Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsoltx11
junior tag
Teljesen egyetértek.
Én nap mint nap egy nem kicsi litiumos aksin könyökölök a prius + omban.
De a tapasztalat 15-20 év alatt szinte semmi akku vagy inverter meghibádodás a pluszokban nem hogy még robanás vagy hasonló 5-600ezer km plusok szaladgálnak az utakon taxiként is.De persze más a technológia stb meg biz az Made in Japan .
De szerintem mostanra made in China is utolérte ezeket az országokat.
Persze vannak kivételek.
Bizok benne az enyém nem az lesz 😉 -
bear_
aktív tag
Az ólomakku nem fog felrobbanni soha.
A litiumos akksi viszont elég instabil egy szerkezet, és bár viszonylag biztonságos a mindennapi használata, de extrém esetekben van esély a kigyulladásukra. Értem én, hogy millióból egyel történik hasonló, de nem szeretnék az lenni, aki pont azt a milliomodik hibás cellát fogja ki. Amúgysem csak akkor veszélyes, ha épp töltöd, de igazából biztonságtechnikailag az a legveszélyesebb üzemmódja.
Arról nem is beszélve, hogy az olcsóbb kínai kütyükben szeretnek spórolni az alkatrészek árán.
Nagyon off, de a túlelektronikázott autókhoz (meg minden máshoz) pedig annyi hozzáfűzni valóm van, hogy biztos szuper a sok kényelmi funkció, meg elektronikusan vezérelt mindenség, de marhára felesleges. Lesz majd pislogás, ha mondjuk az új golfban elromlik valami elemtromos kütyü aztán a szervízben elédrakják a félmilliós számlát, mert mondjuk megadta magát benne a tablet, amivel a fűtéstől kezdve mindent is kapcsolgatsz.
Mivel villamosmérnök vagyok van rálátásom a dolgokra.
-
Zsoltx11
junior tag
Bandi
Nem tudom most néztem tel. appon is 32416Huf ot ír...
Lehet nekem nem ad annyi kedv.
Akkor inkább egy 128gb kártya lesz a nyerő.Esetleg ilyen kártyára tudnátok egy jó áras linket dobni nekem.?
Köszönöm -
wrrs
tag
Akkor rángasd ki az akkut a kocsiból is...
Lerágott csont már ez, és kb. ezerszer el lett mondva, hogy ez a szélvédőre akksi jajj felrobban ez olyan dolog, mint a nincs és csak politika a koron@vírus...
Másik "kedvencem", hogy az elektromos cuccokkal a kocsiban csak a baj van, meg még több hibalehetőség, stb. Előbb-utóbb lehet akkor gyalog vagy biciklivel járni, mert nem lesznek majd csak elektromos autók, és lehet ülni a 2-300kilós akksitelepeken. Az mekkorát fog robbanni...!
Viccet félretéve (nem is vicceltem): ne így állj hozzá, semmi baj nem lesz! Ha a szivargyújtóban csak gyújtásra kapcsol, akkor éppen olyan ártalmatlan a kocsiban egy ilyen kamera akksija, mint bármelyik akksis kütyü a lakásban. Ott sem cibálsz ki mindent az aljzatokból ha elmész otthonról. Alapvetően egy bedugott hálózati pl. konyhai/szórakoztató elektronikai eszköz működés nélkül is több galibát okozhat, mint ezek a 3,7V-os kis lipo akksik. Ezért egy 70mai nem az a hitvány kínai cucc amire sokan járatják az agyukat, hogy jajj kínai akkor biztosan hulladék. Miért ilyenek az emberek? Csak olvasni kéne, meg informálódni. Persze nem a kék F marhaságból...
-
sambenez
Topikgazda
-
-Bandi-
tag
válasz Zsoltx11 #19892 üzenetére
Aliról rendeltem a kamerát 2 napja ahonnan sambenez is. Nálam a telefonos appon keresztül még mindig van 5642ft( 18 dollár ) kedvezmény, 27000Ft alatt van kicsivel + 1650 szállítás. Bár itt a kártya és hw nélkül van, viszont ugyanezt a kedvezményt adja ha kiválasztom azokat is.
A kártyát Sincerity től szerettem volna venni de valamiért nem dobott ki hasonló terméket ebay-en( állítólag van már saját oldala de nem ismerem ), így rákerestem a legtöbb értékelésesre ali-n és végül onnan lett "sima" kártyánál 9999+ értékelés van, ilyet se nagyon láttam még Alin
[ Szerkesztve ]
Mivel az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
-
Zsoltx11
junior tag
annyira nem sürgős,de azért a 3 dodóért nem várok még hetekig
a sandisk 128 as kártyát menyiért és honnan szerváltad be ha meg szabad kérdezni -
-Bandi-
tag
válasz Zsoltx11 #19887 üzenetére
Változik a kupon, ha nem olyan sűrgős nézegesd, tegnap is egy idő után átváltott 18 dollárra, lehet még lesz 20( bár sztem kicsi rá az esély, elég kelendő lehet ) is mint mikor mi rendeltük.
Nekem már itt van egy Sandisk high endurance 128as az A800ba, remélem jó lesz. 64es már az A129be is kevésnek bizonyult számomra, hamar törlődött a felvétel, igaz előre hátra vett, de itt is ez lesz a cél. Elméletileg ma kaptam mailt a hátsó kameráról is hogy beérkezett az országba.
Elég körülményes volt itt Alin is hogy hardware kittel kértem, 2 napba tellett lelevelezni hogy úgy is jó ha nincs, mert csak hajnal 4 és 5 között ír és olvas üzenetet, tehát a válaszom csak a következő hajnal 4 és 5 között ovlasta el és reagálta le. Jelenleg úgy van elküldte a kamerát ma reggel, és majd ha megjön, visszautalja a hw árát...
-
Zsoltx11
junior tag
én sem tudom mlg pontosan hová rakom ,de egy rokon közel stávol a legjobb autóvillanyász ugyhogy épp most küldtem át neki a linkeket amiket szeretnék úghogy az meg lesz oldva szerencsémre ez kipipálva . már csak jöjjön majd meg is.
-
bear_
aktív tag
Ha valaki esetleg ilyet szeretne venni: 44000 pénz a Viofo a129 duo UK raktárból a [Banggoodon] .
[ Szerkesztve ]
-
sambenez
Topikgazda
válasz Zsoltx11 #19882 üzenetére
Egyszer már megtaláltam, ha jól emlékszem 5m.
Én egy Prius 4-esbe rakom.
Nem vagyok benne biztos hogy elég lesz. Amikor a P2-be raktam tolató kamerát úgy emlékszem több mint 6m kellett. De majd letesztelem valami madzaggal mire megjön a kamera. Még azt sem döntöttem el pontosan hova tegyem.
A két kamera miatt nem vagyok benne biztos hogy elég lesz a 64GB.[ Szerkesztve ]
-
Zsoltx11
junior tag
köszi
mivel a kocsi amibe megy elég keveset megy ill. sok rövid táv városon belül így szerintem nekem elég lesz a 64gb kártya
a hátsó kam az a800 nak az rc06 os a linken amit küdtél nem látom milyen hosszú a kábel amit adnak hozzá. egy prius plus egyterűbe lenne tervezve nem tudom elég lesz e a gyári kábel ,hogy elérjen az front kam ig.
-
Zsoltx11
junior tag
most raktam kosárba az a800 igaz hw kit és 32gb kártyávl ahogy CHIPman írta
de a matek csak 15 dodó jött le kuponokból így lett total : 111,93 dodó
jó ez így vagy valamit elQTAMKÖSZI
-
Zsoltx11
junior tag
sambenez te milyen tipusú(márka)ill. ( gb-s)
sd t nyomatsz majd az a800 ba?Köszi
-
bul07
nagyúr
25hónapja a szélvédőn csücsülő 70MAI (D01) sötétben készült felvétele
Csak hogy két év után milyen minőség maradtVideó (Van benne egy történés is)
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
sambenez
Topikgazda
Na szépen halad a spanyolban feladott A800, már megtett 600km-t, közben a BG is visszautalta a pénzem. Mindenkit bíztatok aki még a BG-re vár vegye meg inkább ali spanyol raktárból.
-
Zsoltx11
junior tag
válasz CHIPman #19871 üzenetére
Egyébkébt milyen minőségű kártyák ezek azt tudja valaki?
64 gb is lehet hozzá tenni 5-6$ a külöbség.
Kérdés az a 64 es elég vagy kell sokkal nagyobb.
Ez a hw kit nem tudja a feszt nézni vagy ahoz más kell,hogy mondjuk védje az aksit totális lemerüléstő..
A simma kam aksija meddig bírhatja a felvételt .
Nekem csak az ovi,suli parorlásokkor kell leginkább kb. 15-20 perc egyhuzamban.Köszi
-
toci82
lelkes újonc
Most ha nincs rajta a gyújtás, akkor is van áram a szivargyújtóban, de ezzel egy jó ötletet adtál - megpróbálom megbuherálni. Köszönöm CHIPman!
-
CHIPman
nagyúr
válasz toci82 #19872 üzenetére
Miért nem megoldás az, hogy a power bankot dugod a szivargyújtóra, és fixen arról megy a kamera? Már ha nincs áram alatt a szivargyújtos gyújtás nélkül. Akkor még kapcsolgatni se kell. Mondjuk az enyém pl pont nem tudja, ha töltöm akkor nem ad ki áramot, de a tied talán igen.
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 2x500GB m.2 SSD
-
toci82
lelkes újonc
Sziasztok!
Parkolás figyelő funkció miatt (is) vettem a kamerát, a terv az, hogy parkoláskor powerbankról működik (ne szívja le az akksit), menetközben pedig átdugom szivargyújtóra. Tudtok esetleg megoldást arra, hogy ne kelljen minden alkalommal szétcibálni a kábelt, hanem valamilyen kapcsolóval meg lehessen oldani az áramforrás váltást? Tehát olyasmire gondoltam, hogy alapból folyamatosan rá van dugva egy elosztóba (?) a szivargyújtó és a powerbankos töltés is, amit egy XOR kapcsolóval tudnék kiválasztani, hogy pontosan miről töltődjön.
Előre is köszönöm!
toci -
CHIPman
nagyúr
válasz Zsoltx11 #19870 üzenetére
Lehet, de csak memóriakártyával. Kittel és 32GB-os kártyával ~17 dollárral drágább mint kártya és kit nélkül, [máshonnan] pedig 16+szállítás (kínából ingyenes) az eredeti hardwire kit. Kérdés, hogy meg akarod spórolni azt az 1 dollárt és kínából várni a kitre, vagy inkább akarsz egy kártyát, amit nem fogsz használni.
[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 2x500GB m.2 SSD
-
Zsoltx11
junior tag
Lehet én néztem szarul,de ami linket kaptam sambenez től ott a spanyol raktárból nem lehet hw kittel együtt rendelni..
de erősítsen vagy cáfoljon meg valaki mert lehet mivel még 0 rendelésrm van és most kezdem a történetet elnéztem valami.
Ezért kérdeztem,hogy külön tudok e megbízhatót venni rendelni és honnan. -
CHIPman
nagyúr
válasz Zsoltx11 #19864 üzenetére
Hiába regelsz, Aliexpressen nem lehet paypallal fizetni.
Spanyol raktárból annyi a szállítás, nem tudom mi lehet nem okés rajta.
A legmegbízhatóbb hardwire kit a gyári, amit csomagban kapsz meg a legolcsóbban a kamerával.[ Szerkesztve ]
-
Zsoltx11
junior tag
megbízható HW kittet itthon is lehet kapni vagy az is rendelős történet
innen most 16 USD - 3 új reges -
Zsoltx11
junior tag
spanyol raktárból Szállítás: 5,26 USD
ez így okés? -
Zsoltx11
junior tag
húúúú..KEZDŐ vagyok,de nagyon az aliplay gondolom automatikus vagy kell hozzá külön reg. ?
a másik kettő amit írtál halvány gőzöm sincs mi fán terem bocsi
-
Zsoltx11
junior tag
bocsi még egy gyors kérdés
nincs paypal-om enélkül is bizt. a rendelés aliról
mert akkor reg. -
Zsoltx11
junior tag
ettől fogva tudod követni?
-
Zsoltx11
junior tag
bocsi mit is jelent az a TN ?
-
Zsoltx11
junior tag
a hátsó az china szállítás
alin paypal nélkül is oksa a rendelés?
lehet reg. asszony kárty. mit új reg is kapok pár dollár kedvezményt . -
Zsoltx11
junior tag
Oksa köszi.
átküldöm neki a két linket aztán szerintem GO
-
Zsoltx11
junior tag
Ez az opció nekem is szimpatikus így.
A spanyol raktáras is koreket nem lesz Feuchton?
Még rendeltem onnan.
A 18$ kupont hogyan aktiválom?
Hugom intézi az ő van reg.Köszi
-
Zsoltx11
junior tag
sabenez megkérdezhetem milyen hátsó kam. rendeltél?és esetleg az A800 alis linket meg tudnád adni 😉 lehezséges megrendelném én is aliról Hátha az ide is ér még karácsony előtt.😁
Köszi szépen. -
zsamiatt
őstag
a 129 duora nincs valami jó beszerzési forrás? szükségem lenne még egyre
Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- Érdeklődés privátban!
-
bul07
nagyúr
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
-Bandi-
tag
Esetleg limitált lehetett? Igaz nekem Forintra van állítva és appon keresztül vettem, de feltűnt már este is, hogy mikor megrendeltem utána már más összeget írt oda...meg a hardware kit is eltünt( azzal próbáltam megvenni ) abból a raktárból ( de mint utólag kiderült nincs is, mert írtak hogy nem tudják küldeni azt, visszautalják az árát ).
[ Szerkesztve ]
-
sambenez
Topikgazda
válasz Peter.70 #19836 üzenetére
Ott az ár alatt a Get coupons használd a 20/20.01 kupont.
Így spanyol raktárból 89,25$. -
CHIPman
nagyúr
-
sambenez
Topikgazda
Aliról már fel is adták a kamerát. Már látszik a GLS rendszerében.
Csak 1,44$-al volt több mint a BG-n.
-Bandi- köszi a tippet.Vissza is mondtam BG-n, a kis buták 500 pontot akartak adni ha várok még.
[ Szerkesztve ]
-
-Bandi-
tag
válasz zeon.hu #19832 üzenetére
Végül berendeltem én is ahogy leírtam este, de hát ez se akar összejönni olyan egyszerűen, mert akkor még volt olyan opció, hogy hardware kittel együtt spanyolból, de hajnalban már írtak is hogy bocsi hibásan volt kirakva tehát csak anélkül van, a kit árát meg visszautalják. Mondjuk gyanús is volt hogy ez a variáció el is tűnt a rendelésem után.
Kíváncsi leszek Banggoodosból mikor lesz valami.
Amúgy feldob egy opciót hogy ha visszatérítést kérek, de adok még nekik 15 napot, és úgy se indul meg 5 dollárt jóváírnak az áron felül. Nem sűrűn rendelek innen főleg nem visszamondok, de ez még nem jött szembe velem, már be kellett volna játszani 2 hete[ Szerkesztve ]
-
Alex 336
csendes tag
Sziasztok!
Teljesen kezdő vagyok a témában,szeretnék segítséget kérni tőletek,hogy főleg éjszakai felvételhez melyik dash camot ajánljátok, és hol érdemes rendelni.
Előre is köszönöm a segítséget. -
sambenez
Topikgazda
Na rendeltem egy A800-at Aliról is. Amint feladták visszamondom a BG-s rendelést. Aztán lehet egyszerre adják fel mind a kettőt. Na az vicces helyzet lesz.
-
-Bandi-
tag
Én nagyon gondolkozom, hogy visszamondjam ezt a Banggoodot... most 28ezer ft( 31 hardware kittel ) alatt lenne Spanyol raktárból 1-5 nap szállítással ha egyből megrendelem attól a cégtől, amit feljebb linkeltetek Ali-n. Van értékelésekben sok kép hogy megkapták az emberkék... 1-5 napos szállítás... elgondolkodtató :/
[ Szerkesztve ]
-
sambenez
Topikgazda
9-ig ünnep van náluk. Remélem lassan csak lesz valami.
-
-Bandi-
tag
Nekem is visszaállt a kezdetekre :/
"Estimated to ship before September 17, 2020"
De a 70mai Pro se nagyon akar jönni amit szept. 15 adtak fel( elsején rendeltem )...
Titkon éreztem én, hogy ez lesz, és rendeltem az A129hez GPS modult Aliról ( szept. 10 ), az legalább ma megjött. Igaz tesztelni nem volt időm, de rádugva legalább elméletben visszajött a GPS-em( mutatja a 0 km/h -t, eddig no gps-t írt ), lehet a többi anomálián is javít az új kütyü. Majd meglássuk.Mivel az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
-
dethroner
veterán
Eljött a bűvös október 6, és hát a banggood ugyebár: Expected to ship before Oct 6
De még most is csak előrendelés, hogy rohadjon megA hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
szabolcs.sz
tag
Sziasztok!
A honlapja szerint a Daschcamviewer program nem támogatja a hely és sebesség adatokat a 70mai Dash Cam Pro -ból. Van erre valami hasonlóan kényelmes megoldás, ami kiteszi a videót, térképet, metrikákat egy képernyőre ?
Esetleg ugyanez GoPro Hero 8-hoz ? -
bul07
nagyúr
válasz tboldi #19819 üzenetére
Lehet hogy gyengül a memóriakártya egy két szektora és néha néha belassul az rá írás
Én lelkiekben és memóriakártyával is készülnék a cserére( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
tboldi
nagyúr
A kamera önmagában nem is fogja megjeleníteni a GPS adatokat, nem a videóra égeti rá, hanem az .mp4 fájlokba kódolja bele ezeket. Csak a saját kijelzőjén való visszanézéskor, meg a telefonos app-ban "olvassa ki", számítógépen viszont ezzel a programmal tudod kinyerni, illetve a másik lehetőség a custom firmware telepítése, ami automatice még a kamerán létrehoz minden kliphez egy .srt, egy .kml és egy .gpx fájlt, amiket csak be kell tallózni a gépen.
(#19818) Thome: Nekem mostanában azt mondja időnként, hogy "slow sd card, a replacement is advised", vagy valami hasonlót, pedig egy UHS-1-es SanDisk van bent, és a felvételek is hibátlanul rögzülnek.
[ Szerkesztve ]
-
Thome
veterán
válasz sambenez #19801 üzenetére
Amikor nagyot koppan a futómű, jelzi is hogy "emergency record".
Egyébként nem, csak szimplán mondja amikor betelik hogy "memory card full, format memory card" vagy valami hasonlót.Ezért sem értem hogy ezt így mi okozhatja? Próbáltam PC-re kötni, hátha lehet rajta FW-t frissíteni vagy bármi de nem.
Ötlet esetleg?
[ Szerkesztve ]
-
O.CS
aktív tag
Akkor félrenéztemAzt hittem, hogy 1.1.5 a legfrissebb.
A Km/h-t szerettem volna megjeleníteni de nem tudtam és azt hittem, hogy egy frissítés megoldja a dolgot. -
O.CS
aktív tag
A 70mai pro kamerámon a firmware 1.1.0na
Szeretném frissíteni mert úgy láttam, hogy van már frisseb de nem adja fel a lehetőséget.Azt írja ki, hogy a legfrissebb van rajta.
Ilyenkor mit lehet csinálni? -
bul07
nagyúr
válasz Soma01 #19811 üzenetére
Van itt pár tulaj, hátha nyilatkoznak
-
Soma01
veterán
A 70mai Rearview Dash Cam Wide-al van tapasztalatotok?
Egy két kamerás rendszerre lenne szükség. Mit ajánlotok? -
janos1988
addikt
Illetve,melyik fps ajánlott a 2592x1944-es felbontáshoz? 25 (Pál), 30 (ntsc) vagy 27.5?
És 1920x1080-hoz?
Class 10-es kártya elegendő a max. felbontáshoz?
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
janos1988
addikt
Ennek a Xiaomi 70mai pro-nál normális jelenség ez a lightos halszemeffekt a széleken? Nagyon zavaró.
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
paolinho
őstag
Na végre ma megjött az Indiegogo-tól a 08.24-én rendelt 70mai A800-as. Anno 119 $-ért lehetett rájelentkezni hátsó kamerával. A meglepetés akkor ért, amikor kibontva a csomagot volt benne egy hardwire kit is, amit én tuti nem rendeltem. De ha már jött, hát köszönöm szépen.
Így első ránézésre szép nagy darab a kicsike, de súlyánál fogva azt kell mondjam van anyag is benne. Kibontottam, megcsodáltam, de sajna csak a jövő hét végén tudom majd beszerelni, addig legalább tanulmányozgathatom majd a vele kapcsolatos tudnivalókat.
A jelenlegi 70mai Dash Cam 1s kamerámat fogja váltani, és kétségtelen, hogy fog hozni minőségi javulást is ez a váltás.
Amit viszont kérdezni szeretnék, az az lenne, hogy ezek a fóliák, amelyek egyébként a korábbi szériákban is találhatók, amire felragasztjuk magát a készüléket, ezek miért szükségesek? A kamera alatti ragasztó felület is simán megtartja. Ezeknek mi a funkciójuk? Az A800-ashoz is küldtek ilyenből 2-2 darabot előre és hátra. Fontos ezekre felragasztani az eszközöket?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest