Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmheros
őstag
megszívattam ma magam, nem kicsit ! A kedvesem gépében lévő HIS HD 4670 képét akartam kilőni TV -re. Kivettem a dobozából a TV-Out kábelt, majd próbáltam a kártyába dugni, de nem ment bele egy istenért sem
. Néztem kábel a tűkiosztását, hát az stimmelt is, de volt benne egy plusz elem alulról ami akadályozta a kártyába dugását. Volt otthon pár különböző más típusú kábelem(geforce -okhoz), azokat már bele tudtam dugni de képet egy istenért sem tudtam varázsolni velük. Közben megnéztem a VGA dobozát és kiderült, hogy ilyen kábelt a HIS nem csomagol hozzá, valószínű én keverhettem bele korábban, így már érhető miért nem volt hozzá jó.
A megoldás egy egyszerű régebbi 4 tűs TV-out kábel lett, amivel azonnal minden jó lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezünkben a mélynyomóval szerelt Redmi K90 Pro Max
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen monitort vegyek?
- Autós topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Jövedelem
- TCL LCD és LED TV-k
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- ASUS GeForce GTX 660 DirectCU II OC 2GB GDDR5 192bit Videokártya
- MSI GTX 1070 Ti GAMING 8G stabil, működésileg megbízható állapotban eladó!
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új, bontatlan/ 3 év garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- ASRock RX 9060 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 SUPRIM X - Dobozos, Újszerű - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Néztem kábel a tűkiosztását, hát az stimmelt is, de volt benne egy plusz elem alulról ami akadályozta a kártyába dugását. Volt otthon pár különböző más típusú kábelem(geforce -okhoz), azokat már bele tudtam dugni de képet egy istenért sem tudtam varázsolni velük. Közben megnéztem a VGA dobozát és kiderült, hogy ilyen kábelt a HIS nem csomagol hozzá, valószínű én keverhettem bele korábban, így már érhető miért nem volt hozzá jó.
A megoldás egy egyszerű régebbi 4 tűs TV-out kábel lett, amivel azonnal minden jó lett.