-
PROHARDVER!
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
kk831228
addikt
válasz
Speeedfire #66799 üzenetére
Mennyiert adja a nagyobbat..?
-
PiciPeti
őstag
válasz
Speeedfire #66797 üzenetére
Az egy jó hangú, stabil erősítő, nyugodtan megveheted.
Akár szettre is megpróbálhatod, homlokegyenest más karakter mint az empi. Magason hozni fog sokat sztem.
-
Speeedfire
félisten
Az audio system F2-280 milyen erősítő? Lehet, hogy mégis kap egy jobb erőt a mély, és megy vissza a 22L zártba. Vagy a mostani 35L-t befalazom és ebbe. Bár számolás után nem sokat javulna a nagyobb dobozban. A hangfalépítős topicban még a dupla tölcsért ajánlották.
Illetve ha nem az audio system F2-280 akkor melyik más? Vagy esetleg másik erő az első szettre, az emphaser meg menne a ládára. Ez úgy is elég combos, valami 660W rémlik rms-ben hidba kötve.
A fejnél meg úgy néz ki, hogy át kell néznem majd a gyújtáskapcsolótól a vezetéket, ott lehet valami bibi. Most a magnó gyújtáskapcsoló szárára is rákötöttem a fix 12V-ot, így megy a fej.
Amúgy nagyon jól szól a kis kenwood, rengeteg beállítási lehetőség van benne. Illetve hozta azt, ami miatt eredetileg kintről rendeltem. Aptx-en nagyon szép, tiszta. Hallhatóan jobb usb-ről, de már közel nem annyival jobb, mint a régi pio-nál. -
BBéci
legenda
válasz
csabyka666 #66792 üzenetére
Szinte mindenki megpróbál 13 centis helyre valahogy beerőszakolni egy 16-ost, mert azoknak van testes, ütős hangja, Te pont az ellenkezőjét teszed. Ez nem pénz kérdése.
Persze az is igaz, hogy inkább egy jó 13 centis, mint egy vacak 16-os, de az esetedben nem ez a helyzet. -
kk831228
addikt
Hi!
Németben ki jártas itt közöttünk...?
Ezek érdekelnének 2 ram3 mk2... [link] esteleg ha valaki tudna segíteni...
-
Mityu_76
tag
Sziasztok.
Mivel nem értek hozzá, szeretnék segítséget kérni. A kis autómban 2006-óta Mac MP 2.16 2 utas hangszórópár két kis csipogóval teljesített szolgálatot. Rádió halgatásra, kis zenére nekem megfelelt. Most az egyik megadta magát. Ennyit tudok róla: ( 4 Ohm, RMS 70/140 W)
Tudnátok ajánlani valamit helyette? Erősítő nincs nem is lesz. Pioneer MVH-160UI a fejegység. Méretekben hasonló kellene, hogy be tudjam rakni.
Köszönöm a segítséget. -
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
csabyka666 #66790 üzenetére
Igazad van, 120€ volt az első szettem.
-
Volt egy lehetőség, megvettem. Volt egy keret az egészre, eddig benne vagyok. Amit linkeltél, akkor maradna 4.000 forintom fejegységre...
Értem, hogy ennyiért ne várjak hatalmas minőséget, de szerintem itt sokan nem is a 30k-s kategóriát zuhogtatjátok a kocsiban.
-
pengusz77
senior tag
A rainbow DL-T20 hol helyezkedik el a CAL2045-höz képest?
-
pengusz77
senior tag
Persze a Macaudio jobb, mert 13 centis létére 36Hz-et tud, azért az nem semmi
Mondjuk az 52 kHz se semmi -
pengusz77
senior tag
válasz
csabyka666 #66786 üzenetére
Hát ha 30 a keret, és 13 cm, akkor én ezt választottam volna:
Persze lehet, hogy sznob vagyok
-
-
BBéci
legenda
válasz
csabyka666 #66784 üzenetére
Miért, az a Mac milyen szint? Szerintem pont illik rá a "himbilimbi" jelző.
-
-
BBéci
legenda
válasz
csabyka666 #66781 üzenetére
Ha befér 16 centis, akkor nagy hiba 13-ast választani.
-
Üdv mindenki!
Beszereztem egy MAC Audio Super Audio 2.13-at, de ez a 13 centis mélyközép elvileg kicsi lesz az F Astrába, mármint úgy értve, hogy a gyári hangszóró nagyobb alapból.
A kérdésem, hogy ennek a beszerelésére milyen megoldások vannak? Hallottam olyat, hogy gyártani kell hozzá gyűrűt bútorlapból, az egyben kiemeli, és rögzíteni is lehet rá. Vagy van jobb megoldás is?
Állítólag nincs ehhez a mérethez gyári keret...Köszi a segítséget előre is!
-
Speeedfire
félisten
válasz
troll81 #66775 üzenetére
Lehet, hogy csak tényleg ennyi kellene a boldogsághoz. Lehet ráveszem magam, és a hosszú hétvégén csinálok egy teljesen más ládát.
PiciPeti: A gyári az sliccelt, ahogy troll81 is írja. Viszont a gyári ajánlás BR ládához kb az, amit én építettem.Más. Kötöttem volna be a kenwood fejet, de furcsaságokat csinált. A mély folyamatosan ment, viszont az első szett csak egy darabig ment, amikor rádugtam az rca-t. Utána már elnémult. Újra lehúztam vissza, ugyan ez. Nézegettem a kábeleket, újra próbáltam ugyan ez. Később meg már be sem kapcsolt. Mondom fasza. Gondoltam visszarakom akkor a pio-t, amíg ki nem derül, hogy mi a gond. De ugyan ez.
Néztem a fix 12V megvan, a föld rendben van. A gyújtáskapcsoló száron viszont bekapcsolva csak 0.1V van.
Néztem a bizti táblát, de nem találtam kiégett biztosítékot.
2002 seat leon 1m (golf 4) -
PiciPeti
őstag
válasz
Speeedfire #66773 üzenetére
Meg kellene nézni, milyen a gyári láda hozzá, az jó kiindulási alap. Ha abban is nagyobb a port keresztmetszet, akkor el kell indulni abban az irányba...
Ha jól emlékszem amcsi piacos a fej, ott ilyen csatit adnak, nemrég csináltam egy sony fejet, az is kintről jött, ugyanígy...
-
troll81
addikt
válasz
Speeedfire #66773 üzenetére
Igen a gyari Lada sliccelt.a Portos Lada suhog a mostani ladam is hangos,es a gyari sliccelt ladak Mast produkalnak Meg lestem a Phase Meg a gladen is.ha eltalalod a hangolast meg.a meretet szeretni fogod.
-
Wolfskin
őstag
Sziasztok, a kérdésem:
tudtok boltot, ahol kapok holnap (szombaton) szabványos ISO csatit a tápnak?
XI. ker környéke előny...
Ezt a rádiót szeretném bekötni (VDO Dayton CD3300)és ilyen csati van a kocsiban (VW T5 2007)
érdemes venni adaptert? vagy csak adjak egy állandó 12V-ot neki meg földet és kész?
gyújtás 12 voltot szerintem nem fogok találni (ezért nem szedem szét a műszerfalat), a világítás meg nem lényeges, ha nem szól a rádió. (ezért nem szedem szét a műszerfalat). gondolom annyi a hátránya, hogy nem kapcsol le a rádió, ha kihúzom a slusszkulcsot. most lekapcsol, de azt valaszeg a canbus vezérli
a VW alarm jele, meg a Canbus jel nem fog semmi t bekavarni igaz? ott csak a canbus van bekötve, a föld és a 12V és ez van összekötve az alarm csatival is (ezt nem tudom miért
)
esetleg le tudom venni arról a csatiról a földet és a 12V-pt anélkül, hogy levágom a kábeleit? ( a hangszórókábelek nem lényegesek, mert végfok lesz beépítve) -
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire #66758 üzenetére
Na, összeraktam a BR-et is. Ég és föld a kettő között a különbség. Hangerőben sokat nőtt. Itt már van az a pont, amikor már nekem nem kellemes. Egész jó a hangja gyors zenénél is. Nem annyira tiszta, és pontos, mint a zárt. De jobb, mint a jbl. Lehet, hogy sokat dobna rajta, ha tényleg nagyobb cső lenne benne.
Hétvégén szerintem nem fogom tudni ezt megoldani. Talán csak jövő héten.
Jelenleg 10 cm átmérő és 30 cm hosszú. Ha jól számoltam, akkor így 42Hz-re van optimalizálva és ez a görbélye.De szerintem ebből a ládából sokkal jobbat nem fogok tudni kihozni. Ha 47Hz-re lövöm, és kap egy 12 cm széles csövet, akkor 35 cm hosszúnak kellene lennie. Ami amiatt nem jó, mert ilyen mély a láda.
Tehát max 30 cm hosszú amit egészségesen elvisel. Esetleg az egyik oldalára lehetne lenni ilyen csövet.De ekkor se lenne a piros vonal alatt.
Kellene 13 cm átmérő és 41 cm hossz.
Megálmodom még, hogy mi legyen, illetve melyik láda.
-----------------------------------
A kenwood fejjel nem tudtam foglalkozni, elég késő lett. Garázs meg nincs. Az érdekesség, hogy ilyen volt a csomagban. Eddig mindig teljes csokit láttam, ez nekem új. Átnézem, hogy milyen a pioneer-é, aztán lehet azt alakítom inkább át, mint ezt bekössem.
-
plck
tag
Sziasztok.
Gondolom sokan kérdezik, de megteszem én is, hátha kapok választ.
Van most valami bestbuy 20.000Ftos árkategóriában?Köszi
-
válasz
Kokkantas #66765 üzenetére
Adott egy Pioneer MVH-S300BT ami sokkal halkabb, mint az elődje ami egy MVH-180UBG volt.
Erre én is kíváncsi vagyok, miután most rendeltem meg (csak ez 'előd' a gyári HU)...
Más: az eDigitálból rendeltem a fenti HU-ot, és ott adnak mellé 'ajándékba' egy szett Pioneer hangszórót (gondolom dobálják kifele vagy promó).
A szett: TS-G1710F
Ezt érdemes lehet betenni a gyári helyett hosszútávra?
A kocsi egy 14 éves Alfa GT.
Két opcióm van:
a) csak a fejegység kerül be, és akkor azt beszerelem én egyedül
b) bekerül a hangszóró is, de azt már szerelő csinálja (illetve akkor már lehet, hogy nézek még egy párt kéz alatt, miután bagóért fut bontatlanul is, és azt berakatom hátra)Ha a), akkor később majd foglalkozom a hangszórókkal (Gladen Alpha), viszont ha szétszedetem a kocsi belsejét, akkor azt egyszer szeretném letudni sokáig.
-
Kokkantas
senior tag
Sziasztok!
Adott egy Pioneer MVH-S300BT ami sokkal halkabb, mint az elődje ami egy MVH-180UBG volt. (kipróbáltam még egy JVC KD-X352BT-vel is, a helyzet ugyanaz). Másik autóban is próbáltam, ott is halkabb volt az S300BT, mint a többi.
Valakinek valami ötlet, hogy mi lehet a baj, vagy ez ilyen? -
dozzer
tag
Szevasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni! Autó hifi beszereléshez valaki ért Székesfehérvár és környékén vagy tudnátok ajánlani valakit esetleg céget, akik a környéken foglalkoznak ilyennel?
Válaszokat előre is köszönöm!
Üdv, dozzer
-
ryger
aktív tag
Sziasztok,
Honda Civic 7 Gen, 2003-as autoba szeretnek hangcsokkento szigetelest, tuzfalra belulrol, esetleg meg ajtokon belulre, habar a rozsdavedo miatt lehet azt kihagyom. A menetzaj, motorzaj csokkentese lenne a project lenyege es azt a tanacsot kaptam, hogy itt tudnatok segiteni ebben.
Mit es hogyan lenne a legjobb?Koszonom!
-
Lite
őstag
válasz
PiciPeti #66759 üzenetére
#Speedfire: ez pont az a szuperérzékeny Keni mélynyomó, amit mondtam!
Bocsánat, hogy más kommentre reagálok...
-
PiciPeti
őstag
Ha valaki most építene középkat rendszert, 4 csatis erőre, az csapjon le gyorsan erre: PG + Kenwood
-
Speeedfire
félisten
válasz
troll81 #66756 üzenetére
Nem is akarok hangnyomás versenyt nyerni vele. Mint anno írtam nekem a jbl láda hangereje is bőven sok volt.
Pedig abból olyan 110dB körül jöhetett ki nagyjából. Én is így vagyok vele, 9k-t megér az a doboz. Max tovább passzolom valamelyiket kis buktával.
PiciPeti: Igen, 100-as. De hossza nincs megadva. Illetve nagyobbat tudok bele tenni később, de kisebbet már nem (igazán).
35cm mély a láda, akkora cső mehet bele maximum.
Nekem is jobban bejön a sliccelt. Már csak dizájn szempontjából is, viszont építeni nem szívesen építenék. Illetve a költségek is sokkal nagyobbak lennének.
Már most is túlköltekeztem magam, pedig nem terveztem ennyit mélyládára.
De szerencsére erősítőt nem kell vennem. Vagy legalábbis nem tervezek mostanában. -
PiciPeti
őstag
válasz
Speeedfire #66753 üzenetére
Ebben 100-as cső van, szóval azt adja, amit számoltál.
Nagyobb keresztmetszethez hosszabb csőhossz társul, azt meg ebben a formában nem nagyon tudod megoldani.
(Én ezért szeretem jobban a sliccelt ládákat, annál jobban megoldható a hossz változtatás, kis ládaméret esetén is.)
-
troll81
addikt
válasz
zenei teljesen
a gyari ládában a 25 nek sincs nagy hangnyomása de jól szól az biztos. Abban a ládában max vágsz a csőből. próbát megér.de jó lett
grat hozzá
-
gramofon89
tag
válasz
gramofon89 #66732 üzenetére
Találtam ne fáradjatok!
-
V8engines
tag
válasz
-
Speeedfire
félisten
válasz
PiciPeti #66750 üzenetére
Egy ilyen ládát veszek holnap, egyelőre ez lesz a kiindulási alap. Sajnos nem írja, hogy milyen hosszú a cső. Aztán vagy vastagabb cső, vagy hosszabb. Ezt majd megmondjátok.
Viszont ma összeraktam a rendszert. Azt kell mondjam kellemes hangja van a kis méregzsáknak. Viszont mégis olyan hiányérezetem van. Basszus van, hangerő van (igaz lehetne több is). Visszább kellett mondjuk kicsit venni az első szettből, mert nem futottak egyszerre. Illetve a meredekséget is 12-ről 6-ra csökkentettem. A vágások viszont maradtak 63Hz-en. Szól, szól, de a fene tudja. Lehet, hogy pont az alját hiányolom.
Szépen szólt rap, dnb, hangszeres, rock alatt is.
Lehet, hogy a BR láda megoldja. Vagy tényleg nagyobb erő kellene ehhez a zárthoz.Erős idegzetűeknek videók: [link] [link]
ui.: Közben megjött a hír, hogy a kis kenwood megjött az usa-ból.
cimkék: gladen, sqx, 10, 25, zárt, br
-
PiciPeti
őstag
válasz
Speeedfire #66745 üzenetére
BR ládánál iszonyat nagy a légsebesség a portban, így nagyon zajos, huppogós/susogós hangja lesz.
Próbáld meg növelni a cső keresztmetszetet, amíg a piros vonal alá nem esik a görbe.
-
PiciPeti
őstag
válasz
troll81 #66748 üzenetére
Doboz nélkül próbálod a mélyközepet?
Amúgy a legtöbb autós szett szarul szól szobában, főleg feléd fordítva. Nem épp erre vannak kitalálva, így elég fals képet kaphatsz egy hangszóróról... Tehát lehet a szobai teszt után azt mondod ezt beépíteni se érdemes, de lehet beépítve az lesz a legjobb, leginkább kiegyensúlyozott hangú.
-
troll81
addikt
Egy szösszenet...Az Audio System Helon szetthez.
ma délutan ráértem és nem tudom hova tenni A helon szettet. Kell bele erő hogy meg szólaljon Részletes pontos kemény magas rendben van. Teljesítmény centrikus minél jobban etetem annál jobban jönnek a hangok elő.De nem egy Rainbow.be kellene tenni autóba és meghallgatni.Asztalon nem az igazi....elég brutál a mély közép,Rendesen le lehet engedni(papír forma szerint)
Vagy még rá próbálok egy másik erővel
A Mosconi másképp ment .....
jó felépítésű jól kidolgozott kosár,nehéz 1.5kg per db jól meg tervezték csavaros sarus lefogatás a vezetékeknek.hangváltó többféle állítási lehetőséggel.At meg nem fejtettem meg egészen beálítás terén meg köszönném a segítséget.
-
PiciPeti
őstag
válasz
Speeedfire #66741 üzenetére
Dobd be a képeket/diagramokat, megszakércsük!
-
PiciPeti
őstag
válasz
Speeedfire #66737 üzenetére
Uniboxnak inkább a másik két sheetje az érdekes, főleg BR esetén.
Ellenőrizd a légsebességet, xmaxot, és a "jósági" tényezőt (legalsó diagram emlékeim szerint, 0,4-től szinte lineárisnak kellene lennie)
-
Speeedfire
félisten
Kicsit játszottam a tegnap említett unibox-al. Ahogy látom tényleg jobban ajánlott neki a BR kialakítás.
22L zárt
30L zárt
36L BR, az ajánlott 47Hz-en, viszont néztem dupla akkor csővel, 33Hz-re méretezve és elég lineáris lett akkor a vonal.
Lehet, hogy tenni fogok a kiemettől függetlenül egy tesztet a BR ládával is, 33Hz-re és 47Hz-re állítva is.
-
Üdv mindenki!
Sokat nézegettem a fejegységeket az utóbbi napokban, végül megrendeltem ezt. Emagon volt kuponom, így 16.000-ért meg tudtam vásárolni. Kérdezgettem itt-ott a témában, de arra jutottam, hogy ez az árkategória gyakorlatilag ugyanazt nyújtja (minőségben), az esetleges párezer forintos különbséget az adja, kezel-e iPhone-t, és hogy mennyire kell megfizetni a brandet.
Nem tudom, milyen lesz, de 3 év gari van rá, gondolom nem véletlenül adnak rá annyit. 14 napig elállhatok a vásárlástól, szóval annyira nem nagy a rizikó.
Akinek van vele tapasztalata, szívesen meghallgatom persze.
-
vasi89
őstag
nekem ilyen jvc van 3as poloban, gyári szettel, tökéletesen üzemel. Van egy JVC KD-R90BT is, emiatt esett a jvc-re a választás. Ebbe az autóba nem tervezek semmiféle komoly hangcuccot de gladen alpha nálam is tervben van. Biztos h jó lesz vele. De ha neked jobban tetszik a pioneer akkor azt vedd, számottevő különbség nem lesz.
-
Leszűkítettem erre a kettőre:
Nekem a Pioneer tetszik ránézésre. Ennyit tudtam hozzátenni...
Ezek bármelyike problémamentesen összehozható egy Gladen Alpha 165 szettel a későbbiekben?
-
troll81
addikt
Rainbow GL-T26 Germanium Line plusz Rainbow GL-W6 Germanium ez a párosítás aktívban mennyire lehet jó?a mélyközép bíztató nagyon
a magas milyen lehet?
illetve :Helix E 62C.2 ez mi lehet milyen csoda?
-
gramofon89
tag
Sziasztok!
Valakinek van esetleg HUMMA/EMMA teszt lemeze? Vagy tud letöltősbeAz is jó ha valami hasonló beállításokban segítő hanganyaga van
-
Sziasztok,
Pioneer/Kenwood/JVC/Alpine felhozatalból, ha szeretnék egy BT, USB, no CD, Android kompatibilis darabot, akkor a 25-35k sávon van érdemi különbség a fejegységek között?
Gyári szettre mellé: Alfa GT, nem BOSE.
Köszi.
-
Adam8199
tag
Sziasztok.
Tudtok ajánlani jó minőségű,13cm hangszórókat ajtóba?Max 15ezer ft-ig.
Válaszokat előre is köszönöm. -
troll81
addikt
válasz
Speeedfire #66722 üzenetére
az egesz hetet
de veget ert
majd jovo heten hetfon megyek csak galyazni legkozelebb
pihi van
de jonak kell lennie
-
Lite
őstag
válasz
Speeedfire #66717 üzenetére
Most néztem meg rendesen a gépparkot, amit írtál. Miért a JBL-el akarod hajtani a szubot? Ahhoz az lepke..ng. Az EA 2190, na az már igen. Frontnak az ereje kb egy Kicx 6020 hajtására is frankó, szubnak pedig főnök...
Ha annyira könnyen hajtható cuccot keresel, volt régen (és a múltkor is árultak) Kenwood KFC-WF30x sorozat. Ez többségében free air, de zártban keveset kér, 93 dB feletti az érzékenysége, RMS 175-200 W között volt 4 Ohmon, modelltől függően.
A vatelintől nagyobbnak "látja" a dobozt a sugárzó, az alja kevésbé fog halkulni (ergo erősebbnek érzed a mélyebb hangokat). De egy UniBox vagy winISD segít lemodellezni. Ott tudsz játszani a térfogattal, vagy a térfogathoz a vásárlás előtt beírva a T-S paramétereket, képet kapsz róla, hogy várhatóan hogyan fog viselkedni a szub.
-
espi38
őstag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni😁
Adott egy gyári fejegység rca kimenet nélkül +egy négy csatornás erősítő+mélyláda.
Mivel nincs rca kimenet, ezért a hátsó hangszóró kimenetről vettem le a jelet az erősítőnek, amivel hajtom az első szetett és a ládát de most jön a bibi!!!! Ugyanis ha nem szól a zene és megy az erősítő, hangos alapzajt hallani, ami akkor szűnik meg ha az erősítő bemenő jelet megszüntetem.
Ezt a hangot akkor is hallani, amikor ki van kapcsolva a fej, de ebben az esetben változik az alapzaj de van.
Ezek a hangok akkor szűnnek meg teljesen ha bemenő jelet lehuzom az erősítő bemenetéről.
Egy kis toldalék, ez az alapzaj jelszint átalakitóval rca val is meg van, ehhez viszont hozzá kell tennem egy olcsó használt átalakítót használtam.
Gondoltam, hogy a fej ad ilyen jeket, de nem mert ha kikapcsolom teljesen és az erősítő működik akkor is van alapzaj.
Valakinek valami ötlete mitől van ez, nagyon köszönöm előre is a tanácsokat mit kellene megneznem??? -
troll81
addikt
válasz
Speeedfire #66712 üzenetére
en ezzel kezdenem probara emphaser EA2190. Damping Factor :at 4 Ohms 200 merg kell nezni mit hoz. ha nem bejovos cserelni kell erot is probakepp.valaki kisegit egyel pl es akar kesobb cserelsz egy masikra
ahhoz a ladikhoz 120.2 Steg Aq vagy QM
Steg K2.02 vagy soundstream reference ref 620.2 pl valami hasonloval tamogatnam telibe. -
G.Zs.
senior tag
Sony erosito ugy kepzeld el, hogy azota a polcomon van, soha nem lett beszerelve. Seat nincs mar meg - jo kis kocsi volt, hifizesre foleg kivalo.
Azota van egy BMW E46 Compact Budapesten meg egy Vauxhall Astra H itt Londonban. Van egy nagyon basic rendszerem: JVC kd-x342bt, Audio System MX 165, Steg 45.4 hozza egy Ultimate TS104 sub zart ladikoban. Nyaron valoszinuleg kicsit atepitem, veszek egy Rainbow Germanium elso szettet amit aktivban hajtok majd a Stegrol es majd hozza passzitok egy jo sub-ero parost valoszinuleg Gladen vagy JL Audio palettarol. A regi RSII-mrol lesz hajtva ami szinten a polcon figyel mostanaban. -
Speeedfire
félisten
Igen, de pont ezt akartam elkerülni. Ne kelljen vennem egy erősítőt is pluszba.
Alapvetően elégedett vagyok a mostani jbl-el is, csak kicsit bufogós nekem. Emiatt indult el a mélyláda projekt. Könnyen hajtható, 4 ohm-os, magas érzékenységgel.
És mivel lesz másabb a hangja a vatelintől? Ha jól tudom a belső csillapítás miatt inkább tisztulni szokott a hang, és pontosabb lesz. Ellenben nem megy mélyebbre, vagy nem lesz hangosabb.
-
Lite
őstag
válasz
Speeedfire #66706 üzenetére
Vagy veszel bele vatelint, ami kb. 30%-al nagyobbnak láttatja a ládát (de egy picit halkul is).
-
Lite
őstag
válasz
kk831228 #66702 üzenetére
Mind a kettő nagyon jó, az árát bőven megéri. A DL-C-t kicsit tovább tartott frankóra behangolni, az a saját váltójával lett végül a legjobb. Az SL-C pedig kapásból hatalmasat alakított. Nagyon jó hangja van, sok karakterhez passzol. Én biztos viszem tovább, ha új rendszert építek.
-
Lite
őstag
válasz
Speeedfire #66699 üzenetére
Ez lenne a monoblock...
-
Speeedfire
félisten
-
troll81
addikt
válasz
Speeedfire #66710 üzenetére
AZ fugg AZ Erosito tol is milyen valos damping Van benne.azt tudom jo Erosito a BR ladat is megfogja rendesen.tapasztalom.nem annyira Kemeny az nyomo.megjarodik jo lesz 100 orat sokalltam en 20 utan mar jobban terheltem 40 korul Meg rahagytam.
-
Speeedfire
félisten
válasz
troll81 #66707 üzenetére
Tudom. De pont a pontos, feszes mély volt a célom kis méretben. Ha esetleg kevés lesz, akkor megcserélem a 2 erősítőt, és megnézem úgy is. Ha kevésnek bizonyul, akkor BR. Ha nem akkor nagyobb erőt kap a láda is. De ennyire nem akarok előre menni. Holnap megjön a mélynyomó is, remélem este a fogarasi parkolóban ki tudom már próbálni.
B-enji: A hangminőség szokott ilyenkor javulni azt tudom. Kb 100 óra minden hangszórónak jót tud tenni. Mennyiségre viszont nem hiszem, hogy több jut majd. -
B-enji
tag
válasz
Valószínű valamennyi bejáratásra azért szükség lesz új nyomónál, ennek időtartama persze más és más. Valamennyit töméssel is tudsz hangolni.
-
hundai
aktív tag
Sziasztok!
Kinéztem az Alpine SBG-1244BP ládát.
Ehhez melyik erő lenne a jobb?
Hertz HCP2
Hertz DPower1 -
troll81
addikt
válasz
Egy jo BR is tud jo Lenni ha Kell egy kis hangnyomas a zarthoz nagyobb tobb dolog Kell ugyan akkora nyomashoz
-
troll81
addikt
válasz
Speeedfire #66704 üzenetére
Nem fog mellbe vagni
AZ tuti en Ra probaltam volna egy 26 liter koruli slicces Reflex re.este en is epitek
-
Speeedfire
félisten
Megjött a láda. Hát, elég kicsi. Kiváncsi vagyok, hogy mekkora hang jön majd ki belőle.
Elvileg holnap megjön a mélynyomó is, illetve péntekre ideér a kenwood fej is amcsiból.
Jó sok meló lesz hétvégén. -
Az-X
őstag
Szia Zsolti
A Sony erosito kabelet azota orizgetem
gondolom mar nincs meg
Seat megvan meg, vagy mar uj szeker?
Nekem a Volvo elment... most lett egy regi Avensis, lakatoljak fenyezik utana jon bele a hifi.
Fej valoszinu egy Alpine 9853r lesz sugarzonak elokerulnek a regi Rainbow CS-ek erositonek meg a dragster.
Sajnos mikor eladtam a Volvot az MBQuart benne maradtnem volt mit tenni a helyere.
-
evo87
őstag
Nem tudom néztétek-e, de szinte hihetetlen módon aktivizálta magát az Alpine és kidobott 2 új fejet. Az UTE-200BT az egyik... a másik pedig ennek a CD-s verziója. Nem egy nagy truváj, majd az UTE-73BT, ami már értelmesebb darab (lesz).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest