Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Balagex

csendes tag

válasz Rossi #595 üzenetére

A monitor és a kártya drivereit is feltettem. Próbálkoztam az ATI-s Catalyst bigyó telepítésével is, hátha az segít, de semmilyen kombóban nem ment.

A sima Winsows-os jobbklikk-propiropi-settings alatt valahol volt egy combo, amiben a kártya lehetséges felbontásait le lehetett listázni. Itt nem sorolta fel az 1400-1050-et.

Több óra szopás után leinstalláltam a kártyát, a Catalyst vacakot, kiszedtem a fenébe a kártyát, és az alaplapi HD3300-ret üzemeltem be. Erre is felkúszott az ő kis driver-e, majd tatatá, ki tudtam választani ezt a felbontást.

Mindebből azt a (lehet téves) következtetést vontam le, hogy az ASUS EAH3650 kártya nem képes 1400*1050-es felbontásban üzemelni.

Még azt tartom nevetségesnek, hogy nem igazán találni a neten a kedves gyártók honlapjain semmiféle specifikációt arról, hogy egy kártya milyen felbontásokat támogat. :(

pl. az alaplapom gyártójának honlapján, sem pedig a lap kézikönyvében sem írják le, hogy milyen alaplapi kártya van. Ha ezt a triviális infót nem tudni meg, akkor mit várjak a lehetséges felbontások terén?! :F

Új hozzászólás Aktív témák