Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Milyen notebookot vegyek?
- Hardvervadászat november elején
- Milyen TV-t vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
hd3650-65Hz
csendes tag
válasz
Tucoramirez
üzenetére
Szia!
Köszi, a választ. De sajnos ott ahol írod 85Hz-re van állítva. Mégis valójában 60Hz-en fut. A monitor tudja a 85Hz-et. De nem hajlandó ezzel a CC-vel átváltani. Nvidiával nem volt gond a 85Hz. -
Baryka007
addikt
Köszi patron a tippet ;)))) ma vettem meg a 2gb ramot ISMERŐSTŐL ugyan attól az infromatikustól aki a winchestert ajánlotta képzel ugye ismerem haverságba vagyunk kapaszkodj meg DDR 800 MHZ 2GB ram 4400 Forint ért oda adta KINGMAX és nem volt használt !!! most non örülök
link -
csuki00
tag
sziasztok, egy oylan kérdésem lenne, hogy 3650-es agp-s verzót meghajtja rendesen egy 3gigás proci ?!
-
selekta
csendes tag
sziasztok!
vga vásárlás előtt állok és azt hiszem ,hogy egy Asus EAH3650 Silent MG HTDP 512MB PCIE
kártyát fogok beszereznivalaki tudna segíteni, hogy az alábbi configba passzolna -e a kártya:
mb atx pd 775 - alaplap
pd 820 2.8 800 2x - dupla proci
2x1G ddr 2 rama 7300gs -t cserélném erre a kártyára,mert a hd lejátszással az nem igazán birkózik meg
-
kalmi22
csendes tag
Sziasztok lenne egy asus eah 3650 kártyám,az lenne ezzel a kártyával kapcsolatban a kérdésem,hogy hogyan lehet belőle hdmi-n keresztül a hangot előcsalogatni,ill ez a kártya tud dts-hd ma hangot is,vagy csak alap hangokat dd sima dts,?
-
TianO
csendes tag
Nos erre pontosabban most tudok felelni. Én is felszereltem az accelerót a 3650-re. 0% aktivitás mellett 36(!) fokos. Elég jó sztem. Arra figyelj, hogy jól húzd meg a csavarokat, mert a műanyag közdarabok még tömörödnek. Meg Sapphire karin el kell tolni a hűtőfejet egy kondi miatt a gyáritól teljesen átellenesen.
-
TianO
csendes tag
Szerintem semmi sem tudja neked megmondani mennyit köthetsz rá. Esetleg szabvány fesz szintet, ha szabványos a bemenet. De ha méred valamivel, ami pontos (külső műszer) és egyre feljebb tekered a feszt(mondjuk egy 1kHz-es színusszal) akkor ahol torzít, azt már nem bírja. De gyanítom minden frekvencián más értéket kapsz.
De ezt miért egy videókártyás topicba írod?
Itt jobb helyen lennél sztem: http://www.hobbielektronika.hu/forum/ -
Tucoramirez
csendes tag
válasz
hd3650-65Hz
üzenetére
Catalyst C.C.-Kijelző beállításai-3D frissítési frekvencia felülírása
-
Vought
csendes tag
Baryka007!
Az EVERST-el csak odáig jutottam, hogy a Multimnédia, Windos audio-nál található mikrofon ikon mellet olvasható: Realtek HD Audio input.
Részletesebb adatot a hang-bemenetről hol lehet kibányászni? (pl. hangkártya tipusa...stb.)
-
Baryka007
addikt
válasz
hd3650-65Hz
üzenetére
nem a monitor nembírja azt a HZ-t amit te szeretnél?
-
hd3650-65Hz
csendes tag
válasz
Tucoramirez
üzenetére
Köszönöm, ez megoldódott

Most már össze tudom hasonlítani az előző kártyával.
Na már csak a 85Hz-nek tudnék örülni mert olvasni 60Hz-en nem szeretek, fáj tőle a szemem. -
Baryka007
addikt
nekem 120-140 Fps el megy a COD 4

-
Baryka007
addikt
válasz
RockHaRD
üzenetére
ha sima akkor 100% hogy nemtudja kihasználni teljesen :S de szerintem egy olyan 75% ig kihasználja ajánlom a haverodnak az E2200 as intel seriat 14 ezer forint ( 2.20 ghz Dual Core Proci) nekem is ilyen van de most akarok egy E8400 ( 3.00 Ghz Dual core ) mert a HD4850 ESEMET nemtudja kihajtani a 2.20 GHZ x2
-
Baryka007
addikt
válasz
RockHaRD
üzenetére
Ja és még valami ajánlom a Gainward hűtőt mert halk és jó hűtése van!!! ha vesztek rá hűtőt ( lehet gyárisval is nyomni én pl a HD4850 esemet gyári hűtővel nyomom ésmég huzatva is van de crysis után is csak 45-50° os ) csak nekem nem 3650 esem van ezért nemtudom de az információk szerint elég lesz a gépe a haverodnak a vidi karihoz
-
Baryka007
addikt
A HD3650 Nek elég a 2.00 Ghz Dual Core proci ( *SZERINTEM*) a ram az bőven elég szerintem remek döntés lenne mivel erősebb is a 6600 Gt nél ;) még AGP Foglalatba is
-
RockHaRD
addikt
sziasztok, havernak elromlott a 6600gt-je, és most akar vga-t venni. AGP-s rendszere van, és egy 3650-re gondolt. A kérdés, hogy a másfél giga ram, plussz 3500+os amd elég-e a vga-nak, és hogy mennyivel lesz kb jobb ez a kártya mint a 6600gt.

-
Vought
csendes tag
MÁS:
Az AIDA segítségével meg lehet-e állapítani, hogy a hangkártyám hány voltot bír el.
Találtam egy Scope programot, ami a hangkártyára kötött kütyüket vizsgálja. (max 700mV a ráköthető fesz.)
Ez nagyon jó lenne nekem a PIC-es barkácsolásokhoz, de nem merem használni, hátha tönkre vágoma hangkártyámat.
-
Vought
csendes tag
Megoldódott a PC-TV kapcsolat.
Csak mások okulásául írom ide:Hiába van a TV (Philips 32PFL3403) hátulján 1 S-video, 1 kompozit, 1 komponens és 2 Scart bemenet, a PC-t csak a HDMI csatlakozón át érzékeli.
A harmadik próbálkozásra ill. a harmadik kábel variációra bejött a kép (sokkal szebb, minta PC monitorján). Még szerencs, hogy a Media Markt-ban simán visszacserélgették ( 3 napon belül) a kábeleket.

-
rup1u5
nagyúr
sziasztok!
arra lennék kiváncsi hogy egy 512-es ddr2-es 3650 kb milyen nv karikkal van pariban?
6800gt? 7300gt? -
Tucoramirez
csendes tag
válasz
hd3650-65Hz
üzenetére
3DMark probléma: A 3DMark egy hibás DLL miatt nem indul, azt kell törölni (C:\WINDOWS\system32\Futuremark\MSC\Direcpll.dll),vagy átnevezni
-
hd3650-65Hz
csendes tag
Helló!
A segítségeteket kérném, van egy MSI K9Neo V alaplapom, kategóriát tekintve Athlon 64 3000+ megy benne most, szóval jó 2-3 éves.
Vettem most bele egy HD3650 PCI-E videókarit (előtte 7300GS volt), és hírtelen több problémám is lett:
1. Az ATI Catalyst 9.1-be a monitort max. 60Hz-en tudom futtatni 1024x768-ban.
- Ha a frissítést a windosba állítom be akkor látszólag engedi a 85Hz-et, de valójában nem vált rá ált, hiába írja azt.
2. Gondoltam összehasonlítom ezt és az előző karit 3dmark-ban, az előzővel futott ezzel meg el sem indul. Bejön a logója majd elkezdni szinte maxon használni a procit de semmi nem történik. A program nem válaszol szitu van.Kérlek segítsetek.
-
Vought
csendes tag
Az előbbi PC-TV kapcsolódási problémához adalék:
A Windows hibakeresőben odáig jutottam, hogy másodlagos vidokártyát kerssek az Eszközökben, amit persze nem találtam.
Egy vidi kártya ven a gépben (Radeon EAH3650/HTDI 256 MB)
Téyleg két kijelző működtetéséhez kell egy második video kártya?
(vagy csak egy ide illő driver?)Üdv
Vought -
Vought
csendes tag
Az előbbi PC-TV kapcsolódási problémához adalék:
A Windows hibakeresőben odáig jutottam, hiyg másodlagos vidokártyát kerssek az Eszközökben, amit persze nem találtam.
Egy vidi kártya ven a gépben (Radeon EAH3650/HTDI 256 MB)Téyleg két kijelző működtetéséhez kell egy második video kártya?
(vagy csak egy ide illő driver?)Üdv
Vought -
Attila14
aktív tag
pls valaki akinek hd3650-e van és játszott már a cod4 multival írja le hogy mennyi volt az fps-e (minimum grafon)! thx
-
FazekasLaci
aktív tag
A Vaio notimban egy 512 MB-os Ati Mobility radeon HD 3650 videókártya van és az istennek sem tudom beállítani a driverban, hogy egyéni felbontást alkalmazzon. Három féle lehetőség közül lehetne választanom: 1024, 1280, vagy 1920. A kijelző ugyanis tudja a HD-s 1920-as felbontást. Viszont a legtöbb progi ez alatt meg szaggat... 1440 vagy 1600-as felbontást hogyan kellenne beállítanom?
A Catalyst Centerem 2008.0717.2343.40629-es (ha ez mond valamit) verziószámú...
Ha rádugok egy külső monitort, akkor kapásból engedi azon a kisebb (1440-es) felbontást is...Ezt nagyon nem értem....

-
TianO
csendes tag
-
Vought
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérek. A PC-met szeretném összekötni a TV-vek.A PC-ben:
ASUS Radeon EAH 3650/HTDI 256 MB video kártya
Az S-Video csatin lévő komponens kivezetését (piros/kék/zöld) kötöttem össze egy 10 m-es kábellel TV hasonló jelzésü bemeneteivel (Y, Pb, Pr)A TV Philips, 32PFL 3403, Source gombbal kiválasztva a "YPbPr" opcio
A "Catalyst Controll Center"-ben a kijelző kezelő érzékeli a TV-t a "jelemleg lekapcsolt megjelenítők" ablakban lévő TV ikon jelzi ezt.
A gond:
Hiába húzom a TV ikont a 2. számu kijelzőre, hiába kattintok a jobb egérgombra megjelenő ablakban az "Engedélyzés"-re, rövid elsötétedés után vissza áll az eredeti állapot és a második kijelző, a TV nem kerül engedélyezésre.Mindenféle felbontást kipróbáltam már, de nem jött össze a kapcsolat.
Mit és holl kellen még beállítanom valamit?
Kösz, ha valakinek lenne jó ötlete.

Vought
-
cafat
aktív tag
Sziasztok! Egy sapphire HD 3650-es vga kártyám van. Most cseréltem le a gyári hűtőt accelero s1-re. Az lenne a kérdésem,hogy normális hogy 0% GPU aktivitás mellett passzív hűtéssel 63-64fokra felmegy, ha pedig egy 12cm-es ventit rárakok az s1-re akkor pedig 53-54 fokos a GPU? Gyári hűtővel nem tudom mennyi volt mert eddig nem figyeltem. Lehetséges hogy nem tökéletesen érintkezik a hűtő a GPU felületével? A csavarokat amennyire csak lehetett megszorítottam. Válaszaitokat előre is köszönöm!
-
Attila14
aktív tag
egy hd3650 mennyi fps-el vinné a cod4-et? teljesen minimum grafon.
-
TianO
csendes tag
Most ott tartok, hogy 3850 lesz belőle.
Photoshop 4 azt mondja, nincs 3D gyorsítási lehetőségem, holott megfelel minden kritériumnak. Egyrészt ezért vettem ilyen karit.
Aztán 2-ből 1 indulásnál csak a fekete kép fogad, egérkurzorral. Reset és jó.
Sajnos nvidia fronton semmi sincs, ami ezt tudná. Meg vagyok lőve az AGP miatt. -
PAtr0n
addikt
-
fönci
csendes tag
sziasztok.kérdezni szeretnék töletek! GA-M56S-s3 alaplap+CPU típusa DualCore AMD Athlon 64 X2, 2700 MHz (13.5 x 200) 5200+
DIMM1: Kingmax KLDD48F-B8NU5
DIMM2: Kingmax KLDD48F-B8NU5
DIMM3: Qimonda 64T128020EU2.5B2
DIMM4: Qimonda 64T128020EU2.5B2
PCI Express 2.0 x16: ATI Radeon HD 3650 (RV635) ezt 400w táp hajtja.akérdés pedig mekkora vidikártyát hajtana meg a vas tunning nélkül ?köszi a választ elöre is -
PAtr0n
addikt
Húú látom sajnos nem nagyon barátkozol a kártyával.
Nekem is voltak gondok vele az elején, de kisebb utánajárás után megcsináltam egy jól üzemelő kártyává.
Azt tudni kell erről a szériáról, hogy igazából normális drivert még nem igazán írtak rá, főleg AGP-s fronton. Ezzel sajnos együtt kell élni. Hiába volt nekem is minden faxán megcsinálva, még így is néha fekete képernyő fogadott játék közben, vagy csak standby-ba lépett a monitor, néha meg egyszerűen újraindult. Ez sajnos mind a driver hibája. Annyira sokszor nem csinálta, de néha előjött. Én hozzászoktam, nem is nagyon érdekelt.
A legfontosabb, hogy ha AGP-s széria, csak az AGP hotfix drivereket szabad hozzá feltenni, ezzel működnek többé-kevésbé jól. Sajnos sokszor előfordul az a hiba, hogy driver telepítéskor nem látja a telepítő a kártyát. Van olyan driver amivel igen, de valamivel nem. Manuálisan persze mindegyiket fel lehet tenni. Erről is az ATi-sok tehetnek. Nekem még szűz XP-t is kellett feltennem, hogy lássa a telepítő a karit. Tehát kijelenthetem, hogy az a legbiztosabb, ha új rendszerre telepítjük a drivert, és a hozzá való HDMI drivert. Ha ezek után sem üzemel megfelelően ( a kisebb hibákat leszámítva), akkor tessék gariba cseréltetni, esetleg egy másik gyártóéra.
A játékokat illetően: Az AGP miatt, max 10%-al lehet lassabb PCIe társainál, és bőven elég a teljes meghajtásához egy 3.4Ghz-re húzott P4. A GTA4-ben meg ne várj csodákat, amikor még a csúcs kártyákat is megizzasztja a csodálatos optimalizáció miatt.
Hotfix drivert ha késéssel is, de csinálni fognak 9.1-ből is.Ja és ha ezek miatt veszel nVidia-at akkor buta vagy. Inkább ruházz be egy stabil AGP-s szériába. pl. 3850, 3870, vagy 4650, 4670.
-
TianO
csendes tag
Gyerekek! 9.1-es AGP fixes driver lesz? Vagy van? Vagy szokott lenni? Vagy ilyenkor mi van? Nem tudom feltenni a drivert. Külön AGP hotfix nincs? Csak driverrel?
A másik amin kiakadtam (knowledge base) "737-33467: ATI Radeon™ HD3600 series: The ATI OpenGL driver may fail to be applied on systems containing an ATI Radeon 3600/3650 AGP series of product"
"Solution:
Currently there is no solution." !!!!!!!!!!!!!!Komolyan kacsingatok egy nvidia kari felé.
-
TianO
csendes tag
Azt azért kijelentem, hogy a 2,8-as P4-em nem hajtja ki, alaplapot meg nem cserélek most.
Gta4 szaggat, de a GPU csak 54%-on van 49C-ra melegedett. -
TianO
csendes tag
PAtrOn:
Sapphire HD3650. Ilyenem van
http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=262&grp=2Egy kérdés: letöltöttem az ATI-tól a catalyst-ot, de telepítéskor kiírta, hogy ez nem ATI kártya. Aztán leszedtem a Sapphire oldaláról az Agpfix...kezdetű drivert, azzal ment. Ez mi most? Nem néztem még utána, gondolom gyorsabban megválaszoljátok, akik már használjátok egy ideje a 3650-est.

Amúgy halk kis kártya, de azért ráműtök egy accelero-t. Érdekes módon a rendermonkey fúj rá...ennek is utána kell járnom. Előtte 9600-os Ati-m volt, azzal legalább az jó volt.
-
Baryka007
addikt
de ebben az infromatikusban csak az a gond hogy régóta ismerem és apám egy osztályba járt vele na, mind1 köszi a segitséget
az infos meg menjen a winchesterevel oda ahova akar XD
am köszi
-
PAtr0n
addikt
Milyen gyártóé a karid? Azért ez elég erős, hogy egy HD-s videókarira ilyet ráírnak. Komolyan mondom, nem értem miért rakták rá
A csatlakozó miatt nem írnának rá ilyet, azt mindenki meg tudja venni. A sebességet illetően meg igen, azért írtam, hogy lehetséges, hogy lassabb lenne az AGP-s karik HDMI adatátviteli gyorsasága, de szerintem megbírkózik azért az 1080p minőséggel is.
De ott már szerintem a CPU is sokat számít.Zsoo21: Szűz rendszerre próbáltad telepíteni a hotfix drivert? Hidd el, én is megjártam a hadak útját az enyémmel amikor még az volt. Sehogy nem bírtam a drivert feltenni a gépemre, mert nem látott alkalmas hardvert a gépben. Egyáltalán semmilyen driver nem ment fel. Aztán vadizsír XP-n már sikerült. A Windows logo teszteléses hülyeséggel ne foglalkozz, néha még a rendes driver-ekre is beszól az XP. Nyomd tovább nyugodtan, nem lesz vele probléma. Amint ezzel megvagy, utána kell felrakni a szükséges XP frissítést, és azt követően a HDMI drivert. Így már szaladnia kell a karinak! Ha így sem akarja a jót, próbáld ki egy másik gépben, ha ott is csak a sz@rakodás van, tessék gariztatni, amennyiben lehetséges! Sok sikert!

Baryka007: Az "állítólagos" informatikus, csak a saját malmára hajtja a vizet, ami érthető is, mindenki pénzből él.
Inkább kérdezz mindent biztos helyről, ne egy boltból, ahol úgyis az a cél, hogy minél többet vásárolj. Nyomás 2G ramot venni még, és meglátod milyen szépen fog menni a géped, és nemcsak játékok alatt 
-
Baryka007
addikt
Köszi szépen
patron

bezzeg az informatikus itt dumál nekem a sata winchesterről 250 gb osról tessék venni utána jöheteke vissza ramot is venni -.-"
köszi kb 10 ezer ft- spóroltam
kikéne baszni az oan informatikusokat néztem egy windows feladatkezelőt miközben ment a crysis és a ramomat 100% ban használta plusz a winchestert is meg a 2.20 ghz- es cpu is fullon pörgött -
Zsoo21
aktív tag
nekem is kb. ugyanez a gondom mint Wasquez-nek (831 hsz) hát megpróbáltam megcsinálni ahogyan leírtátok, de az egyik cucc nem ment fel, másik része meg nem oldotta meg
ja és mikor telepíteném az agp hotfixet az XP kiírja, hogy "ez a szoftver nem ment át a windows logo tesztelésén... megingathatom a rendszer stabilitását" pedig hivatalos helyekről szedem a hotfixet. -
TianO
csendes tag
Nem értek a HDMI-hez, meg nincs is rá szükségem, de a jövőben nem lenne rossz gondolom.
Ha jól számolom "HDMI 1.3 increases its single-link bandwidth from 165MHz (4.95 gigabits per second) to 340 MHz (10.2 Gbps) " ami AGP 4X (1066 Mb/sec) sebesség. Amennyiben itt tart a HDMI. Szerinted? -
TianO
csendes tag
Nekem kis matrica van a hátulján, hogy AGP version, HDMI not supported...lefényképezem majd. Nem értem mitől nem supoprtálná, nekem ez nem technikai korlátnak tűnik. Néztem is egyet amikor megláttam, erről nem szóltak sehol! Vagy csak nem adtak csatlakozót azért írták rá
Miért lenne korlát az AGP? -
PAtr0n
addikt
...te most azt akarod mondani, hogy az AGP-s HD karik nem tudják a HDMI-t? Vagy csak én értem félre amit írtál... Tudják ugyanúgy, max nem olyan sebességgel. Nemhiába fagyogatnak ha nincs hozzájuk telepítve amiről itt papolok sokaknak

funkygee: Kb. ugyanez a gépem volt nekem is az új előtt, annyi különbséggel, hogy 9600XT volt benne. Mondjuk én inkább gamer vagyok, de sokat dobott ám teljesítményben a karicsere (Powercolor HD3650-em volt utána). Referenciaként: CoD4-el maxon jáccottam 20-30Fps között. Még szép, hogy tudsz kicsikarni HD film támogatást, hisz ennek a szériának ez az erőssége. Benne van a nevében is
Persze itt most arról azokról a HD filmekről beszélünk amit HD tv-re nyomsz, és nem monitoron nézed! Megéri váltanod minden téren, egy jó ár/érték arányú kari. 
-
funkygee
aktív tag
Sziasztok! Az volna a kérdésem, hogy szerintetek mit bír egy ASUS EAH3650 SILENT MAGIC/HTDP/512M kártya akkor ha egy p4 northwood 2.8 am van. Nemigen jáccok, csak filmnézésre kéne a dvi miatt, elég jó árban van, csendes legyen nekem az a lányeg azért ezt néztem. Pár játék azért elfutna rajta? Most gecube 9550xt-m van. Ehez képest hol állna az újítás szerintetek? Ebből tudok kicsikarni Hd film támogatást?
Köszi! -
PAtr0n
addikt
válasz
Baryka007
üzenetére
Először is: gyere ide egy pofonért! Mit keresel itt?

Másodszor: a vinyódnak semmi köze az egészhez.
Harmadszor: ha jól látom 1Gb memória van a gépedben! Szerinted ez elég a játéknak? Mire betöltődik a Win XP, kb. 600-650Mega marad szabadon ami édeskevés, nemhogy a crysis-nek, de még sok más játéknak is! Nekem 2Gb memóriával is nagyon sokat dolgozott a vinyó Crysis alatt "high" beállításoknál! Már ehhez is elkél a 4Gb memória, nemhogy a "very high"-hoz! Tessék megmondani apucinak, hogy vegyen még minimum 2Gb ramot a gépedbe, és akkor fain lesz minden. Úgy már lesz 3Gb ami elég lesz hozzá. Kb. 7-8000Ft-ért megkapjátok.
De hogy értsd mért akad a játék: Mivel nincs elég memória a gépben, így a rendszer a betölteni kívánt adatokat (ami már nem fért a fizikai memóriába) a virtuális memóriába helyezi el, ami ugyebár a vinyódon van. Magyarul a a vinyódat használja pótlólagos memóriának. Onnan meg kiolvasni az adatot a procinak sokkal több idejébe telik mint simán a memóriából. Szerencsétlen memóriád ilyenkor állandó írás, olvasás alatt van, mert folyamatosan kerül bele új és új adat a vinyódról, a virtuális memóriából. Amíg ezt az adatot nem kapja meg, és számolja ki a proci, addig látod állni képet, tehát akad a játék.Tessék még memóriát venni, nem spórolni vele, most olcsó!

Wasquez: Friss a rendszer? Mikor volt újratelepítve? A kari új? A #793-as hsz-emben leírtakat csináld meg és nézd meg utána, hogy rossz e még.

-
Baryka007
addikt
hello, tudom már nem ide kéne írnom mert HD4850 esem van de itt legalább válaszolnak -.-"
Szóval az lenne a kérdésem hogy mikor elindítom a Crysis Warheadet akkor csa minimum grafon tok vele játsani mikor a very high is tudnia kéne? miért van eznekem van egy ötletem a régi gépembe egy 7 éves 80 gb os winnyo volt és az meghagytam az adatok miatt lehetséges hogy a winnyo lassú?
mert a systemrequirementslab.com on azt írja hogy az én gépem Fast ehhez a játékhoz de mégis csa minimumon tom játszani élsimítás nélkül :@ pls segitsetek
várom a választ patron
XD -
Wasquez
senior tag
Sziasztok
Nekem az asus AH3650-el gyűlt meg a bajom!
Olyan szinten belassult a gép tőle, hogy az hietetlen!
A colin dyrt két órát települt, a 3dmark programok nem indulnak el , csak a splash kép jelenik meg, 50%cpu használat melett nem csinál semmit!
X800 volt benne, ha visszateszem akkor minden jó!
Ati tool sem tud elindulni rendesen, de ha mégis, akkor -1# ot ír a gpu és a ram sebességére is!
A játékok viszont futnak rendesen, csak nagyon lassan indulnak el!
ATI fix már fel let rakva, alaplap chipset driver felkerült!??? -
itroh
tag
Hali mindenki!
Lenne egy kérdésem:Ha az alaplapomon nincs pci-e 2. csatlakozó,attól bele lehet rakni egy asus 3650-es kártyát (amin persze pci-e 2. csatlakozó van) ? -
PAtr0n
addikt
válasz
cintula187
üzenetére
Nem is tudom ... nekem az alább konfiggal átlag 20-25fps-eket produkált a Ventídzs GPU tesztek alatt 1280x1024ben. Szerintem nem hülyeség az a 8fps. Azért jóval gyengébb kari a 4830nál. Az 1-et azért már keveslem. Az a baj, hogy már nem emlékszem rá, hogy mennyire futott nekem anno amikor még 3650-em volt

Amúgy mikor lesz már 4830-ad? Nem arról volt szó?
-
cintula187
addikt
Hali!
A minap felraktam életemben először a 32 bites Vistát. Gondoltam ha már fent van, 3D vantage -al tesztelem a rendszert. Az adatlapomon levő konfig 1-8 fps el futott a GPU teszteknél. 800*600 ban is!!!Minden alap benchmark beállitásokkal.Ez normális dolog?
Driverek of course fent vannak. -
PAtr0n
addikt
válasz
Neil Watts
üzenetére
Szia!
Javaslom olvasd el a #793-as hsz.-emben leírt dolgokat, és azok szerint járj el! Ha ezek után is gond lesz vele, megprbálunk megoldást találni rá!

cnova: Akkor lesz elég neki, ha az tényleg leadja a 275W-ot. Mivel ez egy ízig-vérig ASUS PC, így sztem voltak olyan kedvesek az ASUS mérnökei és jóminőségű tápot pakoltak bele. Egyféleképpen tudhatod meg elég e: Teszt
Ajánlom a Furmark nevű progit, ami igencsak szét izzasztja a kártyát és eleve a gépedet is. Innen töltheted le. Nekem megmutatta, hogy kevés a tápom, kikapcsolt a gép. Azóta már másik tápom van, és minden tökéletes.lajcsi280: Nagyjából egy szinten vannak teljesítményben, de a 3650 mellett szól a shader 4.0 és directX 10.1 támogatása. A régebbi játékokban lehet picit jobb lesz a 7900GT (Doom3, FEAR, Oblivion) de az újabbakban már elvérzik a 3650 mellett (UT3 engine: Bioshock, Gears of War, UT3 stb..., CoD4, CoD5, Crysis ) Én lecserélném ha semmibe nem kerül a csere ...

-
Sziasztok!
Van egy ASUS Scaleo 600 gépem, az adatai a következők:
Vmi noname asus alaplap
AMD Athlon XP 3000+ (2.17 GHz)
2*1 GB CSX DDR400 RAM (Ez cserélve lett)
Sapphire Radeon HD 3650 GDDR3 512MB AGP (Ez cserélve lett)A hibajelenség a követkető:
Húzással és húzás nélküli állapotban is ez van:
dxdiag rendben lemegy, minden fasza

Megjegyzés: Alapból 53°C-os a kártya, gyári hűtővel (Ez jó?
)
DE:Abban a pillanatban hogy valamilyen 3D alkalmazás szeretnék futtatni ez történik:
Alien Arena:
A játék elindul, de van amikor 5 mp után lefagy, (A CRX.exe hibát észlel ezért leáll)
és van amikor 15 perc után.Ez mitől van? OP. rendszer probléma lehet? Jogtiszta XP van a gépen. Vagy esetleg hűtés? Jó, tegyük fel hogy hűtés, de akkor sípolna a gép... Hát ez nem sípol.
Esetleg táp? Akkor viszon full instabil lenne a gép.
Hát ez nem az.
Minden egyéb ötletet szívesen fogadok.

-
cnova
csendes tag
Üdv. Valami nagy tudású ember szakértelmét kérném.
Az a gondom, hogy nekem egy Asus Pundit PH3-as barebone pc-m van, amibe csak low profile kártyát tudok berakni. Na most a Sapphire kiadott egy 3650-et low profile változattban ami egy "lehelletnyivel" erősebb mint a jelenlegi 7300gs-em, de attól félek a tápom nem lesz elég neki, ugyanis a pc-ben 275W-os táp van, és akárhogy szertnék képtelenség nagyobbat rakni a bele. A gépben 2.6-os Pentium D dolgozik még. Elég a tápom a karihoz? -
lajcsi280
csendes tag
még annyit hagy tegyek hozzá hogy játékra használom a gépet most jelenleg a leadtek kártyám van minden fut vele, amivel akarok játszani!!
érdemes kicserélnem egy ati 3650 amit írtam?? (pénzembe nem kerűl mert a 7900ra van vevő aki anynit ad érte hogy abból megtudom venni az ati 3650est)!!!
-
lajcsi280
csendes tag
sziasztok!!
én nem értek a kártyákhoz,a kérdésem az lenne, hogy melyik a jobb!!
Leadtek Winfast PX 7900GT TDH 256mb DDR3 256Bit direct x 9.0c
gpu clock 450mhz procces 90nm ramdac 400mhz shader model 3.0vagy
Sapphire Radeon HD 3650 512MB DDR3, 128bit, DVI (PCX) leírása
Microsoft® DirectX 10,1 és OpenGL 2.0 támogatás
PCI-E 2.0 támogatás shader model 4.0
Grafikus motor: ATI Radeon HD 3650
Video memória: 512MB GDDR3
GPU órajel: 725 Mhz
Memória órajel: 1600 Mhz
RAMDAC: 400 MHz Dual
Memória sávszélesség: 128 bit -
Baryka007
addikt
sajnos csa 1gb ramot kaptam nem 4 et :S
-
persil
nagyúr
válasz
Nyiscsák
üzenetére
Hangja nincs egy szál se, olyan csöndes, mint a mese, csak furának tartom, hogy nem egyenletesen lassan megy, hanem megy-leáll. De most nyomtam egy kis UT 3-at és direkt figyeltem közben a ventit, elindult, ahogy kell és ment is végig szóval úgy tűnik semmi gond. 40 fokra hűtötte le a kártyát, és miután kiléptem azóta megállás nélkül megy a venti. Nem nagyon látok benne logikát, de úgy tűnik gond nincs...

Persze azért jó lenne, ha valaki írna vagy két sor véleményt
-
Nyiscsák
aktív tag
Nekem is csinált a ventilátora olyanokat hogy felpörgött meg leállt meg stb. de csak addig amíg le nem cseréltem accelero s1-re.
Engem idegesített a hangja!
A Hypermemory szerintem valami olyasmi hogy a rendszermemóriából vesz el egy keveset de ezt majd a többiek elmondják aki ért hozzá! -
persil
nagyúr
Hali!
Vettem egy sapphire 3650et, és egy érdekességet találtam ma. Eddig nem nézegettem a ventit, csak most tűnt fel, hogy a venti összevissza jár rajta. Felpörög, lelassul, felpörög, leáll stb... O.o
Ez a powerplay miatt lenne, vagy tényleg megbolondult? (egyébként ccc szerint 47-48 fokon van, szóval nem melegebb, mint kéne)
Nem az lenne a normális, hogy, amikor nincs terhelés alatt, akkor simán csak lassabban pörög?A másik, hogy a kártya 256 megás, de dobozán ír egy olyat, hogy 1g hypermemory, ez mi a rosseb?
(ccc-ben 512esnek írja a kártyát, gondolom a hypercucc miatt, olvastam, hogy xp-ben max 512 hypermemory a támogatott.) -
PAtr0n
addikt
válasz
Baryka007
üzenetére
Milyen 350W-os táp volt? A 400-as se fogja sokáig bírni, ha valami gagyi márka. A legrosszabb az egészben, hogy akár az egész rendszeredet tönkreteheti egy rosszminőségű táp! Javaslom nézd meg a márkáját, és érdeklődj ebben a topikban felőle!
Az semmit nem jelent ha a tápodba monitort is lehet dugni, ugyanis nem a táp táplálja, hanem ugyanúgy a hálózat.
A vidi karit ventijét jó esetben tudod szabályozni különböző progikkal. De mivel ez egy 4850-es így illene most már abban a topicban érdeklődnöd afelől!
-
Baryka007
addikt
350w os tápom elfüstölt nembírta a HD4850 1gb-os karimat XD
most van egy 400 as de a monitor nem a tápba van kötve hanem konektorba és simán megy de van egykis gondom vele NAGYON HANGOS
ezellen lehet vmit csinálni? ha durvább pc-t indítok akkormeg mégjobban Fúj a venti
élvezhetetlen a játék :Sja a vidi kari hangos
-
Zsoo21
aktív tag
...kimaradt még az is,hogy GPU-Z-ben alapból meg játék alatt is ugyanannyi az órajel,legalábbis ezt mutatja.
-
Zsoo21
aktív tag
Sziasztok! rövid leszek. van egy sapphire HD 3650-em. catalystot nem tudtam feltenni hozzá, egyszerűen nem engedte. feltettem az agp hotfixet mert azt ajánlották (közben xp sp3-at újratettem) így már működik, viszont úgy érzem nem kompatibilis teljesen a rendszerrel. pl. ati tool bármely verziója lefagy, nem indul. atitraytools-nál is hasonló, nem indul el. néha naponta kb 1x a ccc kilép csak úgy, és pl ccc-ben (catalyst control center) nem tudom állítani a Mhz-t. mi lehet a gond?

-
pilota
tag
helosztok egy egyszerünek tünö kérdésem lenne olyan videokarit keresek ami ati laptopba lehet szerelni és a legujabb.
-
Baryka007
addikt
én a prociml dumálok azvolt 100 FPS en
nem a vidi kari -
kosian24
tag
Bocsi, kicsit többet olvastam és megtaláltam az írásodat...
-
-
Baryka007
addikt
Má megvan, és kivagyok akadva XD mikor elindítom a Crysis-t a VPURecover -nek vissza kell vennie a GPU ból meg a MEM ból mert ami van ebben a videó kártyában sok a Crysisnak fullon 100 FPS
néha lemegy 60 ra azt kész 
Felsorolom mivan a gépemben
4gb Ram DDR2
FSB 1600 Mhz
4 Gb Ram
Ati Radeon HD4850 1GB PCIe express x16
Dual Core 2.20 Ghz
Lap Asus P5KPL-CM(EZ A GÉP EGY VADÁLLAT XD)
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- World of Tanks - MMO
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

, azért inkább csak egy karit veszek és használható a gép, ha egyszer veszek gépet az már normális legyen 

Nekem is voltak gondok vele az elején, de kisebb utánajárás után megcsináltam egy jól üzemelő kártyává.
Gta4 szaggat, de a GPU csak 54%-on van 49C-ra melegedett.
De ott már szerintem a CPU is sokat számít.
ja és mikor telepíteném az agp hotfixet az XP kiírja, hogy "ez a szoftver nem ment át a windows logo tesztelésén... megingathatom a rendszer stabilitását" pedig hivatalos helyekről szedem a hotfixet.

Engem idegesített a hangja! 
néha lemegy 60 ra azt kész