Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
ITI-san
tag
MaCs_70
jupp008
Mindkettő jó megoldás, és 5letet is adott.
Nagyon köszönöm! -
jupp008
senior tag
válasz
ITI-san #12493 üzenetére
Ha nem találsz olyan Hardwire kit -et, akkor ez egy jó alternatíva
Illetve ha nem is ez akkor csak mint példa, hogy sok hosszabbító vagy toldó fajtát lehet kapni csak keresni kell egy darabig. -
ITI-san
tag
Sziasztok!
Hardwire kit-et keresek, de olyat aminek nem egyenes hanem hajlított a MICRO USB csatlakozója.
Ráadásul ebből is olyan kellene ami balra hajlított.
Vagy is olyan micro csatival ami ha a kamerát nézem jobb oldalon van és innen indulna felfelé.
ebay-on ilyet nem találtam, ráadásul azt sem tudják mi a mini és micro között a különbség, Össze vissza irkálnak. -
Yany
addikt
Halihó, na rég jártam erre. Beépítették frankón az A119-es kamerát egy szervizben. Használom azóta is, de most a napokban elkezdett ki/bekapcsolgatni menet közben, sőt, már álló helyzetben is. Azt vettem észre, hogy a GPS modulhoz már nem annyira passzentosan illeszkedik a kamera, mint korábban és jó eséllyel a tűk nem jól érintkeznek. Van valakinek valami normális megoldása erre? Nem úgy volt, hogy ezt a problémát a 2-es verzióban már javították?
-
ITI-san
tag
válasz
MaCS_70 #12489 üzenetére
Szia!
Na ne már!
MaCs_70 nem A118C - t venne?
Mi lesz így velünk.......
Nem érhető el, úgy látszik App linket így nem lehet megosztani. Lényeg hogy a Gear - on árulják.
Szóval nem sokat tudok róla...
Mivel még nem vettem meg.
De amit itt írtak az pozitív.
Kivétel, hogy valami Kínai csajszi akar vezetési tanácsokat adni. Teljesen nem lehet némitani. Ha jól olvastam lehet angolisítani stb.
Kicsi diszkrét egyszerű, éjjel talán kicsit jobb lehet, mivel Sony érzékelő van benne., SONY IMX323 (7,55×5,75mm, 130 fokos szögben, 1080p-s 30fps felbontásban (720p esetén 60fps) van hozzá App.
Ha hó mindenki!
Segítsetek Macs-nak... -
-
ITI-san
tag
Sziasztok!
Xiaomi 70mai most 29.99$ ha valakit érdekel.
https://gearbest.app.link/uNT8E13dQN -
tomazin
veterán
C10=class 10
En nem ajanlok markat meg semmit. Van aki arra eskuszik, vesz egy direkt ebbe valo kartyat eleg dragan, van aki ugy van vele, h vesz egy olcsot aztan ha meghalt vesz egy masikat.
Minel kisebb a kartya annal tobbszor fogja ugyanazt felulirni, annal hamarabb megy tonkre. Arban en 32eset gondoltam jo kompromisszumnak. -
sambenez
Topikgazda
válasz
zohan echte #12480 üzenetére
Azért ne hasonlíts már egy dasch camet egy akció kamerához.
A kártyától nem lesz jobb a kép.
Van jobb kamera, csak nem ennyiért. Vegyél újra ekent. -
havri1
félisten
válasz
zohan echte #12480 üzenetére
Nem a kártyától függ, ha lassú a kártya, akadozik a felvétel, de ennyi.
Ez ennyit tud ennyi pénzért. Nekem megfelelő amire kell -
zohan echte
tag
Sziasztok.
Eddig Eken h9 akciókamerát használtam 1920x1080 60fps, ennek a képminőségével nagyon elégedett voltam. Ez a kamera 2 évig bírta ezt a nagy meleget. Most vettem Yi smart dash kamerát, 32gb c10 u1 sd kártyával használom 1920x1080 60fps, de a képminősége messze elmarad az Eken akciókamerától. Változhat a képminőség ha u3-as sd kártyát vennék bele? Ha tudtok jobb kamerát szóljatok mert még visszatudom a Yi kamerát küldeni. Köszi.
-
havri1
félisten
Ebbe a tükrös kamerába nem szaladt még bele senki?
Haver küldte, spam jelleggel kezeltem, de rákeresve ali-n 180us$ körül megy az 1080p-s, itt olcsóbb. 4G, android, play, navigáció stb. -
ITI-san
tag
-
ITI-san
tag
Igen de néhány napon belül kell.
Valamint akkor nincs garancia, vagy is nehezen kezelhető.
Merqree nek épp volt egy kis gondja vele és mivel eustock, cserélték.
Ráadásul nem sokkal olcsóbb, Amazonon most 40 Euro.
+várni kell, és esetleg vám is jöhet, de ebben nem vagyok biztos. -
ITI-san
tag
Tomazin válasza, kérdése teljesen jogos.
Én úgy értem hogy kézben kell lennie.
Röviden nézd meg a Xiaomi Yi dash camot az Eustock
https://eustock.eu/shop/okos-eszkozok/yi-dash-cam-autos-menetrogzito-kamera-szurke-reszletek
kínálatában. Ha ajándékba venném biztos ez lenne. Már csak azért is mert magamnak is sanszos ez veszem. De még rágódok rajta. De ajándékba 15e Ft-ért remek és még jó is.
Szóval ha nem költenél többet ez ajánlom.
De várd meg a többiek mit mondanak. Ez csak egy lehetőség -
roly7
tag
Sziasztok teljesen laikusan a tèmába nèhány napon belül kène válaszak egy ilyen kütyüt ajándèkba ebben kèrnèm segítsègetek nincsenek konkrèt kritèriumok amiket tudnia kène annyi hogy egy olyan 20-30 ezresbe fèrjen bele tudok ajánlani ami enyièrt a legjobb persze inkább tudjon kevesebbet de könnyen kezelhető ès jól használható legyen kösszönöm. Eddig a navitel márkával szemezgettem.
-
ITI-san
tag
Sziasztok!
Yi dash cam, illetve minden wifis, autós kamerához appot használóhoz.
-Mennyire gyakran használjátok az appot?
Újra szoktátok nézni a felvételeket, vagy a kamera csak teszi a dolgát, és Nem nézegetitek, a telefonon.
A wifi illetve telefon app gyakorlati, ha van, napi hasznáról érdeklődöm.?A másik kérdésem a felvételi zárolására irányul.
Ha bekapcsolod hogy rögzítse, akkor azt hogyan kell elképzelni?
Onnantól veszi (yi esetében 3 percig), vagy előtte lévő időből is vesz valamennyit?
Mennyi időt rögzít ilyenkor zárolt felvételként?
Vagy ez ki és bekapcsolással működik?
Köszi -
jupp008
senior tag
-
ITI-san
tag
Sziasztok!
Viofo A119-hez aki használ CPL szűrőt, az írja meg a szűrő pontos méreteit!
Köszönöm! -
ITI-san
tag
Szia! Az nagyon jól látszik a videóból is hogy nincs elég közel a szűrő a lencséhez. Ránézésre legalább 4mm van köztük.
A gyűrűt amit rátolsz az objektívre annak a belsejét ki kell jobban tágítani hogy feljebb tudjon csúszni. Így közelebb lesz a polár(cpl) a lencséhez.
Kis kézügyesség kell.
Legjobb egy dremmel csiszoló lenne abban van ilyen apró dörzskorong. Szerintem egy sima finom félgömb, vagy tű reszelővel és finom csiszoló papírral könnyen megvagy.
Ha túltolod akkor meg egy pici szilikonnal tudod rögzíteni a gyűrűt ha meg nem kell akár az ujjaddal is el tudod távolítani. -
eami
veterán
yi dashcam. vettem egy adaptert, egy polár szűrőt és egy sapkát ha épp leveszem a tartóról a kamerát. ilyesmi lett a végeredmény.
a szélvédő tükröződéseket szünteti/csökkenti (lásd előző két kép). annyi hátránya van hogy kicsit levág a sarkokból. ez igazán csak fent látszik.
képet rakok be, mert anno már valaki más is linkelte hogy mit vett de addigra nem volt már pont ugyanaz a termék, mint ahogy ebből sincs most pont épp ilyen.
-
eami
veterán
aki rakott szűrőt yi-re, az hogy küszöbölte ki a gyűrű takarását?
szűrő off:
szűrő on: -
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Jelenleg van a piacon a Waylens Secure360 -hoz hasonló termék?
Ebben a topikban nem találtam infót hasonló termékről (lehet nem jól kerestem).
Vmi olyasmi kütyüre lenne szükségem ami detektálja a "gyanús" történéseket az autó körül és felvételt is készít pl. üveg betörés, tégla hozzádobása az autóhoz, stb.
Tudom, erre a megoldás az őrzött parkoló, vagy bekamerázott terület de ez nem mindig jön össze.Köszi a választ.
-
Upo
addikt
válasz
Victoryus #12458 üzenetére
Igen, mint írta is, lejárt a számláló és visszaállt az eredeti árra. Ezek az adott ideig élő akciók már csak ilyenek, ha lejár az akció akkor lejár az akció.
Kivéve ha előbb elfogy. Még azt is írta hogy hány darab van még akciósan. Tegnap dél körül mikor néztem, még valami 310 db maradt, a csík hosszából azt gondolom hogy feldobtak 1000 db-ot villám akcióra. -
sambenez
Topikgazda
Még néhány órán keresztül 30$ a Xiaomi 70 minutes a Gearbesten.
-
jupp008
senior tag
válasz
ITI-san #12454 üzenetére
Hát asszem túltoltad a dolgot kicsit.
Igazából csak magamat tudom ismételni és max. pár helyen kiegészíteni:A 119 vagy A119 V2,: szerintem már csak a V2 -t kapod mindenhol, da ha még mindíg árulják valahol a simát akkor is a V2 -t kell venni mert árban ugyanaz, de tudásban kicsit több
A119 -> A119V2 (javított változat) Valszeg azért hivatkoznak sima A119 -ként rá mert már csak a javított változat kapható és felesleges mögé rakni a V2 jelzést.A119: nappal jobb videót készít a másikhoz képest max felbontás 1440@30fps
A119S: este jobb videót készít a másikhoz képest max felbontás 1080@60fps
Az A119 PRO külön modell, újabb változat amelyik valószínűleg ötvözi az előző kettő előnyös tulajdonságait.De szerintem a Viofo.com teljesen jól leírja érthetően elkülönítve a típusokat.
-
ITI-san
tag
válasz
jupp008 #12447 üzenetére
Szia!
Megnéztem Macs_70 Viofo összehasonlító videóját, itt azt mondja, hogy az alap után jött az A119S sony exmor-os verzi és 2018-ban jött a Pro verzió.Én azt hittem a V2, az eredeti javított verziója,
de az az A119S-ezek szerint.
Tehát A119V2 = A119S ?És a Pro az utolsó.
A videóban nem ismernek V2-es verziót. Csak A119, A119S, és A119 Pro.
Teljes KO! -
ITI-san
tag
Köszönöm a segítséget.
Nem tehetsz róla, de Jól megkavart!
Háát Viofoéknál nagyobb a káosz mint gondoltam.
Az A119S megvan és egyértelmű. Hacsak a neve nem, mert így hívják: A119S V2Az A119Pro, az most melyik? Nem a sima mert annak 160fokos volt a látómezője.
De ennek: Lens 7G F1.8, 130° FOV, Chipset Novatek 96660,
Sensor 1/2.5' 5MP Image Sensor
https://www.viofo.com/car-dash-cam/70-52-a119-pro-1440p-30fps-1296p-30fps-1080p-60fps-car-dash-cam.html#/25-gps_module-includedDe ott van az oldalukon az A119V2-es amire ezt írják:
Lens 6G F1.8, 160° FOV, Chipset Novatek 96660, Sensor OV4689
https://www.viofo.com/car-dash-cam/30-46-a119-1440p-30fps-car-dash-cam.html#/25-gps_module-includedTehát szerintem elírták! mert ez utóbbi lenne az eredeti A119,
Az A119 Pro, amire ezt írják, az lenne az A119V2. legalább is a tartalom alapján.jupp008, MaCS_70
nektek is nagyon köszönöm -
tomazin
veterán
felragasztásra többször is említett 3m habos akármit hol lehet beszerezni? vagy valaki esetleg tud adni belőle, ha vett ilyet? (bp.)
illetve azt találtam ki, hogy egy részre a tükör köré ragasztok fóliát, hogy végje a naptól magát a készüléket és arra ragasztanám rá ezt a 3m akármit. ez mennyire jó/rossz ötlet?
-
Upo
addikt
válasz
ITI-san #12446 üzenetére
Néztem a Presell A129-et is, a wifi nekem megérne +10$-t, az optika is 140 fokos, és e hét pénteken szállítják a megrendelt darabokat, túl sokat nem is kell várni (Shipping date: June 15th.).
Ha meg nem kell gps akkor a gps module sor alatt át kell rakni "not included"-re, akkor még egy tizessel olcsóbb. -
jupp008
senior tag
válasz
ITI-san #12446 üzenetére
Egyszerűsíthető:
A 119 vagy A119 V2,: szerintem már csak a V2 -t kapod mindenhol, da ha még mindíg árulják valahol a simát akkor is a V2 -t kell venni mert árban ugyanaz, de tudásban kicsit több
A119: nappal jobb videót készít a másikhoz képest
A119S: este jobb videót készít a másikhoz képestAszerint válassz, hogy melyik napszakban mész többet a kocsival.
-
ITI-san
tag
Köszi.
Na jó ez megvan, csak az a kérdés hogy mi a vélemény az egyes verziókról. A 119 vagy A119 V2, vagy A119S
Bevált e a Sony exmor a 119S - ben.Melyiknek a legjobb a videó minősége, melyik jobb este. Nem kicsi e a 130 fokos látószög. Az eredetiben A119 még 160 fok volt.
Megannyi kérdés....
De köszönöm a linket megnézem őket. -
bci22
csendes tag
-
ITI-san
tag
-
fkenny
senior tag
Sziasztok!
Nagy megelégedéssel használok (sajnos szükség is volt rá...) egy G1WC kamerát. Hamarosan új autóvásárlásra kerül sor és szeretném, hogy addigra megérkezzen a kamera is. Ismertek megbízható kamerát melynek van a hátsó szélvédőre felhelyezhető verziója is. (Dupla kamera) Sajnos régebben is jól jött volna, mikor megtoltak hátulról.
Segítségetek előre is köszönöm!
Üdv. Ádám
-
Kar07
tag
Viofo 119-ből amazonról ezt (boblov ?) meg lehet venni, vagy inkább ez az igazi?
Most láttam hogy árulják még az A118C-t, ez vállalható még manapság? Geekbuyingon néztem.
-
ITI-san
tag
Sziasztok! Arra van 5let hogy a tapadó tartót miként lehet rögzíteni olyan árnyékolt felületre ami a visszapillantó körül van? Gondolok itt az apró pöttyökre.
1 5letem lenne csak nem tudom hogy működne e.
Nevezetesen tenni kell egy átlátszó de lehetőleg kemény matricát. Hát ha arra rá lehet szivatni.Ha van konkrét 5let csak még nem olvastam légyszi osszátok.
-
ITI-san
tag
válasz
Grafiqs #12431 üzenetére
Háát nem tudom, hogy akarsz e GPS-t. A Gs63 ban benne van alapból, plusz wifi is vanna benne. Tehát még szempont lehet az ár és a mobil alkalmazás.
Én is nezem a Viofo - t csak nem tudom melyiket érdemes venni. Plusz jó lenne ha egyszerűen lehetne követni az útvonalat, mondjuk egy alkalmazással.
De ebben csak hangosan gondolkodom... -
ITI-san
tag
Sziasztok!
Tapasztalat vélemény GS63H-ról?
Többen is adják a nevüket hozzá. pl Azdome, Dome, ENKLOVE, Blackview, stb,
Ami eltérés van az csak a látószögben van. Azdomne 170 fok, a többiek 150-et mondnak.
Elég jó áron elérhető a Gear-on. -
Oszhgiv
csendes tag
Köszönöm a válaszokat, veszek autós kamerát.
-
merqree
őstag
válasz
Debilon #12425 üzenetére
"szerintem egy céleszköz jobb, a telefon optikája hacsak nem valami nagyon profi nem olyan mint egy kimondottan ilyen célra épített eszköz"
Abszolút egyetértek, annak ellenére, hogy én megvettem az EU lifetime Sygicet minden kiegészítőjével. Ráadásul, navigációhoz az álló mód jött be nekem, míg a felvételnél a fekvő mód a preferált.
-
Debilon
addikt
válasz
Oszhgiv #12424 üzenetére
én próbáltam, csak az utolsó 5 perces szegmenst menti folyamatosan, (ha csak rá nem nyomsz a mentésre közben, akkor rövidebbet is, vagy ütközéskor automatikusan)
sok beállítási lehetőség nincs benne (auto mentés, hangot is rögzítsen-e, video minőség és hogy automatikusan induljon-e a funkció ha a sygic-et indítod, külön a sygic nélkül nem fut)
szerintem egy céleszköz jobb, a telefon optikája hacsak nem valami nagyon profi nem olyan mint egy kimondottan ilyen célra épített eszköz
-
Oszhgiv
csendes tag
Sziasztok, full laikus vagyok a kamerák terén. Szerintetek a Sygic programban lévő Dashcammal és egy felsőbb kategóriás telefonnal ki lehet váltani egy menetrögzítő kamerát? Megvenném a programot + telefon csere is már időszerű. Használja valaki ezt a kombinációt?
-
ITI-san
tag
válasz
Grafiqs #12388 üzenetére
Szia! Nézegettem és szerintem az van, hogy...
Azdome részletesebb képet ad nappal.
Szembe fényben, lemenő napban, viszont a Viofo veri.
Éjszaka a Gs63 több fényt enged be, tehát világosabb a kép, de pont emiatt a közeli tárgyak túl vannak világosítva. Emiatt a Viofo részletesebb de mindenképp jobban olvasható felvételt készít.
Egy polár szűrő lehet csodát tenne az Azdome géppel.
Érdekes hogy ugyan abból a készletből mennyire más irányba indultak el. -
jupp008
senior tag
estore009 ajánlott eladó Ebay -en, én is innen rendeltem, ha esetleg ráér. Nekem 3 hét alatt jött meg:
Viofo A119 -
cigam
titán
válasz
b.lajos #12415 üzenetére
ha jól látom táp kell a parkoló üzemmódhoz
Melyiknél nem?Pl. a mini807, a manuel 16. oldalán vannak leírva a parkoló mód beállításának lehetőségei. Itt összehasonlítanak pár kamerát a parkoló módra figyelve.
Ráadásul az sem mind1 hogyan tudod átkapcsolni parkoló módba. Ha jól látom, pl. az A119-et kézzel, a menüben kell átkapcsolni. Van olyan is ami automatikusan átáll, de ennek ára van. -
Kar07
tag
Én is Viofo 119-ről kérdeznék. Honnan érdemes beszerezni? Banggood-on találtam ezt, jó lehet?
Visszapillantós megoldásra visszatérve, van olyan ami vállalható, pl leírás alapján ez? Vagy felejtős és maradjak a Xiaomi Yi és Viofo vonalon akár inkább külföldről is?
Az első gondolat az volt hogy apumnak lenne de belföldről szeretnék és nem szeretné mindig fel-le szerelni, illetve kevésbé legyen látható kívülről (ezek miatt lenne jó a visszapillantós megoldás, de minőségben nem találtam jó). Van olyan javasolt kamera ami megfelel ezeknek és normális felvételt készít?
-
b.lajos
tag
Sziasztok,
Három éve vásároltam egy autós kamerát (Full HD , DVR FHD1/BK), természetesen nem akartam drágát venni, (relatív kinek mi a drága) aztán egy majdnem ütközés után visszanézve a felvételt kiderült, hogy a kép iszonyú homályos, hiába tisztítom, takarítom. Most venném egy normálisabb kamerát, olyan 25-30 ezerig. Olvastam, hogy nagyon ajánlott a viofo A119 vagy az A119S, de annak, ha jól látom táp kell a parkoló üzemmódhoz. Mit tudnátok ajánlani az említett árat figyelembe véve.
Fontos a jó képminőség, parkoló üzemmód, ha van gps nem baj, de a hiánya elfogadható, és gondolom számít a jó kameralátószög. Az említett "hiper szuper" kamerán kívül nem volt máshoz tapasztalatom, eddig azt gondoltam a Lamax és a TrueCam a király, de teszteket, videókat nézve még nagyobb a zavar.
Csak érdekességből kérdem, mi a vélemény az [sjcam]-ról vagy erről a Transced -ről, bár ahogy látom utóbbiba nincs parkoló üzemmódCigam hozzászólásából kiragadva az alábbi idézet, melyik kamerák tudják ezt?
"- Folyamatosan megy ilyenkor is a felvétel, de rendkívül lassan (1kép/másodperc), de ütközés érzékelésekor 15mp folyamatos felvétel, majd visszaál "lassú felvétel" módra. (Szerintem ez az ideális, hisz látni fogod mi történt előtte, és utána)" -
peeat
tag
A fogyasztás jogos bár 40A aksi picit pici nekem 80A/h van de mindegy.
Amúgy ha sima menetrögzítőről beszélünk akkor is annyira feltűnőek GPS tartók láttán vagy a tapadókorong nyomok miatt már feltörték a kocsikat ....
Ha már ütközést érzékel az már nem sima a parkolóban manőver közben meghúza a kocsit az már kb direkt neki megy. gyönyörűen végighúza de kb a kocsi meg se mozdul (egy komolyabb viharban a szél jobban megmozdítja)
XD jó vicc az emberek csak méghülyébbek lesznek
sőt a gdpr miatt mégnagyobb szopás lesz mert bármilyen megfigyelő kamera felvétel 72 óra után törlődik, És csak a rendőr tárolhatja hiába történik bűncselekmény ha a rendőr nem menti le időben pl a köztéri felvételt szopás.olvas vissza xd jó vicc nem mindenki ér rá főleg a komment mennyiséget tekintve. Ha nem egy x éves összefoglaló lenne ....
-
cigam
titán
Olvass vissza, ezeket a köröket már több alkalommal lefutottuk.
- fogyasztás: Egy hosszú hétvge alatt simán lemerítheti az akkumulátort. Nem pár mA-t eszik egy ilyen eszköz. Számold ki, hogy mondjuk 0,7A-et eszik, akkor az egy hétvége alatt lemerít egy 40A/h-s akkumulátort. És ez csak 1 kamera fogyasztása, te meg 3-4 kamerát is betennél.
-a kapacitás: Ha jól emléxem a 2x128GB a jelenlegi csúcs. Ez azt jelenti, hogy 1 teljes nap nem fér rá (30Mbps-os bitrátával számolva)Aztán a parkoló mód megoldások is nagyon sokfélék lehetnek. Had ismételjem meg magam 2017-ből. Akkor a mini 807 odbc-s kábele kapcsán jött elő, hogy pontosan mit is tud a parkoló módja, ami menüből állítható.
- A mozgásérzékelője ütközést érzékel, felvesz 15mp hosszú videót, is újból figyelő módra kapcsol.
- Folyamatosan megy ilyenkor is a felvétel, de rendkívül lassan (1kép/másodperc), de ütközés érzékelésekor 15mp folyamatos felvétel, majd visszaál "lassú felvétel" módra. (Szerintem ez az ideális, hisz látni fogod mi történt előtte, és utána)
- A mozgásérzékelője ütközést érzékel, felveszi az ütközés előtti 15mp-et, és az esemény utáni 15mp-et, aztán figyelő módra kapcsol.
- Nem készít semmilyen felvételt.
Mivel az ODBC-ből ki tudja olvasni, hogy éppen jár-e a motor, automatikusan kapcsol normál és parkoló mód között, és a táplálás is meg van oldva.Ugyanakkor van olyan kamera is aminél nem lehet állítani menüben, hogy mit csináljon parkoló módban, és a parkoló módba kapcsolás sem mindég automatikus. El kell olvasni a leírását, hogy az adott gyártó/modell mit ért parkoló mód alatt.
Mindég oda jutunk, hogy nincs igazán jó műszaki megoldás erre. Az embereknek kell megváltozniuk.
-
peeat
tag
egy 160 fokos látószögű kamera simán felvette volna hogy milyen rendszámú autó megy neki az autómnak.
Olvasható rendszám nélkül bármit veszel fel nem ér semmit. Max közúti balesetnél mikor képtelen elhajtani a másik autós de ha letud lépni baszhatod.
Parkolókba is szarnak rá olyan kamerákat használnak sok helyen hogy a rendszám olvashatatlan. Egy-két parkolási sérülés árán egy elég komoly kamera rendszert feltudsz szerelni. ha nem lett volna alászedve a kormány és nem a guminak megy neki akkor (sárvédő javítatás karoszériásal és a 2 elem fényezés .... így csak a lökhárító bánta) -
peeat
tag
nem a tökörre aggathatókra gondoltam első sorban mert nem csak előre akarok kamerát. egyenlőre előre és hátra. de nincs kizárva hogy a két oldalsó visszapillantóba beépítve teljesen körbe lefedem kamerával.
minimum HD felbontásparkoló mód alatt mire gondolsz ? képen történő mozgás detektálás miatt tartja meg a felvételt vagy csak azért mert a g szenzor mozgást érzékelt . utóbbi szart nem ér mert a nyomok alapján annyira nem mozdult meg az autó mikor a másik balfasz módon meghúzta.
áramellátás a legkisebb leglényegtelenebb dolog szivargyújtó állandó áram alatt van de a box ról is simán tudnák leszedni áramot.
1-2 óra khm nem 4-8gb memóriakártyába gondolkodom
Nem szándékos rongálás volt hanem balfaszul parkoló idióta. Szerencsére csak a lökhárítómat baszta össze de nem sokon múlt hogy több elem is sérüljün.
Sőt van olyan is itt az itt lakók közül akinek a teljes oldalát végighúzták .. az kb már teljes újrafényezés ..... -
cigam
titán
-
paolinho
őstag
Hát, ha nem túl feltűnő dolgot szeretnél, akkor a kamerás tükröt ajánlanám. Ha 0-24-ben szeretnéd használni, akkor kell hozzá vagy egy powerbank, vagy egy olyan autó, ahol, ha leveszed a gyújtást, a szivargyújtó áram alatt marad.
-
-
peeat
tag
Sziasztok
Milyen menetrögzítő kamerát ajánlotok ? Ami nekem fontos lenne hogy ne legyen feltűnő. Ezért a kijelző inkább hátrány mint előny.
(kocsiba akarom hagyni és 0-24 ben vegyen fel )Sajnos a panelgarázsok túl kicsik hogy egy mai autóval beálj, a sima parkolóba meg meghúzták a kocsimat....
-
ITI-san
tag
válasz
#43960832 #12394 üzenetére
Szia!
ahhoz képest hogy mennyibe került, egész élvezhető a videó mobilon. Kikockáztam és tudtam olvasni a rendszámokat. A 110fok valóban nem sok, talán éppen elmegy. Cserébe kevésbé torzít a szélén.
Próbáld lejjebb állítani az objektívet, kevesebb eget, több utat vegyen. Persze benne lesz a műszerfal, de többet fog rögzíteni az útból. Gondolom esti képe az valszeg gyenge lesz.
A russzkik videói sokszor gyengébbek pedig ott van "kultúrája" a dash cam videónak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!