Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• KIRA\/NOVA

aktív tag

SZIASZTOK Volna egy olyan gondom hogy van 1 HD4850 6honapos és ha felrakom az atis drivert csinál sok butaságot sorolom
    1.: Kékhalál win élményindex futtatása közben a csik 3/4ig jut majd feketeség halál és reszet.
    2.: Híába huzom alig gyorsul vagy nem is gyorsul 640/960 gyári huzva 790/1000 és nem veszem észre a külömbséget.
    3.:youtube videót fullra teszem és kis idő mulva randomban feketeség majd kékhalál és reszet

Na akkor szervíz 2hét után kiderült hogy a kártya az hibátlan gyári állapotu és hogy a legujjab driverrel nekik ment tökéletesen.
    Otthon ujra tettem a rendszert 4x

1.: gyári cd-t tettem be hogy majd azzal jólesz hát nem
    2.: leszedtem a legujabbat drivert felraktam eredmény nem változott
    3.: leszedtem a 11.7 forumon olvasgattam hogy ez a leg jobb vagy mi, de ez is behalt
    4.: nem raktam fel atis drivert csak az van amit a microsoft adott és azzal tökéletesen müxik sőt még eggyes játékaim jobb minőségben is futnak illetve gyorsabban töltődnek.

Az amd elfeljtett drivert írni vagy inkompatibilitási problémám lenne vagy mi? :W

Új hozzászólás Aktív témák