Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qtya123
őstag
Ma megérkezett a G1W-CB kamerához a MicroSD kártya is. Ezzel tökéletesen működik, szóval az itthon lévő kártya volt túl régi a kamerához.
Már csak azt kell kitalálnom, hogy hogyan vigyem fel esztétikusan a kábelt a tükörig. Az A oszlop burkolata mögé nem nagyon akarom betömködni, mert ott van a függőnylégzsák, pedig más út nincs. -
tomazin
veterán
persze.
nekem após nem is nézte mi micsoda, fogott egy próbalámpát, bedugta egy helyre, kulcs teker, van áram, kulcs vissza, nincs áram. pipa, ide dugjuk. (ugye azt figyelni kell, hogy csak gyújtásra legyen ott áram, de nálam az ablakot csak akkor lehet "tekergetni" ha rá van adva a gyújtás, így gondolom a napfénytető is hasonlóan fog működni.
-
bul07
nagyúr
Én a 35 és a 41-est nézném ki
41 lenne a legjobb már ha csak gyújtásra megy a szivargyújtó, azt már most is tudod tesztelni
Ha az első 23-ból kellene akkor meg talán a 13-as
Bár nem tudni hogy nálad mind egyforma biztosíték, vagy van kicsi és nagy is, és hogy milyen kábelt rendeltél a bekötéshez
Én semmi olyanra nem kötném rá ami a kocsi főbb rendszereihez tartozik
-
bul07
nagyúr
válasz
Debilon #13180 üzenetére
Hát erre nem tudok egyértelmű választ adni
Ugye ez 8e Ft körül van, így kell kompromisszumot kötni, de mégis csak van valami
Nekem mint kis fizetést kapónak már sok lenne 20+ e Ft egy olyan dologra ami majd egyszer talán kelhet
Na meg ugye arra is ugyan úgy nincs garancia, ha fél év után beadja a kulcsot akkor csak nem olyan nagy összeget kell kidobni -
Debilon
addikt
amúgy olvasgatva a topikot, vállalható ez a kamera? mert nekem elég vegyes kép jön le az olvasottak alapján
én is (mint sokan) gondolkodom ilyesminannyi extra, hogy én megyek (nem sokat de rendszeresen) félhomályban és sötétben is.
meg a Viofo 119S-hez még gyűjtögetnem kell kicsit
-
DIEGO15
őstag
70mai gearbesten $29.89 októberi postázással
-
bul07
nagyúr
-
twi452
senior tag
válasz
MaCS_70 #13165 üzenetére
Ebbe én is belefutottam a 70mai-al és egy tourannal.. szépen őrültem, hogy milyen patentül felraktam középre a tükör mögé..a kábelt is végig elrejtettem aztán másnap jött az eső és rögtön ó bazz..pont odáig nem ér el az ablaktörlő
Fóliával együtt leszedtem és odébb raktam. Lett egy két légbuborék alatta mert így kicsit körülményesebb felrakni de az utóbbi 3 hétben nem esett le úgyhogy már nem parázok -
válasz
tomazin #13173 üzenetére
Nagyon köszönöm a felajánlást!
Sajnos nem tudom, hogy a YI-nek pontosan milyen a felfogatása, de a weben talált képek alapján gopros keret van hozzá. A 70mai ezzel szemben valami saját megoldásnak tűnik, ami úgy néz ki, mint a GoPro 2+3 fogas fésűje, csak éppen pont annyival kisebb/szűkebb, hogy véletlenül se lehessen azzal párosítani.
Köszönettel: MaCS
-
-
pyxystyx
tag
Igen, pont ezt a típust vettem a Banggoodról.
Bekötve biztos jól van, mert egy ilyen biztosíték elosztóval a szivargyújtó biztijére van kötve.Debrecenben a helyi rádiókat tökéletesen fogja, mert közel van az adó. Viszont már 20 km- rel arrébb amikor olyanja van, véletlenszerűen sziszeg, susog, gerjed bármelyik adás.
Biztos az átalakító a ludas, mert kihúzva a biztijét azonnal megszűnik a zavarás. A gyári szivargyújtós táppal viszont tökéletes volt 2 hónapon keresztül, tehát csakis ez a kínai vacak táp generálja a zajt.Szerk.: Ha csak városban használnám az autót, lehet én sem tapasztaltam volna, mert az adóhoz közel nagyobb a rádió jelszintje, és ott nem jelentkezik. De lehet csak én fogtam ki egy gerjedős darabot?
-
szaboger
tag
Sziasztok wifis tolató kameráról van tapasztalat, a linkelt megfelelő lenne?
-
Kissé ráfaragtam a 70mai-val.
A Smart szélvédőjén ugyanis egészen egyszerűen nem találtam neki olyan helyet, ahol az ablaktörlő töröl, a kamera meg nincs rondán benne a látómezőben.
Ennek következtében újfent előkerült a tapadókorongos rögzítés igénye, hogy ki tudjam tapasztalni, hogy a gyakorlatban hol a legkevésbé rossz az elhelyezés.
Valaki jutott már előbbre ezen a téren?
Köszönettel: MaCS
-
Seth1
tag
Viofo a119s-hez keresek megbízható hardwire-t biztosítékos '' átalakítót'' és cpl szűrőt.
Hol érdemes venni és melyiket? Örülnék a linknek is.
Köszönöm. -
DIEGO15
őstag
$32 a 70mai Gearbesten.
-
pyxystyx
tag
Sziasztok!
Viofo V2 kamerát vettem, amit a hozzá adott szivargyujtós tápról beüzemeltem. Minden jó volt, de el akarom tüntetni a kábelt, ezért rendeltem hozzá egy ilyen kütyüt. Be is kötöttem ahogy kell, de random zavarja a rádiót.
Néha egész erőteljesen, néha éppen hogy, máskor meg egyáltalán nem. Egy összefüggés van: ahogy közeledek a rádióadóhoz, annál kevésbé.
Lehet ezzel még valamit kezdeni, vagy kuka, és cseréljem valami komolyabbra?
Ez esetben ajánlatokat várnék valami tuti tápra. -
flymi
addikt
válasz
jupp008 #13153 üzenetére
+bul07: Értem, kösz! Be lehetne rakni az összefoglalóba is.
Ezt néztem ki: SANDISK EXTREME A1 V30 MICRO SDXC a kedvenc eladótoktól.
-
DIEGO15
őstag
Azért ez erősen elméleti, mert egy jobb U1-s kártyára lehet 1080p-ben rögzíteni. Persze megfelelő bitrátával.
flymi
Egy U1-s Sandisk 32gb a feljebb linkelt eladótól szerintem tökéletes választás egy dashcam-be, még 1080p/60fps-hez is
Egyébként pedig Kingston, Sandisk, Samsung (nem sorrendben).
-
jupp008
senior tag
-
jupp008
senior tag
Egyszer írtam, hogy sima 32GB Samsung Class 10 és egy 32Gb Eaget Class 10-el simán gond nélkül megy.
Próbáltam 64Gb Samsung Evo+ (piros) kártyával ... de random néha csipogott és olyankor újrakezdte a felvételt fél - 1 percen belül. Most a 32Gb Eaget kártya van benne és tartaléknak a kesztyűtartóban ott a 32Gb Samsung.
Elvileg ugye 128 Gb ig kezelnie kell, de olyan kártyám nincs itthon. Egyébként érdekes módon fogalmam sincs, hogy az egyik legjobb Samsung kártyával miért szarakodott. -
flymi
addikt
-
tomazin
veterán
válasz
Hordozóóóóóó #13145 üzenetére
Mit csinalni? Vezetes kozben biztos a kamera es a feny beesesi szogevel vagyok elfoglalva
-
Johnny70
tag
válasz
Hordozóóóóóó #13145 üzenetére
Ha rendes CPL (körkörös), akkor nem kell, amúgy is a műszerfalról tükröződő fényeket szeretnéd kiszűrni, azok meg ugyanarról a felületről érkeznek. Fényképezőgépen is ilyet használok.
-
Hordozóóóóóó
csendes tag
válasz
Johnny70 #13144 üzenetére
Köszi, meg fogom nézni.
Időközben utánaolvastam a polárszűrőknek itt a topikban, kinek mi a véleménye róla; sokan írták, hogy menet közben állítgatni kéne, folyamatosan forgatni a fény beesési szögének megfelelően (?), de szerintem ettől függetlenül megrendelek egy méretben megfelelőt, alig 6 liter tej ára, szóval nem sok. Ha nem jön be, maximum lesz belőle felespoháralátét vagy aknafedél a LEGO-imhoz.
-
Johnny70
tag
válasz
Hordozóóóóóó #13138 üzenetére
Nézd meg az akciókamerák cpl szűrőit, ott van, amelyik hasonló méret és nem zárral, hanem az optikára ráhúzva lehet rátenni. (mondjuk egy ilyet: [link]). Ehhez a saját objektíved külső átmérőjét és a kinézet cucc belső átmérőjét kell megtudni.
-
flymi
addikt
Innen esetleg? Polárszűrővel együtt 80.36$... Igaz nem free shipping, még felszámol rá 4 dodót.
-
Csorbi
addikt
válasz
Tsebacsi #13141 üzenetére
A néni hát, egyértelmű. Még a záróvonalon is átment
Tipikus, 3 méterre van a zebra de nem hajlandó elbattyogni odáig mert siet. Szegénykém annyira sincs tisztában a szabályokkal, hogy azt se vágja a látottak alapján, hogy oda akár be is kanyarodhat valaki.
Ez is a 70mai-val készült? Egész jó már itt a képe, lehet hogy egyet mégiscsak be kéne szerezni hátsónak a Viofo mellé (mögé)... -
bul07
nagyúr
Tegnap reggeli biciklisem
Ne vezessetek 27óra ébrenlét után, majdnem elcsaptam, annyira meglepet hogy majdnem a gázra léptem, egyszerűen éreztem hogy lassú vagyok -
válasz
Hordozóóóóóó #13138 üzenetére
Szia! Tudtommal nem volt ehhez gyárilag polárszűrő. Egyedi megoldásokról nem tudok mert nekünk ugye gyári megoldások kötöttek, persze ettől még lehet léteznek.
-
Hordozóóóóóó
csendes tag
válasz
Tsebacsi #12913 üzenetére
Sziasztok! Elsősorban tőled kérdezném, mivel ahogy olvastam, szervizben dolgoztál, de bárki másnak is szól a kérdés, aki tudna segíteni, vagy ötletet adni.
Adott az Overmax Camroad 6.1 fedélzeti kamerám. Nem találtam hozzá tervezett, gyári polárszűrőt. Pedig célszerű lenne rá, mert visszaverődik a képben a műszerfal egy része, meg a rendszámok sem tutik napfényben. Szóval egy próbát megérne.
Ha jól gondolom, bármilyen fajtát rá tudnék hekkelni. Foglalkozott már valaki rajtam kívül ezzel a témával, van esetleg ajánlás, hogy ne kelljen sokat faragnom a dolgokon?
-
flymi
addikt
Ebayről rendelt már valaki Viofot? 119 v2 gps-t néztem, ha tudtok ajánlott eladót akkor dobjatok egy linket pls!
Esetleg viofo-tól közvetlenül paypalon keresztül?Lehet hagyom a fenébe a magyar garit, V119 V2 gps mindent tud ami kellhet. Nem egy bumszli, ragasztós, van gps és parking mode.
-
ITI-san
tag
válasz
csinturi #13133 üzenetére
Hogy bármelyik bírja is az jó kérdés. Ha fújatsz rá levegőt szellőzőből esetleg hideget, nem lehet gond. Meg ha állsz tűző napon leveszed, vagy letakarod a szélvédőt bírnia kell....
Mondjuj a majdnem függőleges szélvédővel nem tudom kompatibilis e? Azt gondolom ige.
Elvileg mozgatható a lencse föl, le. Egyes típusnál meg jobbra balra is. -
ITI-san
tag
Lehet úgy is venni elvileg hogy adnak hozzá hardware kit - et. Ez egy 12V-5V átalakító. Ezt kötöd a biztosíték táblába. Oda ahol gyújtásra van áram.
De erről írtunk már itt sokat.
WiFi egyikben sincs.
V2 re felbontásra ezt írja:
2560 * 1440 30 kép / mp; 1920 * 1080 60fps; 1920 * 1080 30 kép / mp;
A119S re pedig ezt :
Videó Felbontás
1920 * 1080 60fps; 1920 * 1080 30 kép / mp;
Érzékelő
Sony Exmor IMX291 -
csinturi
tag
Üdv!
A Viofo A119 mennyire használható tgk-ba, a majdnem függőleges szélvédőn, illetve télen-nyáron napi 8-10 órás folyamatos működést mennyire bírja? -
ITI-san
tag
Szia! Sötétben jobb az A119 S. Sony érzékelő van benne. IMX291.
Nappal az A119 V2 szebb képet ad. Igaz az 119S is kicsit gyengébb.
A 119 V2 160 fokban lát. Az S, 130 ban. Wifi nincs.
De a többiek is mondanak majd vmit.
Ha veszel arra figyelj hogy GPS - es verziót vegyél mert lehet anélkül is. -
Seth1
tag
Sziasztok.
VIOFO A119 V2 vagy A119S V2 kamera közül melyiket érdemes választani? -
jupp008
senior tag
Tudja vki honnan érdemes most Viofo A129 Duo -t rendelni a hivatalos oldalon kívül ?
Ismerős kért meg rá, hogy intézzem, miután látta nálam a Viofo -t beszerelve. Bár még gondolkodom, hogy eltereljem e abba az irányba, hogy előre egy sima Viofo hátulra meg bármi más és olcsóbban kijön kicsit jobb képminőséggel (nem tom kell e neki tényleg a Wifis hozzáférés stb.).
-
-Bandi-
tag
válasz
tomazin #13124 üzenetére
Jaja, nem vagyok egy szerencsés típus, tehát úgy készülök. Ezt a csomagot is amit megfogtak vámra 8ikán, 26 írtam egy fenyítő mailt, 27 ment vámoltatásra 28 futárnak 29 nálam volt, érdekes... valami hasonló "szerencsére" számítok, nem arra, hogy átcsúszik...
M7esen járok, jó is lesz az a hátsó kamera is, főleg nyáron...
-
Sziasztok!
Reggel új helyre tettem a kamerát, szinte ugyan ott van, mint a tegnap reggelin, de kicsit lejjebb, hogy ne lógjon bele a fekete borítás. Így szuper jó a kép, de az ég az bizony ki van égve. Szerintem ez marad végleges helynek, esetleg nem bal hanem jobb oldalra rakom, hogy nekem kevesebbet takarjon ki, de ez már részletkérdés. A képe szerintem nagyon jó, van ára, de kiegészítőkben nagyon sokat ad, a szivargyújtó nagyon minőséginek érződik (nem fogom használni
), de a kamera is gyors, jól lehet kezelni a videókat, maradéktalanul elégedett vagyok vele, szóval a Viofo A119S részemről ajánlott
-
-Bandi-
tag
válasz
tomazin #13122 üzenetére
Számolok az áfával, de hátha anélkül is ideér, mindenesetre szerintem nem rossz ár az a 138 dodó érte.
Héten jött meg egy ~51ezres cuccom, arra 17ezret dobott ki a posta ( 14 áfa és 3 a posta segítsége... )Jelenleg Yi kamerám van, de nem tudok megbarátkozni a helyével, tükörnél van egy nagyobb műanyag búra, és belelóg a képbe, lejjebb kell tenni és így ( engem zavar már kicsit ) a látótérbe van, ezért is agyalok már egy ideje egy Viofon, hátha az jobban beleolvad. Na de majd kiderül.
[kép]. -
Sziasztok!
Tettem fel 2 hazamenőset, most a műanyag takaróelemre tettem a kamerát, így teljesen középen volt, nem tűnik rossznak, de az ég nekem is kiég
Holnap is tesztelem reggel, hogy mi miatt lehet, reggel kevesebb a fény, vagy pedig az elhelyezéstől függ ennyire... Plusz a műanyagon szerintem rezeg (mert a takaróelem is mozog picit).
-
flymi
addikt
Minél többet nézem ezeket a többnyire vacak ruszki balesetes videókat, annál inkább rájövök, hogy nem tudnak közlekedni. Minden kereszteződés vagy 100m-nél hosszabb egyenes potenciális veszélyforrás.
Navitel R600 meg MiVue 3** akármennyi felvételeit látva pocsék a minőség, hogy kicsit on is legyek. -
ITI-san
tag
DAB211 teszt videó.
https://mega.nz/#F!HCo3VIKK!TJzmqSUGqi4Aq3LNA9ardA
linket nem tudok csinálni belőle....
Hogyan kell? Vki tudna segíteni priv-ben. -
VMatteo
őstag
Lehet kapni a 70maihoz polárszűrőt? Linkelnétek?
-
bul07
nagyúr
válasz
merqree #13105 üzenetére
Nem nyilvános videó, csak link ellenében nézhető, tehát csak az aki itt rátalál, ennyit még bevállalok
(#13104) DIEGO15
Én úgy tudom hogy nincs velük gond
Viszont amit linkeltem az nem Viofo, nézd meg a terméknél a vásárlók képeitAmúgy egy kérdés 70Mai-hoz
Memóriakártyának lehet szerepe a felvétel minőségére? -
Csorbi
addikt
válasz
ITI-san #13109 üzenetére
Én ezt a videót néztem bul07 linkelt videói közül: [link]
(Ne böngészőben játszd le, hanem mentsd le, az lesz a nyers fájl). Háááát, ha ezen valaki összeírja nekem a rendszámokat...akkor le a kalappal előtte. Persze aztán lehet, hogy ez valami más beállítással készült, passz... -
ITI-san
tag
Megnéztem a felvételeket.
Annyira nem gáz.
Én sem örülnék ha csak ilyen minőségben rögzítene, de nem annyira gáz. Én tudtam olvasni a rendszámokat.
Ami inkább érdekes, hogy a YouTube videó nem rosszabb minőségű.
Azt hittem az a tömörítés miatt rosszabb lesz, de nem.
Ja és 1/3 Viofo árban vetted!!! Ennyiért nem rossz. -
Speeedfire
félisten
válasz
AlyrArkhon #13102 üzenetére
De én olyan lengőt nem kaptam hozzá. Én hátsó kamera nélkül rendeltem meg, lehet ez volt akkor a gond. Venni kellene valahonnan egy olyan kábelt.
-
AlyrArkhon
senior tag
válasz
Speeedfire #13093 üzenetére
Lehet, hogy én vagyok figyelmetlen, vagy nem értek jól angolul, de sztem nem jó helyen keresgélsz, én úgy gondolom, befele az usb-n kellene vinni. És a tükör leírásában a képek is ezt erősitik meg, ott van a 'camera cable', ami nagyon úgy néz ki, mint egy osztott kábel, az egyik vége megy a tükör usb-be, a másik oldalon meg két vége van, egy csupasz kábelek (=táp a tolatóra) meg egy lengő jack( gondolom ezen megy a kép előre). Tehát neked az uj tolató képét (rca) kell beküldeni abba a lengőbe, ha nincs egyéb varázslás, egy sima rca/jack átalakító nyerő lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!