- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Olcsó, de gyors a Redmi Pad 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Gamepad
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sakab
senior tag
Sziasztok, tanácsot szeretnék kérni. Van egy Mazda 6 kombim, amiben van egy gyári Bose rendszer. Szépen szól csak én a mélyet keveslem. Ezt a rendszert szeretném kiegészíteni ezzel: jbl gt5-2402br
Kérdésem az lenne erősítőből mit javasoltok? Itt helyben találtam egy Magnat Classis 360 13k ill vaterán pedig ezeket MAC Audio MPX 2000 ez 10-14 körül van. Érdemes lenne valamelyiket megvenni ehhez a ládához?
Kondiból SAL-on kivül bármelyik jólenne?
Mivel a gyári BOSE fejegységnek nincs kimenete ezért ugye kell majd ez a jel átalakító vagy mi. Eddig oké, de ha én az erősítőt közvetlen az aksira kötöm akkor az belesz folyamatosan kapcsolva. Ha van gyújtás ha nincs. Vagy tévedek?
Kellemes ünnepeket mindenkinek
közben látom a mac mpxet többen lehúzták. Helyette ebben a 15 max 20k használt kategóriába tudtok ajánlani vmit?
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged