Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr V
őstag
Mi70 Pro Plus esetében a compression ratio-t mire érdemes beállítani? 64gb kártya van benne.
Az időzónát hova érdemes beállítani? Berlini a jelenlegi beállítás, de a GPS alapján igencsak mellé lő az idővel kapcsolatban.The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
őstag
.
[ Szerkesztve ]
-
álarc
aktív tag
[ez] mennyire használható?
Vettem egy A800-at hátsó kamerával. Rájöttem nincs ablaktörlőm hátul. Így agyalok egy ilyen tükrös, külső kamerás darabon. Gondoltam az A800-at eladom.
Köszönöm! -
sambenez
Topikgazda
válasz FireFox1996 #21294 üzenetére
Azért azon a két videón is elég jól látszik a különbség.
-
bul07
nagyúr
emag
Xiaomi 70mai 1S
12.790 Ft +szál
[link]Már egy ideje nézem és Kínából Spanyolból Lengyelből sincs meg 37-39$ alatt (min 11100Ft)
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bikfic1
tag
Sziasztok!
Tükörbe épített dashcam -et ajánljatok nekem.
Elvesztem a kínálatban és a tesztek között.
Hosszú böngészés és yotube tesztek után sikerült vennem egy Toguard ce70est.
[link]
A tudása tetszik, de a képminősége nagy csalódás. Túlexponált felvételeket készít nappal és éjjel is. Rendszámtáblák azonosítása vele lehetetlen.
Ilyen felvételeket produkált nekem:
[link]
[link]
Ami elvárásom lenne:
első kamera fullhd-nál nagyobb felbontású,
a videó minősége fontos nemcsak nappali de éjszakai felvételeknél is,
GPS adatok a felvételeken,
parkolóasszisztens,
parkolófelügyelet.
az se hátrány ha telefonos appal lehet lementeni a felvételeket.
Tudom hogy túl sokat várok, de ha van jó tapasztalatotok ilyennel, kérlek ajánljatok akár több tipust is.
Külföldi rendelés sem gond, látván hogy itthon milyen árak vannak.Köszi
-
.Sziszi.
csendes tag
válasz sambenez #21285 üzenetére
Nem feltétlen vesz mindenki HW kitet, ebben az esetben teljesen jó megoldás a videós anyag.
Villanyszerelőként az a véleményem, ügyes a rögzített (nem pedig rögzítetlenül lógó) aljzat, mindössze a vezetéket érdemes filces/szövetes szalaggal áttekerni ahol szabadabb, szükség szerint rögzíteni.
Egyébként nekem is hasonlóan van megoldva elöl (pro) és hátul (1s).[ Szerkesztve ]
-
Gyugyus
csendes tag
Sziasztok!
Fedélzeti kamera keresésben vagyok. Eddig a 70mai A800 ami a legszimpatikusabb.
Viszont szeretném kikérni a tanácsotokat.
Az alábbi szempontok mennyire fontosak?
- H.264 vs H.265 kódolás. Találtam a neten pl. H265-ös kamerát, viszont valami borzasztó volt a youtube-on talált video minősége. Már nem tudom melyik volt az.
- 30 vs 60 fps. Ez lényeges vagy a felbontás fontosabb? Van pl. ami 4K videót 60 fps-el rögzít?
- kapacitor vs akksi? Kapacitor tényleg annyival jobb?
Van olyan típus ami szép felvételeket készít a fenti paraméterekkel rendelkezik (H.265, 4K 60 fps, kapacitorral), hátsó kamera is köthető rá és itthon is lehet kapni? Vagy ez már az álom kategória és annyiba is kerül?
Köszi a segítséget. -
lorcsi
veterán
a XIAOMI 70mai-hoz találtam egy frankó beszerelési yt videót, ezt esetleg be lehetne tenni a téma összefoglalóba (kábel elvezetés, földelés, biztosító táblába kötés stb..)
eladó: vadi új soundcore motion+
-
-Bandi-
tag
válasz Morzsibácsi #21275 üzenetére
Nekem eleinte a hátsó kamera miatt FHD felbontás volt, aztán mikor felfrissítettem át kellett helyeznem a kamerát mert nagyobb lett a látószög, és már belelógott oldalt a visszapillantó műanyagja. Már csak emaitt is talán jobb a nagyobb felbontás, egy esetnél sokat számíthat.
Mivel az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
-
Dr V
őstag
A500as kamera esetében ha leveszem a szélvédőről a műanyag lapot, amire rá kell ragasztani a tartót, azt mégegyszer fel tudom használni?
The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
gazsilaci
csendes tag
Sziasztok!
A800-at szeretnék használni két autóban. Szévédőre tehető műanyag tartóelemet van esélyem találni valahol?
Segítségetek köszönöm[ Szerkesztve ]
-
sambenez
Topikgazda
válasz halinorbi #21276 üzenetére
Lehet.
A jobb szélső a mini5-höz való.Azt csinálja, hogy fix 12v-ot ad a kamerának plusz egy vezéreltet, amikor a vezérelt szálon nincs feszültség akkor átvált parkoló módra.
Figyeli az akku feszt és kikapcsolja a kamerát ha eléri a beállított értéket az akku merülése, ez alapbeállítás szerint 11,8V.
Riasztószerelő biztosan. -
halinorbi
csendes tag
Sziasztok! Hardware kit-et lehet utólag venni? (ddpi mini 5-höz jó lenne parkoló mód)
Amúgy mit csinál ez a hardver kit? Gondolom állandó áramra kell kötni a kamerát, és max figyeli a feszültségesést. Ezt egy riasztószerelő is meg tudná oldani, ha jól gondolom.[ Szerkesztve ]
-
Janoo_07
aktív tag
válasz Brekecs #21273 üzenetére
Köszi és neked is @Sambenez. Ahogy látom, sok a pozitív vélemény a Viofo-ról. Héten kitalálom mi legyen. Attól félek, nem fogják lehúzni az A800s árát mert van rá kereslet rendesen. Nem tudom, hogy a 4k megéri-e a felárat, vagy teljesen ok a fullHD 30fps.
[ Szerkesztve ]
-
Janoo_07
aktív tag
Sziasztok, sajnos tegnap közölték, hogy a 2 és fél hete rendelt A800-as kamerám már nem is fog megérkezni. Mit ajánlanátok helyette ami azonos szinten van? Minőség, hátsó kamera, parkolás védelem.
Köszi előre is
-
Chrys_
addikt
Rendeltem extra 3-wire Viofo hardwire kit-t csak azért, hogy szétbontsam és megnézzem, mi a szarért nem működik rendesen ez a konstrukció Egyszer tartja a beállított feszültséget, máskor meg meríti 11,7V-ig. Már írtam, hogy a kapcsolóra gyanakszom, most majd megpróbálom tesztelni és esetleg átalakítani, mert ez így most elég szar. A jelenlegit nem akarom kiszedni az autóból, addig is megfelel.
-
-
stefi68
addikt
válasz szabferi #21265 üzenetére
Szia!
Éjszakai képeket tehetnél fel, városit (közvilágítással) és városon kívülit (tök sötétben, csak az autó fénye).Igaz, nem autós kamera felfogatáshoz, hanem fürdőszobai dolgokhoz én hajlakkot használok.
Korábban mindig leestek egy idő után a tapadókorongok, de amióta kicsit befújom hajlakkal, azóta egy sem esett le.
A hajlakk könnyebben eltávolítható ha szükséges mint bármilyen ragasztó.
Hagyj neki időt a száradásra mielőtt terheled.◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
szabferi
tag
Van aki használ tapadókorongos felfogatású kamerát és nem esik le neki hosszú távon?
Nem tudok rájönni van e valami titka.
Most egy noname 2Drive DVR autós kamera 1.5" Full HD, 12MP van nálam (15Kért adják, simán van olyan jó képe mint az A500-nak amit előtte próbálgattam, nincs benne semmi sallang, felvesz azt kész ), csak a felfogatásával küszködök. Fáj a szívem érte, de pár órán belül mindíg leesik... pedig amikor felrakom atomstabil. Prortalanítottam a szélvédőt, le is mostam már, tapancsot is, szárazon/nedvesen, csak leesik... -
veterán
válasz koxkids #21261 üzenetére
Szélvédőhöz használhatsz IPA-t. No nem a sört, hanem izopropil alkoholt. Nagyon jó zsírtalanító tulajdonsága van. Mondjuk kezdésnek olyan 20-25%-os oldatot csinálnék. Annak elégnek kell lennie.
Mikor nagyon zsíros akkor én is azt használom. Annyi hogy ioncserélt vízzel hígítsad fel ne sima csapvízzel.iPhone 16 Pro Max
-
őstag
válasz xcvbxcvb #21259 üzenetére
Köszi a leírást! Én egyelőre csak szivargyújtóra kötöttem be, hogy kipróbáljam, mert nincs mivel kimérjem egyelőre, hogy hol van fesz, ha gyújtás be/ki van kapcsolva. Micro sd-t kártyaolvasóba berakva szépen látja a win az 1 perces fájlokat. Openshot video editort most próbáltam ki, szépen össze lehet vele fűzni a fájlokat, de mást nem is próbáltam rajta.
A parkoló módot kapcsolni kell, vagy automatikus?
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz johnny82 #21257 üzenetére
Most jöttem a garázsból, rosszul kötöttem be, nem úgy kell mint ahogy írtam fentebb.
Végül is csak meg kellett cserélni a kettőt. Így már megy a parkoló mód is.Ddpai mola n3 bekötés:
A hw kit sárga vezetékét dugtam a sárga biztosíték elosztó vezetékére, és ezt dugtam a szivargyújtó biztosíték aljzatára, ez ad nálam állandó feszültséget
A hw kit piros vezetékét dugtam a piros biztosíték elosztó vezetékére, és ezt dugtam a belső keringtető ventilátor biztosíték aljzatára, ez csak gyújtás alatt van feszültségen.
A testet meg egy csavarhoz a biztosíték tábla mellé.A parkoló módnak három üzemmódja van:
Az elsőt nem pontosan értem. De szerintem csökkentett méretű felvételt készít és a felvett anyagot nem írja felül. Nem világít a led.
A második folyamatos felvétel a videofájlok felülírásával. Kék led folyamatosan világít.
A harmadik készenléti üzemmód ez csak akkor kapcsol be ha történik valami. Nem világít a led.Videót még nem töltöttem le és nem szerkesztettem. Nem tudom mivel lehetne összefűzni őket. De valaki biztos tudja itt.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz johnny82 #21249 üzenetére
Adtak hozzá papírt, meg az autó biztosíték tábla kiosztása alapján csináltam, kinézed melyik biztosíték mit kapcsol.
A pirosat dugtam a szivargyújtó biztosítékára, ez ad nálam állandó feszültséget
A sárgát a belső keringtető ventilátorra, ez csak gyújtás alatt van feszültségen.
A testet meg egy csavarhoz a biztosíték tábla mellé.ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
őstag
Ddpai mola n3 kameránál ha le szeretnék menteni mondjuk egy 3 perces videót, a letöltés gombra kattintva viszont 1 perces felvételek látszódnak, amiket külön tudok menteni csak. Mit rontok el? Érdemes regisztráni a az appon belül? Köszi!
-
őstag
-
veterán
-
veterán
válasz stefi68 #21242 üzenetére
Tényleg nem értem mi okozza hogy ilyen szar a videó minősége. Holnap délutános vagyok úgyhogy este hazafele le is tudom tesztelni az A500 kamerát hogy az milyen. Mindenképp már lépnem kellett valamit mert így nincs értelme a kamerának hogy sötétbe semmit se látni.
Nappal még szar látási viszonyok között, mondjuk zuhogó esőbe, ködbe, hóba, jó a képminősége nagyon. De ahogy szürkület jön vagy totál sötét, elvérzik. Ha van utca világítás akkor szintén, nincs vele gond. Szóval tök tanácstalan vagyok.
De most már mindegy is igazából hogy meg van az A500. Majd beszámolok róla mindenképpen!1920x1080 60fps van beállítva. Lehet hogy szintén hülyeség, de 30fps-el más lenne az eredmény? Bár kétlem hogy a 60fps okozná a túl sötét videót. Habáááár? Meg tudja esetleg valaki erősíteni hogy a 60fps okoz(hat)-e ilyen anomáliát hogy ennyire sötét a kép?
A Xiaomi Yi Smart Dash Cam-hez nekem öntapadós korong járt de az hibátlan volt! Viszont a mostanihoz jár egy matrica amit a szélvédőre kell ragasztani, majd arra az öntapadós tartót, és abba a kamerát belerakni. Nem tudom mennyire lesz tartós ez a "spéci" electrostatic sticker-nek nevezhető dolog. De remélem nem fog leesni.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max
-
stefi68
addikt
Tapadókorongos tartót hol szerezzek hozzá?
Láttam valahol 4e-ért+szállítás, de kicsit sokallom...◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
veterán
válasz stefi68 #21238 üzenetére
Szerintem nincs több változata. Másodjára mikor ezt vásároltam akkor olyat kaptam amin x időnként a kép full fehérré változott, és semmit se lehetett látni rajta, ahogy a videófelvételen se. Visszaküldtem és kaptam egy újat amit most használok, az már hibátlan.
Én úgy gondolom ha valami baja lenne akkor nappal se csinálna normális felvételt, pedig nappal jó videót csinál.Esetleg arra tudok gondolni bár szerintem hülyeség, hogy az ablakon felül középen van egy csomó szenzor nekem. Ütközésmegelőző, táblafelismerő, meg ilyesmik. Az nem okozhat valami interferenciát a kamerába mi? Ott van mellette a tartó nekem.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max
-
stefi68
addikt
válasz jozsi252 #21227 üzenetére
Már majdnem rendeltem egy YI Dash Cam-et, amikor megláttam a bejegyzésed.
Ennek van többféle változata is?
Én amiket látok YT-on esti videókat azok teljesen jók.
Pl. ez itt: [link]
Vagy ez, amin van lakott területen kívüli és belüli útszakasz is: [link]◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
Brekecs
aktív tag
Sziasztok !
Olvasgattam a fórumot , végül egy Viofo A129-DG Duo Dual kamerára esett a vállasztásom ,
45eft lett a vége most olcsóbban nem találtam , Van már egy Viofo A119 -2016 óta megy direktre kötve , eddig semmi baj vele ! remélem ez is kibír majd jó pár évet !Windows 11 Pro x64 :-) Malwarebytes' Anti-Malware (Lifetime) + AdGuard (lifetime) ! + Wise Care 365 (lifetime) :-)
-
veterán
-
Dr V
őstag
Sziasztok!
Passat B8-hoz keresek menetrögzítő kamerát. Ahogy nézem, általában nappal mindengyik használható képet csinál, a kérdéses rész az éjszaka.
Az egyik befutó az ajánlott, Xiaomi 70Mai (pro plus) lenne, a másik a IRO dashcam, mert beépíthető, teljesen el lehet tüntetni, sokkal elegánsabb, mint egy különálló kamera.
Utóbbiról van valkinek tapasztalata, képminősége milyen?The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
veterán
válasz sambenez #21228 üzenetére
Márpedig a lámpa jó, a fenti képen is látszik hogy jól világít. Az út szélét is kellően megvilágítja. Nappal hibátlan a felvétel amit csinál, azzal semmi gondom. De sötétbe egy rakás ....
Gondolkozok rajta hogy ér-e nekem 35-40k-t az A800 ha újra kapható lesz az új verzió, vagy elégedjek meg az A500-as verzióval is ami szintén jó kis kamera?[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max
-
veterán
Létezik hogy ennyire gyenge lenne a Xiaomi Yi éjszaka, utcai világítás nélkül?
Illetve telefonom kamerájával csináltam egy képet nemrég sötétbe forgalmi ok miatt, és a képen látható fehér autó az enyém. Ott azért látszik hogy a világításom nem szar. Pár éves autóról van szó, illetve Osram Night Braker Laser izzóm van.
Szerintetek egy A800 megéri a felárat egy A500-al összehasonlítva? Mert gondolkoztam rajta hogy nem várok A800s-re, hanem veszek egy A500-as 70mai kamerát, mert a videók alapján nappal illetve éjszaka is sokkal jobb a minősége mint a Yi-nek.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max
-
stefi68
addikt
Sziasztok!
Alfawise G70 kapható még valahol? Szimpatikus a 170 fokos látószög megy a F1.5-ös optika.
A neten keresgélés közben jutottam IDE, majd a [Megézem] gombbal IDE
Persze látom, hogy ez nem ugyanaz, de az adatok alapján egész szimpatikus: Tecney C900
Hallott már erről valaki?◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
Nyiaz
aktív tag
válasz kekedi #21202 üzenetére
Szia,
Nekem AZDOME AR08 van, szintén itthonról, cca 3-4 hónapja megy hiba nélkül. Azért nem a Xiaomit vettem, mert annak nem lehet annyira kihúzni az első kameráját és úgy nem fedte volna a tükrömet.
A hátsó kamera nekem belül van, tolatáshoz jó, mert sokkal-sokkal nagyobb területet látok be mint a tükörből. Ez volt a fő célom. Menet közben a hátsó kamera nem annyira jó, mert ha belenézel akkor a szemednek fókuszt kell váltani, ami zavaró, (elsőre néha a fókusz át nem állás miatt nem is a digitális képet látom, hanem mint tükört) + nagy napsütésben kevésbé jól látható, + éjjel pedig mosott paca a hátsó autó lámpája (lehet kivűl másmilyen lenne). Nem éjjel és nem rekkenő napsütésben jól látni. Tehát indulás után én kikapcsolom és sima tükörként használom, kicsit sötétebb mint a sima, de megszokható.
Nekem a tolatáshoz kellett, ahhoz remek, sötétben is eleget látok. -
veterán
Sziasztok
Pechemre ma este akartam megrendelni az A800 kamerát. Hetek óta húzom halasztom a vásárlást, aztán csodálkozva látom hogy nem lehet sehol se kapni szinte. Utánaolvasok és rájöttem hogy kivezették, és A800s lesz helyette.
Van esetleg valakinek infója hogy mikortól lehet várhatóan hozzájutni? Jó lenne egy 4k-s kamera hasonló minőséggel mint az A800.iPhone 16 Pro Max
-
Tomikaa.
tag
Milyen autós kamerát tudnátok ajánlani 20000 Ft körül? Legyen legalább full HD felbontású, legalább 130 fokos (de inkább nagyobb) látószögű, olvashatók legyenek a rendszámok és GPS vevős. Előny, ha van parkoló mód.
Az Azdome GS63H-t és M06-ot nézegetem. Mi a különbség köztük? Mennyire megbízhatók? (Itt rákeresve azért olvastam kisebb hibákról.) Esetleg az összefoglalóban megtalálhatók jobbak lehetnek, jobban megérik?
[ Szerkesztve ]
-
Pól2
csendes tag
válasz johnny82 #21206 üzenetére
Ezzel jobban jártál volna, fix, egyszer kell felszerelni, esztétikus Ford MK4 gépkocsiba való
https://www.aliexpress.com/item/4000459684106.html?spm=2114.12057483.0.0.6b492048MgGQfX
[ Szerkesztve ]
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz johnny82 #21217 üzenetére
Bekötni könnyű volt. A kábelt volt kicsit nehezebb behúzni a műszerfal és a kasztni közötti résznél , ott féltem hogy elszakad. Meg nem tudom lecsukni rendesen a biztosítéktábla fedelet mert magasak a biztosítékelosztók.
Az sd kártya kint van a garázsba , de alin az értékeléseknél meg tudod nézni, ott van róla fénykép.
A gps a sebességhez kell gondolom, a koordinátákat nem írja ki. Meg nem tudom hogy az időt nem onnan szinkronizálja e le. De igazából nagyon nem nézegettem csak beraktam azt megy .
Igazából 12 $ a különbség a sima és a gps+hwkites változat között. Gpst külön nem láttam, a hwkit meg 16$ ha külön veszed. Szerintem megéri azt a +12$-t.
Az általad linkelt videónál szerintem jobb a nappali képminősége, az éjszakait nem néztem.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz johnny82 #21215 üzenetére
Nekem ilyen van Mola N3 gps+ hwkit+ sd kártya, tavaly vettem (meg múlt héten még egyet hátra, meg tegnap egy E3 visszapillantó tükröset is .) A hét elején beszereltem a hw kitet is, sokkal kényelmesebb mint ki be dugdosni, meg 1x bedugva felejtettem a szivargyújtóba.
Sandisk memóriakártyát adnak hozzá. Szerintem megéri vele együtt rendelni, 8dollárral drágább csak annyit megér szerintem. Ha meg veszel hozzá high endurance kártyát, akkor telóba vagy valahova be lehet ezt rakni.
Szerintem a jó éjszakai felvétel és a mindig leolvasható rendszám az nem ez az árkategória.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Hali!
Focus MK4-be szeretnék fedélzeti kamerát tenni, max 20K körül. Örülnék neki, ha lenne benne egy kisebb akksi (vagy powerbank-ra köthető), ami 1-2 óráig még vesz leállítás után, többre általában nincs szükségem. Nem tudom mennyire bonyolult rákötni a kocsira teljesen, de ha nem muszáj, nem erőltetném. DDPAI Mola N3-at néztem eddig, a hw kit nélkülit. Amit hozzá lehet vásárolni 32/64GB-os memóriakártyát az milyen? Vagy más forrásból lenne érdemes venni? Jó, ha van benne GPS, vagy csak a sebességmérés miatt érdekes, mert akkor nincs rá szükségem? Fontos, hogy éjszaka is elfogadható felvételt tudjon, mert sokat vezetek éjszaka is.
Más, jobban ajánlott van ennyiért?
Köszi, üdv!
-
kekedi
senior tag
Sziasztok!
Olvasgatom a fórumot, de nem találtam egyértelmű választ.
Tolató kamerát keresek, viszont ez a termék fogott eddig meg. Árban és tudásban is.Xiaomi 70mai Rearview Dash Cam Wide Midrive D07 HD Backup Camera Midrive RC04
Az hogy fedélzeti kamera is, az csak hab a tortán, de nekem nem az a fő szempont.
Kérdéseim:
-Mennyire alkalmas ez tolató kamerának. Tükrözi a képet?
-Éjjel, esőben, hóban, na és nagy fagyban, hogy teljesít?
-Ha tükrözi a képet, akkor érdemesebb ment közben tükör helyett a hátsó kamera képét nézni? Mivel nagy látószögű, feltételezem csökken a holttér is.
Szívesen meghallgatnék saját tapasztalatokat a termékről, esetleg más termékről is.
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest