- Stratégiai partnerséget kötött a HPC-piacon a Fujitsu és az AMD
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Számításokat is végző HBM memóriára szavazna a Samsung
-
PROHARDVER!
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
Bekerült ma az autóba (Audi A6 C5 Avant) egy Pioneer DEH-80PRS. Atyavilág hogy ez mennyire brutálisan és szépen tud szólni még a sima gyári BOSE hangrendszerrel is. Azzal telt a délutánom, hogy ültem a kocsiban, nyomkodtam a beállításokat és élveztem a zenét. Rég volt már ilyen. Kicsit már túl sok is a beállítás nekem, el is vesztem bennük. Annyit állítgattam, hogy a végére csak sokkal rosszabb lett, mint az elején, de ráhagytam mára, mert megéheztem
Egy kérdésem lenne: Az autóban van gyárilag antenna erősítő. A gyári rádióknál ugye minden plug and play, de itt azért kicsit komplikáltabb. Kellett active system adapter az ISO csati és az autó saját kábelei közé a BOSE mélyláda és hangszórók életre keltéséhez + kellett egy antenna adapter is. Az antenna adapterből kijön egy kék vezeték, gondolom ez lenne az erősítő tápja. Én ezt most hozzákötöttem a Pio-ból kijövő egyetlen kék sehova se menő bekötetlen szálra (talán system remote control felirat volt rajta). Jól tettem vagy ez totál más célt szolgál? Ha nem jó, akkor hova kellene kötni az antenna erősítő kék szálát, hogy tegye a dolgát?
https://astrogate.hu - PC & Laptop Szerviz + Shop - Alaplap javítás, zárlatos tápkörök javítása, BIOS hibák orvoslása.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- G15 5530/Core i7-13650HX/32GB/1TB SSD/15.6" FHD 360Hz/GeForce RTX 4060/Ubuntu/Garis
- Új Blueendless 2 lemezes RAID ház, Foxpost az árban
- BONTATLAN! WD Western Digital My Passport 2TB USB 3.2 Black (WDBYVG0020BBK)
- 15 hüvelykes MacBook Air M3 chip 8 magos CPU-val, 10 magos GPU-val, 256 GB Midnight
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest