Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RAM topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KIRA\/NOVA
aktív tag
SZIASZTOK Volna egy olyan gondom hogy van 1 HD4850 6honapos és ha felrakom az atis drivert csinál sok butaságot sorolom
1.: Kékhalál win élményindex futtatása közben a csik 3/4ig jut majd feketeség halál és reszet.
2.: Híába huzom alig gyorsul vagy nem is gyorsul 640/960 gyári huzva 790/1000 és nem veszem észre a külömbséget.
3.:youtube videót fullra teszem és kis idő mulva randomban feketeség majd kékhalál és reszetNa akkor szervíz 2hét után kiderült hogy a kártya az hibátlan gyári állapotu és hogy a legujjab driverrel nekik ment tökéletesen.
Otthon ujra tettem a rendszert 4x1.: gyári cd-t tettem be hogy majd azzal jólesz hát nem
2.: leszedtem a legujabbat drivert felraktam eredmény nem változott
3.: leszedtem a 11.7 forumon olvasgattam hogy ez a leg jobb vagy mi, de ez is behalt
4.: nem raktam fel atis drivert csak az van amit a microsoft adott és azzal tökéletesen müxik sőt még eggyes játékaim jobb minőségben is futnak illetve gyorsabban töltődnek.Az amd elfeljtett drivert írni vagy inkompatibilitási problémám lenne vagy mi?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- caplagi: Samsung S25 Ultra 256GB
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Formula-1
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest