Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thome
veterán
Sziasztok,
Vettem pár hete egy 70mai 1s kamerát, 16gb memkártyát tettem bele (UHS I), amikor betelik a memória akkor egyszerűen leáll és pirosan jelzi hogy tele a memória, nem kezdi elölről a felvételt csak formázást követően.
Hol a hiba?
-
B.i.L
senior tag
Nekem tulajdonképpen az jön le ,hogy amit szeretnél az kb. olyan hogy megy a menet rögzítő kamera elől hátul és ha mondjuk nagyképernyős kijelző van az autóba,elméletileg rákötöd és akkor látod azt a képet amelyiket kiválasztod ilyenre gondolsz?
HárdVera’pron nézz körül vannak ilyenek.
Én is itt vettem.
Viofo a129 duo[ Szerkesztve ]
Horgászni mentem...B.i.L
-
tomcsi23
veterán
Attól még feszegetésre elválhat. Ahogy maga a kamera is sajnos. Kamerán belül is a tüske belső része is tüske, az is szarakodhat az érintkezéssel.
Jól álmodták ezt meg, csak szarul lett kivitelezve. Egy összeépített GPS egységgel meg pláne nem veszi fel a versenyt....de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Peter.70
addikt
Viszont ha hátsó kamera nélküli van az alin Lengyel és Spanyol raktárból, akkor remélhetőleg legy hamarosan hátsó kamerával is
-
sambenez
Topikgazda
-
CHIPman
nagyúr
válasz sambenez #19785 üzenetére
Ja, viszont most nézem, hogy van 20-20 és 15-15 kupon rá. Csak kamerát kéne szerezni, mert már mindenhol 100$...
(#19787) sambenez: Az előbb még volt.[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 2x500GB m.2 SSD
-
CHIPman
nagyúr
Halkan mondom, hogy van PL raktárból hátsó kamera nélküli A800, még pontosan 4db.
[link]
Bár banggoodról egy bő 10essel olcsóbb EU expressel, csak ki tudja mikor adják fel.hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 2x500GB m.2 SSD
-
Norisz
friss újonc
Sziasztok.
Adas funkció piros lámpánál vagy dugóban nem jelez az előttem lévő autó indulásánál. Be van kapcsolva. Másik kettő/ sáv elhagyás, utolérés ok/
Találkozott már valaki ezzel? Mi lehet a probléma? -
Zoli-bácsi
senior tag
válasz st6969 #19780 üzenetére
A tükör (szenzorok) mellett miért nem jó? Miért nem tudod bújtatni? Simán be lehet dugni a kárpitok mögé, a ragasztás igénytelen is és csúnya is. Arról nem is beszélve, hogy ha gyenge ragasztót használsz akkor lejön, ha pedig erőset, akkor az majd csak a kárpittal együtt fogod eltávolítani. A másik kérdés, hogy hova akarod elvezetni. Szivargyújtóhoz vagy biztosítéktáblához?
-
st6969
őstag
Jellemzően hová szerelitek fel a menetrögzítőt? A középső tükör elé? Nálam oda sajnos nem lehet (gyári táblafelismerő kamera van ott, lentebb meg már a kilátásban zavarna).
Van példa arra, hogy esetleg valamelyik fenti sarokban kap helyet? Ahogy néztem, a kábelt el lehetne vezetni valamilyen módon az A oszlopnál le, majd műszerfal illesztéseknél, a kormányt felülről, vagy alulról kikerülve. Szerintem valahogy ragasztani lenne jó a kábelt végig a műszerfalon, mert bújtatni nem tudom. Csak kicsi a kábel felülete a ragasztáshoz, na meg miféle anyag lehet, ami nem hagy nyomot, ha el kell majd távolítani... -
O.CS
aktív tag
A GPS ahogy nézem csak arra jó, hogy van sávelhagyás és követési távolság figyelmeztető.A felvételen ott a GPS koordináta meg a sebesség, viszont a kijelzőn menet közben nem tudja megjeleníteni a sebességet.Jó tudom?
-
zedok
őstag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani elől hátul rögzítő kamerát?
Ha pl. a hátsó kamera aktív, pl visszapillanto tükörkent, közben a menetkamera rögzít.Nem vagyok jártas a témában, rokonnak szeretném szülinapjára. :)
Üdv,
Zedok[ Szerkesztve ]
Hyosung GT650N, Asus K52 "fagyós-pista" JE-EX225D
-
-
ifas01
friss újonc
Igen,
Bocsi!
Már látom, olvasom őket!
Köszönöm szépen! -
O.CS
aktív tag
A kamerához hardwire kit-et csak kintről lehet rendelni?Itthon nincsen?
-
ifas01
friss újonc
Sziasztok!
70mai pro GPS modullal.
Újabban Nem jelzi sem a pozíciot ( kordinátákat)
sem a sebességet. Már a második GPS mudult vettem rá. A visszajátszott felvételeken sem szerepel.
Az ADAS-t sem tudom bekapcsolni
Mi lehet a gond? -
bul07
nagyúr
válasz dReFiX #19760 üzenetére
Pedig az pont jó hogy jelzi hogy vesz, mert egy esetleges memória kártya hibát máshogy nem nagyon lehet észrevenni, az hogy megváltozik a led színe nálam meg sokaknál nem buli mert úgy van felrakva hogy a tükör mögött
Hangerőt minimumra kell tenni és akkor nem zavaró
.......................................
Viofo A129-DG Duo Dual Channel 5GHz Wi-Fi Full HD Car Dash Dual Camera DVR with GPS
[link]
BGVIOFO114
US$121.93
EU Priority LineUK raktárra sajnos nem jó a kupon
Shipping Insurance még ki lehet venni az is -3.4$, már aki úgy gondolja
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
O.CS
aktív tag
Sziasztok, Vettem egy 70 Mai pro kamerát és azt szeretném kérdezni, hogy érdemes venni hozzá GPS egységet?
-
mgy
senior tag
válasz dReFiX #19760 üzenetére
Könnyen próbálkozok, nem voltam még képes berakni, itt figyel az asztalon. Nem simán a beállítások között van, ahol a hangerő nagyságát állítod, hanem az advanced alatt: Power on sound.
Ami a jó benne, bárhová állítottam, beszélt bekapcsoláskor.
Szóval engem is érdekelne, hogy lehet némítani.[ Szerkesztve ]
-
zolikaDB
veterán
válasz Fotonhámozó #19757 üzenetére
Ezert kerdem
Amugy ha meleg eri, szerintem felszivodnak majd! -
Fotonhámozó
senior tag
Ti fel tudjátok tenni a szélvédőre úgy a kamerát, hogy ne legyen a ragasztó alatt semennyi légbuborék?
A farkas imádott olvasni, zabálta a könyveket. Ezért ette meg a nagy i-t és a piros k-t.
-
zolikaDB
veterán
Sracok!
A 70mai-khoz adott antisztatikus kis folianak mi a gyakorlati jelentosege? -
st6969
őstag
Srácok, egy nagyon alap kérdés:
Ha veszek egy menetrögzítőt, amit nagyon szeretnék, akkor annak a tápellátását hogyan szokás megoldani? A műszerfalon van 2 USB port, de középen lent a sebességváltó előtt. Az csak nem lehet, hogy ott lóg a "tyúkbél"?!
Az autó nem az enyém (céges), így nem bonthatom meg sehol a kárpitot Létezhet erre valami igényesen kivitelezett megoldás szerintetek?
Az autó egy Renault Megane IV (a középső tükör előtt van egy kamera, ami a táblafelismerést és az esőérzékelést végzi...szóval nem tudom, a menetrögzítő, ha felkerül a szélvédőre, nem okoz-e zavart a gyári kamera működésében?)
Valakinek van ilyesmivel tapasztalata? -
dReFiX
senior tag
Sziaztok !
70mai 1s esetében a hangot valahogy ki lehet kapcsolni ? Köszönöm !
-
cscope
csendes tag
válasz tboldi #19743 üzenetére
Köszi, de én szerintem kevesebbet vesz fel mint 1,5 A mivel nincs kijelzője. Az 1,5 A maximum, ha csutkára le van merülve az akksija és akkor is csak a töltés kezdetén esetleg 1 Amper. A töltőket pedig általában biztonsági szempontok miatt kicsit túlméretezik. Lehet, hogy a "bóvli" valahol közel jár az igazsághoz.
-
cscope
csendes tag
Érdeklődnék, hogy valaki megmérte e már USB mérővel, hogy mekkora a Xiaomi 70mai 1S áramfelvétele? Powerbankról szeretném üzemeltetni és ha elindítom az autót a töltője töltené a powerbankot. Így folyamatosan menne és meglenne oldva a parkoló üzemmódja is. A powerbaknak a fedelén van egy napelemes töltő is ami álló helyzetben nem tölti fel fullra, de rásegít valamennyit.
-
-
CHIPman
nagyúr
válasz Zsoltx11 #19737 üzenetére
Én nem várnék ilyenektől magyar menüt, mérget vennék rá, hogy maximum angolul tud.
A129 duo most 139,99$ EU raktárból banggoodon, ha érdekel, viszont a héten nem hinném hogy itt lesz.[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 2x500GB m.2 SSD
-
Zsoltx11
junior tag
válasz renziNNN #19735 üzenetére
Mennyi volt az annyi $ és időben amíg ideért.
Egyik befutó nálam is a voifo 129 duo azon y gondolkodám..
Parkoló módot bekötötted hw kittel,hogy szuperál?
Vagy ahogy az előttem írók egyike 2 db külön kam. (mivel nekem hátul is van szivartyújtó)
Előrre egy 70mai pro hátra pedig az 1s
Nem tudom ez milyen jó opció.
Ráadásul xiaomi hazai boltjából is elérhető garival.azt nem tudom magyar menüs e ha itthon veszem.gondolom igen.
De erősítsen meg valaki .
Az a800 at szerintem pihentettem ki tudja mikorra lesz belőlle valami.
Most szabin vagyok a héten el akarom már végre intézni nem nyűglődni tovább.Köszi
-
tboldi
nagyúr
válasz tboldi #19734 üzenetére
Hehe, túlbecsültem, az Xboxos 1 m-es hosszabbító is bőven elég. Még a középkonzol alá kell elrejtenem (per pillanat nincs a közelemben elég szerszám), de a csomagtérben és a hátsó ülések alatt már megvan az elvezetés.
A Lidl-ben meg vettem egy töltőadaptert, most akcióban 1500 Ft, és kielégíti mindkét kamera áramigényét (2,4 és 1,5 A).
[ Szerkesztve ]
-
renziNNN
tag
válasz bacskait #19712 üzenetére
Nekem Banggoodról EU priority line-al jött a Viofo. Eddig megvagyok vele elégedve. (Köszönöm a fórumtársaknak, hogy rábeszéltek, hogy rakjam fel a hátsót is, ha már megvan.. szerencsére sikerült fájdalommentesen, nagy bontások nélkül is elvezetni a kábelt hátra )
A Lamax-al szerintem nincs sok tapasztalat itt, az A800 pedig nem nagyon akar megjönni azoknak akik már rendeltek, mert elég új még. Bár ennyi pénzért mint amibe a Lamax kerül már 129 Plus Duo-t kapsz egy minőségi sd kártyával együtt. -
bul07
nagyúr
válasz tboldi #19732 üzenetére
Arra azért figyelj hogy a USB hosszabbító kábelek ha nem olyan minőségűek akkor nagy lehet a veszteség, és akár instabillá is teheti a kamerát ha nincs meg a kellő feszültség
És egy sima Kínából származó USB elosztóval tapasztaltam ezt, meg egy USB kapcsolóval is
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
tboldi
nagyúr
Az első kamerához már megcsináltam a szivargyújtó kettéosztását, sokkal egyszerűbb oda bedugni még egy USB-t. 15 A-es a biztosíték, illetve így 2x7,5 A-em van, el kell bírnia az áganként max. 4,8 A-t. És a befűzés is marha egyszerű lesz, összesen 3 csillagcsavart, egy 10-es hatlapfejűt, 2 középen benyomós patentet, 5 “recés” patentet, és 4 tépőzárat kell oldani. Szerencsére a Jazz egy rendkívül egyszerű és nagyon jól szerelhető autó.
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz tboldi #19727 üzenetére
És ha csak a vezérelt 12V vinnéd hátra
Akkor nem kellene USB hosszabbító, csak egy szál vezeték, test meg menne egy kaszni csavarraÉs ahogy írtam lehetne használni a 1S kapott cuccokat burkolat alatt
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
Az ablaktörlőmotorhoz futó vezetéknél talán van (ki kellene mérni), de amúgy nincs semmi hátul a lámpákon kívül*. És ha ott van is fix áram, akkor csak gyújtáson lenne, én meg jobban szeretném, ha már a kulcs 1-es állásában (ACC) is működne, olyankor meg csak a szivargyújtó és a rádió kap delejt.
Egy 2006-os Honda Jazz-ről van szó egyébként.
*Még a benzinpumpa sem játszik, mert az első ülések alatt van a tank, a vezetéke meg a középkonzol alatt, kb. 20 centire a szivargyújtótól, úgyhogy...
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz tboldi #19715 üzenetére
Ott hátul nincs vezérelt 12V?
És lehetne használni a 1S kapott szivargyújtó töltőt, szétszedni és fixre bekötni a kábelt beleÍgy nem kellene az egész kocsit átfűzni csak hátul a burkoltat alatt megoldani
-
-Bandi-
tag
válasz dethroner #19719 üzenetére
Nekem is 6-án van megrekedve. pedig 2 nappal előrébb vagyok rendelésben elméletileg.
Amúgy se valami gyorsak, barátomnak rendeltem elsején 70mai Pro-t, 16-án adták fel, 23 elméletileg odaért Luxembourgba, ma kaptam újabb értesítést ugyanott kezdik feldolgozni továbbküldéshez. Eléggé nyögvenyelősen jön. Talán a szállítás 15-20 napon belül meglesz, mint ahogy írják.
Szóval ha 6 körül történne valami előrelépés, akkor is legkorábban október vége fele kapjuk kézhez. :/
Remélem kárpotásul tolnak mellé egy hátsó kamerát plMivel az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
-
dethroner
veterán
Már legalább 3 napja nem tolják egyre kijjebb a Banggood-on az A800 várható feladás napját, megrekedt október 6-on. Még a végén tényleg lesz belőle valami
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
kw3v865
senior tag
válasz Graphics #19716 üzenetére
Ezt próbáltad esetleg? https://www.youtube.com/watch?v=_TRWUJ1oZHc
-
Graphics
Jómunkásember
Sziasztok van egy Azdome GS65H kameram.
Két memóriakártyát is megevett...
31MB-os lett belőle és persze RAW. Ilyennel találkozott valaki?Nem nagyon tennék bele másikat, mert az egyik 128-as volt...
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
Így fogom majd elvezetni a rejtett szivargyújtómba, ahova az elülső 70mai Pro is be van dugva, csak kerítenem kell egy 1,5 méteres USB hosszabbítót. Van itthon egy 1 méteresem, ami so-so, inkább legyen egy kis ráhagyás.
Illetve a töltőadapter kérdéses még, a Próhoz kapott darab 1x2,4A és 1X1A, az 1S-nek meg hivatalosan 1,5A kellene. Van itthon még 2-3 db 2 USB-s, meg kell néznem azokat is.
-
bul07
nagyúr
-
bacskait
tag
Sziasztok!
Dual kamerát vennék és elsőre a Lamax S9-t néztem itthon.
Viszont felmerült itt olvasgatva, hogy egy Viofo A129 dou-t vagy 70mai A800 is szóba jöhetne. A beföldi vásárlás nem elvárás.
A parkoló mód nem létfontosságú (ha van, akkor használnám), az éles kép (éjszaka is) viszont sokkal fontosabb lenne.
Melyiket javasolnátok inkább és hol érdemes megvenni? -
hardline
senior tag
válasz Fotonhámozó #19707 üzenetére
Megnéztem tegnap azt is, nem volt bekapcsolva a HDR. Tegnap beállítottam 30 fps helyett 60-ra a felvételt, bár így éjszaka nem tudom mit fog produkálni. Majd pár nap múlva ránézek milyen lett.
-
Fotonhámozó
senior tag
válasz hardline #19695 üzenetére
Véletlenül nem kapcsoltad be a HDR funkciót? Közel 1 hónapnyi tesztelés után az a véleményem róla, hogy szerintem döbbenetesen pocsék. Míg nélküle jó vagy közepesen jó fényviszonyoknál is leolvasható a szemből jövők rendszáma, addig bekapcsolva tökéletes feltételek mellett sem lehet leolvasni a többi autó rendszámát. Az éjszakai felvételről ne is beszéljünk, kikapcsolt HDR esetén is sokszor csak egy szürke paca a rendszám. Egyre inkább kezdek csalódnia V3-ban.
A farkas imádott olvasni, zabálta a könyveket. Ezért ette meg a nagy i-t és a piros k-t.
-
tomcsi23
veterán
-
Laslow
senior tag
Sziasztok!
Van 2 db 70mai Pro kameránk, mindkettő GPS modullal, és mindkettő ugyanazzal a problémával: a GPS modult kontakthiba miatt általában nem érzékeli. Azt figyeltem meg, hogy amikor belépek a menüjében az ADAS almenübe, ott azt írja ki, hogy nincs GPS modul telepítve. Ha visszalépek, és úgy lépek be az ADAS-ba, hogy a kamera felső részét kissé hozzányomom a GPS modulhoz, akkor már rögtön felkínálja az ADAS konfigurálást. Tehát kontakthibás mindkettő, mert mindkettőnél így működik. Telefonon felvételeket visszanézve is általában nincs GPS/sebesség infó.
Neten azt találtam, hogy ez sokaknál probléma, és ha épp működik is, egy bukkanó, elmozdul, és másnap, vagy 2 hét múlva megint nem érintkezik a kamera és a modul megfelelően.
Itt sokan használtok ilyen kamerát - gondolom másnál is van ez a probléma. A kérdésem az, van-e rá egyszerű, általános megoldás?"A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu
-
tboldi
nagyúr
válasz sambenez #19699 üzenetére
Pont oda a legmacerásabb, egy szűk járatban kell akkor elvezetnem a kábelt az ablaktörlő motorjáig, és útban van a pótféklámpa és az ablakfűtés vezetéke is.
Az ajtón, de a burkolat tetején lenne a legkönnyebb, alig 10 cm kábel kell csak, meg elég a műanyagot lepattintani.
A plafonra meg azért lenne jó, mert akkor a szőnyeg alatt elvezetve be tudnám kötni az elülső kamera mellé a szivargyújtóba, és akkor a kulcsot 1-es (közismertebben ACCessory) állásba fordítva is kapna áramot, nem csak a következő fokozatban, gyújtáson.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest