Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Amazon Kindle
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atis45
aktív tag
válasz Skillet #16551 üzenetére
100%-os megoldás úgy sincs. Mert valami negatívum mindig felmerül bármilyen megoldásra.
Én is beruházok egy 70mai pro-ra. Megnézem, hogy meddig bírja az aksija a parkoló módot, és ha netán kevés, akkor vagy a hardwire kit, vagy rakok bele egy nagyobb (1000-1500 mah) aksit. -
minas
aktív tag
válasz Skillet #16548 üzenetére
Ha van felvétel, akkor irány a rendőrség nevezett bohócsereg (kétséges, hogy bármit is csinálnak, tapasztalatból mondom, videó ide - videó oda). Ha nincs, akkor pláne kár a blöffért. És nyilván aljas dolog megrongálni más vagyonát, jelen esetben egy autót, de kíváncsi lennék, hogy vajon csak úgy valaki odament és szórakozásból kipécézett egy autót és megrongálta? Nem hinném. 100 autóból 99-et nem azért rongálnak meg, mert éppen jobb dolga sincs valakinek. Érdemes elgondolkodni a lehetséges indítékokon.
Ismerősömnek végigkarcolták az autóját, ahol állandóan megy egy intézmény kamerája és rálát. A rendőrség arra nem vette a fáradtságot, hogy kikérje a felvételt, eltették a fiókba a feljelentést, és 30 nap után lezárták az ügyet. Ennyi. És ez csak egy apró részlete az adófizetők pénzéből élősködő mai magyar bűnüldözési szervek hitványságának.[ Szerkesztve ]
-
CHIPman
nagyúr
válasz Skillet #16496 üzenetére
Kisváros viszonylag forgalmas útja mellett parkolok merőlegesen, orral az út felé. Egy kicsit hangosabb autónál már olyan hamar elkezd venni, hogy teljesen látom elmenni a képen. A kocc erős túlzás, de alapvetően az az elvárt működés.
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 2x500GB m.2 SSD
-
Doky1988
senior tag
-
CHIPman
nagyúr
válasz Skillet #16451 üzenetére
Mondtam én valahol, hogy nem lehet elég? 3 óra felvételt írtam (ami ugyebár még nem is a max felbontása a pro-nak), ami igaz erre a kamerára, és azt is, hogy én 64GB-os kártyával ajánlanám.
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 2x500GB m.2 SSD
-
bul07
nagyúr
válasz Skillet #16442 üzenetére
Meg esetleg ha napi 5-600Km megy így egy napi felvétel nem fér rá a 32GB-ra
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
CHIPman
nagyúr
válasz Skillet #16237 üzenetére
Van. A Kínai romokban van egy 24h timelapse funkció, ami csak a gyári hardwire kittel működik (kettő van, és asszem pont nem a fent linkelt való a pro-hoz).
Nekem van GPS-em, de elég haszontalan. Viszont azt olvastam valahol, hogy a parking módhoz szükséges. Rosszul emlékszem?hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 2x500GB m.2 SSD
-
CHIPman
nagyúr
válasz Skillet #16234 üzenetére
Mit értünk parking alatt, és milyen akkuról? A 70mai pro gyári parking módja beépített akkus használatra van tervezve, ütésre vagy erős hanghatásra aktiválódik. Ha ezt akarod használni, akkor felesleges a hardwire kit. Én is megvettem, de nem szereltem be.
[ Szerkesztve ]
-
Skillet
addikt
válasz Skillet #16224 üzenetére
Ha mondjuk a szivargyújtóban álló helyzetben is van delej, akkor úgy is használható a parkoló mód?
A 70mai pro-hoz miért van 3 vezetékes harwire kit?
Azt értem, hogy a gyújtás levétele után közvetlenül kap áramot... de minek? miért nem csak közvetlen áramot kap, minek a gyújtás 12V neki?Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
CHIPman
nagyúr
válasz Skillet #16218 üzenetére
Letöltöd ezt: [link] (4pda reg szükséges)
A benne lévő update mappát bemásolod a memkártya gyökerébe, kikapcsolod a kamerát, berakod a memóriakártyát, és a jobboldali gomb+hosszú gomb közös nyomásával bekapcsolod (ha bekapcsol elengeded), majd addig vársz, amíg fel nem települ.
Célszerű feltöltött akksival csinálni, mert értelemszerűen nem kábelen fogod telepíteni, ahhoz meg nem árt némi töltöttség.[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz Skillet #16053 üzenetére
Én nem kockáztatnék kicsit drágább de biztosabb szállítást választanám
Vagy ahogy ebben a hozzászólásban[link] is szó van róla
"$62-ért már van Viofo A119 v2 GPS-szel"Ezen linken van hogy melyik [link]meg a kupon, viszont most ahogy nézem nem kapható várni kellene hogy legyen
Tehát
US$50.32 70Mai pro
Kontra
Viofo A119 v2 GPS-szel 62$ +szál amit nem tudom mennyi most EU raktáról ([link])Néz videókat és a Viofo GPS rárakja a felvételre is az adatokat
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Upo
addikt
válasz Skillet #16053 üzenetére
A 43$ az jó ár, a 70mai store-ban $54.99, 5 nap múlva lesz akció $52.99-ért.
Ennél még a 70mai pro lite is drágább (az arany színű kamerás, gyengébb szenzor kisebb felbontás, nincs hangvezérlés).
Tariff insurance - azt neked kellene tudni. Kicsit kaparós sorsjegy, van amikor belekötnek és nem fizetnek, van amikor igen. Vámot te se fizetsz ha elkapják, hanem az áfát verik rá az ár+postaköltség összegére. Volt már akinek visszadobták, a papírodon 0% vám, 27% áfa lesz rajta. Azért 0.5$ annyira nem vészes, egyik nap igyál 1-el kevesebb kávét és megvan az ára. De 100%-ban nem lehet vele számolni, készítsd a pénzt a postásnak, max. nem kéri.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
bul07
nagyúr
válasz Skillet #16042 üzenetére
Elméletileg könnyű rátenni a angol firm-et, én még nem csináltam ilyet ezért amit olvastam az alapján
70Mai Pro esetén a GPS modul egyedül a park módhoz kell, jelenleg, tehát nem tud a felvételre sebességet GPS koordinátát kiírni
Én nem vennék hozzá, ha esetleg jön a hír hogy szoftveresen megoldották akkor majd talán vennék hozzá, amúgy szerintem már nem igen oldják meg túl régen a piacon van már szerintem, ha meg akarták volna oldani ezt akkor már kész lenneEU Priority Line
[ Szerkesztve ]
-
-
Upo
addikt
válasz Skillet #16038 üzenetére
A 70mai 1S és a Mini D05 még új, nemigen van tapasztalat. Az 1S az kívülről ugyanúgy néz ki mint a sima, de olcsósítottak a belsején. Dashcamtalk-on 4pda-n már keresnek rá modot, hackelt firmware-t, de nem nagyon van. Vagy már kinőtték a 70mai-t és pro-t vettek helyette, vagy megveszik a simát helyette ha még kapnak, nagyon nem foglalkoznak vele. Aztán lehet hogy ahhoz is lesz egyszer majd kínai-angol átalakítás vagy hang csere, stb.
A Mini D05-ben esetleg még lehet valami, az egy tovább fejlesztett sima 70mai. Ha rendeződik az ára, akkor lehet egy jó ajánlat belőle, valahol a sima 70mai árától nem sokkal drágábban. Most még nincs senkinek, még csak presell van rá. De az ára az vicc, banggood-on olcsóbb a 70mai pro mint a D05 presell ára. De ha 40$ alá megy akkor erősen meggondolandó annak akinek nem kell képernyő és GPS. Viszonylag friss Omnivision képérzékelő, adatok alapján tűrhető optika. Szerintem karácsonyi vásárban vagy 11.11-re lehet belőle best buy.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
bul07
nagyúr
válasz Skillet #16038 üzenetére
Teszt->youtube
Néz sok felvételt, meg vannak összehasonlítós videók is, és körvonalazódni fog hogy neked melyik jön bebanggood oldalán ha rájuk keresel leírásban vannak összehasonlító táblázatok
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz Skillet #16031 üzenetére
Összefoglaló régi, nincs frissítve
Ezeket nézném meg
70Mai
70Mai 1S (tudtommal ilyen még senkinek nincs itt)
70Mai Mini Midrive D05
70Mai Pro
Viofo több típusHa visszaolvasol kicsit kuponokat és linkeket is találsz
70Mai-hoz egy hosszabb USB to MicrosUSB kábel jár
Ha nem akarod középre szivargyújtóba dugni akkor biztosítéktáblába kötött tápegységgel tudod megoldani
Mondjuk ahogy én is, vagy gyári táp megoldás amiről szintén volt szó nemrég a 70Mai Pro esetén[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest