Hirdetés
-
PROHARDVER!
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgery
őstag
válasz
Balázs0916 #14643 üzenetére
Nekem 1 éve van egy sima 119 V2, teljesen jó. Bár utóbbi pár hónapban folyton pittyogot, nem tudom mi baja volt, ki is húztam. Most veltettem rá a V4-et, egyenlőre nem pittyog, remélem megoldotta a gondot.
Új kocsi van kilátásba, hozzá keresek új kamerát.
Melyik javasolt most abból, ami van olyan pici mint a 119-es viofo de van rajta wifi is? A szolid méretet szeretem, aminél nem is látszik hogy van, csak csendben teszi a dolgát.
A legidegesítőbb a videókat leszedni róla - még ha csak sd kari kivétel, visszarakás is a feladat...
A legjobb az lenne, ha hátsó kamera is lenne hozzá mint a 129-es viofo-nál, de biztos nem akarok előről hátra kábelezni egy új kocsiba...
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- Parkside Performance dekopírfűrész PPSTKA 12 A1
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DAC kártya ES9038Q2M Raspberry PI-hez
- Új GAMER félgép - ASUS PRIME B550-PLUS + Ryzen 7 5700X + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest