléken lévő adatbázisban GPS alapján tudja, hogy hol mennyivel lehet menni és riaszt túllépés esetén.
-
Brave_86
aktív tag
A 70mai -nál a Parking mode milyen érzékenységű? Mire kapcsol be? (ajtó zárás -nyitáson kívül) pl ha a keréknél matatnak az játszik?
-
sambenez
Topikgazda
válasz
microvillage #20469 üzenetére
Csak azért kérdeztem mert nekem a régi autón a YI dashcam is elfért a tükör mögött, pedig az nem kicsi. Most az A800 is a tükör mögött van, de a 70mai pro is elfér és a Viofo-k is, pedig ezek mind kijelzősek.
-
sambenez
Topikgazda
válasz
microvillage #20467 üzenetére
Xiaomi 1S az kijelző nélküli. De miért is ez a legfontosabb szempont?
-
microvillage
tag
Sziasztok.
Kijelző nélküli kamerát keresnék. Melyik most az ajánlott kategória? Konkrét típusok is jöhetnek.
Köszi.
-
maglew
aktív tag
Az akksit nem meríti le ha hetekig nem használod?
-
bcl
senior tag
válasz
maglew #20462 üzenetére
Lehet szivargyújtóra is dugni, akkor csak a - nem túl nagy - saját akksija tartja benne a lelket. (legalábbis az A800-ban így van)
Illetve lehet hozzá venni kitet, amivel állandó tápra lehet kötni az autóban. Ehhez némi szakértelem nem árt.
Nekem a múlt hét kedden jött meg a kamera (első, hátsó, "táp-kit"), és a héten márkaszervízben csinálták meg állandó táposra, meg vezették el a drótokat gyönyörűen! Igaz, nem én berheltem ingyen, de nagyon szép munkát végeztek, és a kamera is jól megy. Ma üzemeltem be, és próbáltam ki, pont a felvételeket nézegetem -
Tompie
őstag
Egyébként egy kreált probléma, engedjem el inkább?
Ugye a kamera azért van a kocsiban h "védje" de ott hagyni benne az autóban nem kapnak vérszemet, h kilopják belőle?
-
netreg
tag
A800-ra mi az aktuálisan legjobb (értsd: legolcsóbb, de megbízható) beszerzési forrás? Nem kell holnapra, 1-2 hetet is tudok várni. Első + hátsó kellene, meg HW KIT is, akár SD kártya is.
-
merqree
őstag
Az ingerküszöb alá ment az ára, vettem most egy MIO MiVue 792 kamerát, Xiaomi Yi Dashcam-ot fog váltani.
Aztán, ha meglesz az új autó, akkor veszek hozzá hátsó kamerát is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest