- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
Új hozzászólás Aktív témák
-
[lAyCsI]
addikt
Tud valaki valahol boltot ahol lehet még AGP-s DDR3-as 3650-et kapni?
tenkk!
-
Balagex
csendes tag
A monitor és a kártya drivereit is feltettem. Próbálkoztam az ATI-s Catalyst bigyó telepítésével is, hátha az segít, de semmilyen kombóban nem ment.
A sima Winsows-os jobbklikk-propiropi-settings alatt valahol volt egy combo, amiben a kártya lehetséges felbontásait le lehetett listázni. Itt nem sorolta fel az 1400-1050-et.
Több óra szopás után leinstalláltam a kártyát, a Catalyst vacakot, kiszedtem a fenébe a kártyát, és az alaplapi HD3300-ret üzemeltem be. Erre is felkúszott az ő kis driver-e, majd tatatá, ki tudtam választani ezt a felbontást.
Mindebből azt a (lehet téves) következtetést vontam le, hogy az ASUS EAH3650 kártya nem képes 1400*1050-es felbontásban üzemelni.
Még azt tartom nevetségesnek, hogy nem igazán találni a neten a kedves gyártók honlapjain semmiféle specifikációt arról, hogy egy kártya milyen felbontásokat támogat.
pl. az alaplapom gyártójának honlapján, sem pedig a lap kézikönyvében sem írják le, hogy milyen alaplapi kártya van. Ha ezt a triviális infót nem tudni meg, akkor mit várjak a lehetséges felbontások terén?!
-
Balagex
csendes tag
Sziasztok!
Van egy nagy problémám.
Rendelkezem egy ASUS EAH3650/HTDI/256MB videókártyával, egy ACER AL2017 LCD monitorral és egy MSI DKA790GX alaplappal.
Se a monitorhoz, se a videókártyához nincs driver CD-m, de a neten mindkettőhöz találtam drivert.A gáz az, hogy nem lehet a monitor max 1400x1050-es felbontását beállítani. Az 1280x1024 és a 1440x900 felbontás között nem ajánlja ezt fel.
Nem a nativ felbontásban meg kicsit szar a monitor.
A kérdés az, hogy ez a kártya nem tud ilyen felbontási lehetőséget, vagy valami más gond van? Ha utóbbi, mi lehet az? -
gerrog
aktív tag
hali
játékok alatt hogy szuperál ez kártya? (COD4, Stalker Clear Sky, Crysis) -
Rossi
addikt
Üdv.
Fél éves Sapphire 3650 OC-m ventilátora elkezdett kerregni. Hasonló tapasztalat?
-
DeXoSZ
csendes tag
válasz
G.a.b.e.s.z #587 üzenetére
Találtam egy elég jó leírást a témához: [link] Van itt néhány példa video is.
-
hesszan
aktív tag
válasz
G.a.b.e.s.z #585 üzenetére
Köszi. És a HD-s filmekkel mi a helyzet? (hmm jobb a géped mint enyém, 2.7 P4 +512 ram) és iylen kártyát tervezek hogy a HD filmek menjenek... 720p és 1080i -ket szeretném hogy ficcenés nélkül menjenek...
-
hesszan
aktív tag
válasz
G.a.b.e.s.z #582 üzenetére
megmondanád hogy milyen géped van (lap ram proci) és hogy a HD filmekkel mi a helyzet? (és heme videókari elött mi volt?)
-
pronyó
tag
válasz
G.a.b.e.s.z #582 üzenetére
Szia!
Sapphire-nál normális! -
G.a.b.e.s.z
csendes tag
Hali! Vettem egy Sapphire HD3650 512Mb DDR3 AGP-és változatot.
Az lenne a kérdésem, hogy normáls-e az hogy játék közben akár 66-68 fokot is el éri?
A leg alacsonyabb hőmérséklet 47 fok a Windowsban, amikor nem csinálok semmit a géppel. A ház oldala nincs fenn, a kártya nincs húzva és nem is volt. -
DeXoSZ
csendes tag
Kizárólag az ár miatt írtam, a 3650 jó kártya, de a 3450-hez képest az előnyét csak játékok alatt látnád.
Tapasztalatom szerint, ha működik a hardveres gyorsítás egy HD film lejátszáskor, akkor a proci terhelés elhanyagolható lesz, nálam 3650-el 5% körüli egy olyan filmnél, ami Avivo HD nélkül nézhetetlenül szaggatott. És még csak meg sem izzasztja a kártyát, a GPU 600MHz-re vált fel, és kihasználtsága 1% közben. -
hesszan
aktív tag
Köszi az infót!
A kérdés az lenne hogy csak az ára miatt javaslod ezt a kártyát (az a plusz 6 is számit, de nem túl sokat, mert ahogy nézegettem a 3650 beférne anyagilag, de sokat nem akarok feleslegesen költeni.) vagy valami spec kompatibilitási gond merülne fel? Illetve hogy a két kártya HD szériás mivolta miatt a filmlejátszás terén ugyanazt tudja vajon hajszálra? Vagy esetleg a gyorsabb ramok/gpu miatt a 3650 többet vesz le a proci terheléséböl?
A 3D-s játék nem szempont, ha esetleg majd lesz olyan játék amivel szeretnék játszani úgyis az egész gépet cserélnem kéne.
a táppal már egy másik topicban kérdezősködök az itt nem is lényeg
-
DeXoSZ
csendes tag
Hello!
Egy ilyen konfighoz, főleg ha nem akarsz 3D-s játékokkal nyomulni, szerintem jobban passzol:
Asus AH3450 256MB DDR2 AGP8x kb. 10k HUF.
Tápnak meg egy FSP 300 - 350W 5k körül.A megfelelő lejátszóprogival (pl. Media Player Classic - Home Cinema) valóban működik a hardveres x264 HD gyorsítás a filmek többségénél ( nem mindegyiknél ), a videokártya pedig könnyedén megbirkózik a legkomolyabb 1080i filmekkel is.
Telepítéskor arra kell figyelni, hogy az AGP hotfix-es catalyst drivert rakd fel. Elérhető pl. innen:
hotfix9800pro-t pedig mostanság kb. 5k-ért tudod elsózni.
-
hesszan
aktív tag
Sziasztok!
Pár óra alatt végigolvastam a topicot, de sajnos kételkedek/nem vagyok biztos benne h jo lenne nekem egy 3650 AGP.
A gépet 99% filmre, netre használom (37" LCDtv monitorként 13xx*7xx felbontás)
játék: travianEz lenne továbbra is a cél csak a HD 720p és 1080i filmekkel
Konfigom MSI neo2p (vagy vmi ilyesmi, tunigbarátlap) i865 AGP; 1,8@2,7 P4 nortwood 512DDR Ati 9800pro. xp sp3. Nah ezzel a 720p háát egycseppet szaggat, nyafogva nézhető, húzás nélkül nézhetetlen.... 1080 bukó igy is úgyis
Egy HD 3650 ténylegesen segitene-e a HD filmek kódolásán? Az AGP-s is? A 1080i is menne gond nélkül? (vagy se) Erröl tapasztalatokat kérnék ha lehet ugy hogy a brutál gépeteket downclockoljátok
az enyém szintjére.
Illetve 1-2 embernél ez a kártya nem tutimódon müködött a "régi" AGPs lapokkal. Tapasztalatokat kérek finomhangolással/odafigyeléssel be tudtátok lőni? Használható?
Ez a kártya kevesebbet fogyaszt mint egy R9800?Másik kérdés most a fenti konfig 300Wos noname táppal ketyeg (+dvdiró+ata+sata vinyó és a sata óta a procituningot már nem viszi el a táp) Milyen tápot javasoltok ami gond nélkül elvinné a cuccot és olcsobb.
Ezeket nézegettem:
VGA Sapphire Radeon HD 3650 512 DDR3 DX10 BOX 2 év gar: 16.500
Chieftec 400W GPS-400AA 12cm fan, PFC 3 év garancia: 10.500
minusz régi videókari... (mennyir ér manapság egy R9800pro? eladható még egyáltalán? )és nem akarok platformot váltani, ez a proci volt eddigi egyetlen amit tudtam tuningolni 50%ra, szép emlékeim fűződnek hozzá, most atomstabil a cucc majd 1 éves az xp rajta. És igy jövök ki a legkevesebb anyagi ráforditásból ahhoz hogy HD is ficcenés nélkül menjen pl:
Azok akik nem tudtak felrakni más drivert csak az eredetit esetleg nem Simplycity windowst szoktak telepiteni? Nekem azzal voltak driver problémáim, de ezt pl javították már utánna a többi XPee-ben
-
Foglalt név
addikt
válasz
TheLion001 #573 üzenetére
Egyetértek az elöttem szólóval, de legközelebb az off hozzászólásokat rakjátok offba
A gddr4es memória órajelét 4-el szorozzuk ettől lefelé pedig 2-vel, hogy megkapjuk az effektív értékét
-
TheLion001
tag
válasz
PeppErKorN #572 üzenetére
Köszönöm!!!
ezt a dupla meg felezést nem értem.[ Módosította: Foglalt név ]
-
PeppErKorN
tag
válasz
TheLion001 #571 üzenetére
Mindkettőnek 256-os a memória interfésze, a 3850-esét elírták.
A memória órajelét meg úgy tudod összehasonlítani, ha a 3850-esét megfelezed, vagy a 3870-ét megduplázod. Ha a keretbe belefér, akkor a 3870-est javaslom.Mod. OFF
-
TheLion001
tag
válasz
Foglalt név #570 üzenetére
Köszönöm!!!
Az előző hsz-ba betettem két linket.
Ha még nem lenne pofátlanság, és megkérhetnélek rá, rátekintenél.
Jók lehetnek?[ Módosította: Foglalt név ]
-
Foglalt név
addikt
válasz
TheLion001 #568 üzenetére
Van saját, kiemelt topikja. De a kérdésre válaszolva a gigabyte-ot érdemes elkerülni, mert az egyedi hűtés hagyja elmelegedni a vrm-et. A másik amire érdemes figyelni, hogy a dual-slotos hűtés elkell ezekre a kártyákra, főleg ha régi bios van a single-sloton, mert akkor nem megy rendesen a ventillátor vezérlés.
Tehát én azt mondanám, hogy egy minél olcsóbb duplahűtős gddr4-es 3870et nézz magadnak
De ha van 2 perced felteheted a linkelt topicban is a kérdést.A 4670es valóban jó alternatíva lehet, ha alacsony felbontásban játszol. A vízválasztó az 1280*1024 és az AA használta, ezek mellett már jelentkezhet a memóriasávszélesség hiánya
-
PeppErKorN
tag
válasz
TheLion001 #564 üzenetére
Én a HD4670-et sem hagynám ki a számításból. Sokak szerint egy szinten lesz a 3850-el, ha kiadnak hozzá egy normális drivert.
A 3650-el jól elboldogulok, de már vannak jobbak nála ebben a kategóriában.Mod: Ha sürgős, akkor talán a 3850/3870-ből válassz.
-
TheLion001
tag
válasz
Foglalt név #566 üzenetére
Bocsásd meg kérlek, hogy türelmetlen vagyok. Negyed óra múlva el kell mennem és egész nap nem leszek gép előtt. Este meg már VGA-val szeretnék hazajönni. Szerettem volna még hozzáértő véleményét, csak ezért türelmetlenkedtem. Mégegyszer bocsi.
Köszönöm mindkettőtöknek!
Akkor ha jól értem pl. 8800GT-nél jobb a 3850/70 (?) ill. ezekből mindegy melyik gyártmányú?
(Saphire-t néztem ki:http://aqua.hu/index.php?id=termekek&product=sapphire_radeon_hd3850_512mb_ddr3_double_slot_pcie&art_id=53224&search_termek=[/link] vagy
http://aqua.hu/index.php?id=termekek&product=sapphire_radeon_hd3870_512mb_ddr4_lite_pcie&art_id=51746&search_terme
k=
De érdekes. A drágábbnak kisebb a memória interfésze ill. az órajele(?!) -
pronyó
tag
válasz
Szia!
Nekem is van egy HD3650-em, de a mai játékokhoz is éppenhogy elég. Ha választanom kéne inkább HD3850 (de szerintem a HD3870 jobban megéri).
-
Foglalt név
addikt
válasz
A 3650es a lebutított memória miatt nem a legjobb választás, az újabb játékokban viszont az atik jobban teljesítenek. Így ebben az árkategóriában 3850/3870et javaslok megvételre 512MB rammal
u.i.: légy egy picit türelmesebb, nem mindenki ül egész éjjel a gép előtt
-
TheLion001
tag
Senki?!
-
TheLion001
tag
Sziasztok!
Remélem jó helyre teszem fel a kérdést, de szeretnék Videókarit venni!
Sürgős lenne.
A 3650-et ajánlották, esetleg a 3850. Volt aki a 8800gt-t. Szeretnék végre eligazodni, mivel nem vagyok nagy vas-guru, de jó lenne, ha jövőre az új játékok miatt nem kéne megint VGA-t vásárolnom. A három modell közül melyiket ajánlanátok, és azon belül melyik típust?Alaplap: NF-M2 Nview
Ram: 2x1G/800
CPU: AM2 X2 5000+
Táp: vmi nem márkás 550W-os
(de van bent 3 DVD író, és 4 vinyó)
ill. nem tudom mit kéne még leírnom hozzá. -
törölt tag
válasz
PeppErKorN #562 üzenetére
De különbség a kisebb GPU-knál nincs, nagyobb GPU-knál is minimális. Azaz a HD3650 ugyanolyan gyors PCI-E 1.x lap-ban, mint 2.0-s lapban.
-
Tanker21
tag
Sziasztok.
Nemsokára szeretnék venni egy ilyen kártyát. Az alaplapba PCI-E-es videókari megy bele de ahogy olvastam a specifikációját láttam, hogy ez valami 2.0-ás már. Mi a különbség? Belemegy így is az alaplapba?
Üdv.
-
gerrog
aktív tag
hali
a Sapphire HD3650 512MB AGP változat DDR3 memóriával van?
mert a Sapphire weboldala szerint igen, boltokban viszont látok DDR2 kiírást is -
medium84
aktív tag
Az lenne a kérdésem hogy kapott-e valaki a kártyája mellé DVI-HDMI átalakítót? Ha igen milyen típusú volt?
-
PeppErKorN
tag
Mivel ez a kártya passzív hűtésű, arra figyelj oda, hogy a házad normálisan szellőzzön, legalább 1 db ventilátor javasolt bele. Egyébként, ha nem elsőrendű szempont a némaság, inkább aktív hűtésűt válassz.
A lap alján láthatók szerint 1 db 4-es tápcsatlakozó kell ennek a kártyának. Legalább 350W-os tápot ír elő, de egy minőségi 300W-osnak el kell vinnie. Erről inkább kérdezz itt.
Ezek szerint pedig a lapod csak a DDR memóriát képes kezelni. -
bexzy
csendes tag
jaj tényleg az előbb írt alaplapba csak ddr ram rakható, vagy ez fogadja a ddr2-est is?
-
bexzy
csendes tag
válasz
PeppErKorN #551 üzenetére
szia! Köszi, hogy jeleztétek, hogy hol lehet olcsóbban szerezni. Ezen az oldalon mennyi garit adnak rá. Ja és akkor tényleg igaz, hogy a videókártyába belekell dugni egy kábelt ami kijön a tápból, valami 6-os végű kábelt.
Szerintetek megéri egy ilyen kártya az msi k7n2 delta l alaplapomba, a 2 gb memória és a 2.2-es amd proci mellé. Ja és 300W-os tápom van, az elég lenne hozzá? -
k-saca
csendes tag
válasz
PeppErKorN #551 üzenetére
Hiiii ez igaz,elnéztem rendesen
de mentségül szolgáljon itt azért a gari az rendbenlévönek látszik és az ár sem veszélyes
-
Infernusz
csendes tag
Fúú na látod ezt nem tudom
Engem már készen várt itthon a videokártya beszerelve szóval erre nem tudok neked válasszal szolgálni... Amúgy igen lehet rá szerelni mivel ez nem Sapphire kiadás ezért csak passzív hűtés van rajta... Nekem ilyen van
-
bexzy
csendes tag
válasz
Infernusz #544 üzenetére
Köszönöm a gyors választ! Még egy olyan kérdésem lenne, hogy ott az oldalon ahol szeretném venni, azt írták, hogy úgy rakjam majd a gépbe, hogy szerezzek egy olyan kábelt, ami a 4 tűs tápkábelt átalakítja valamilyen 6-os pci dugaszra, ami alapból van a tápon, csak nekem az már foglalt az egyik venti miatt. Ez neked is így működik? Ja és akkor ezen tényleg csak hűtőborda van mint a képen ahogy látszik, bár gondolom szerelni lehet rá.
Előre is köszi -
Cickánykoma
tag
válasz
Cickánykoma #542 üzenetére
Bocsi dupláztam...grrrr...böngésző---
-
Cickánykoma
tag
válasz
Ha valaki hasonlóan szivott igy, mint én és hasonló Nforce-os chipsete van kérem irja meg a megoldást. ellenben vagy a VGA-t kell kidobnom/ visszavinnem vagy az alaplapot.
-
Cickánykoma
tag
válasz
Annyit kitapasztaltam menetközbeni kisérletezgetéssel, hogy nagy eséllyel az alaplap GART meghajtó rossz vagy nem birja el a kártyát és azért csinál DMA interrupt akadást.
Az alaplap: GA- K8NS (Nforce 3 250 chipset)
Nem értem, hogy ez a direkt AGP-s kártyákhoz készitett ATi Hotfix miért nem oldaj fel ezt az ütközést. VAgy az Nforce driverek miért ilyen sz...rok....
-
Infernusz
csendes tag
Üdv!
A kártya doboza 300W-os tápegységet vagy nagyobbat ajánl szóval szerintem azzal nem lesz baj...Az ára kicsivel egy-két ezressel több mint a bolti de ez nem nagy szám főleg hogy most emelkedik az ára. A játékokat szerintem simán elvisziSzóval szerintem jó kis kártya én is nagyon megvagyok vele elégedve főleg hogy a múlt héten szereztem be én is egy ilyent
És tényleg nagyon jó videokártya! Bár én kicsit olcsóbban tudtam beszerezni
-
bexzy
csendes tag
Szép jó napot mindenkinek!
Szeretném megkérdezni, hogy tudtok-e segíteni abban, hogy megéri megvenni ezt a videókártyát. http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=91285409
Ezek mellett, ha ez jó videókártya, akkor valaki tudna egy kis segítséget nyújtani abban, hogy jó lesz ez a videókártya a gépembe? Msi K7n2 delta-l alaplap. 2.2ghz amd proci, 2 gb ddr 400 memória, 300W-os táp.
Nem találtam sehol sem ehhez a kártyához tesztet, de nekem csak a fifa 09, és a pes 2008 futtatásához kellene, mert igazából nem vagyok nagy játékos, csak pár játék van amit szeretek.
Válaszotokat előre is köszönöm.
bexzy -
Cickánykoma
tag
Valaki tudna tippet adni ebben az AGP hotfix problémában ?
Egy ASUS HD3650-est vettem ma, megtaláltam itt a topikban az AGP hotfix letöltési linkjét leszedtem. Installkor szépen felpakolja a meghajtót a hotfix de a legvégén ezzel az üzenettel száll el újra és újra (kb 5-6x futottam neki ma már):"Zero display service error"
Gyári hibás a kártyám vagy a WinXP SP3-am hülyitit meg a kártyát? Azért kérdem ezt mert Interrtupt ütközés van, Processepxlorer-ben látható hogy alap futásnál 6-70%-al van terhelve a proci.
-
pronyó
tag
Nem túl sok, hanem az ddr2-es...éppen ezért gyengébben muzsikál, hiába van több memóriája. Nem annyira fix az fps a játékokban mint a 256MB ddr3 esetén. Tapasztalatból mondom mert volt 2600pro-m 512mb vel ddr2-vel és és most egy 3650 ddr3-al 256mb-vel, egész más, sokkal stabilabb.
-
pronyó
tag
válasz
PeppErKorN #538 üzenetére
Nekem is pontosan ugyanaz van mint neked.
-
PeppErKorN
tag
Én egy ASUS EAH 3650 TOP-ot használok, 900/1010 MHz-el jól muzsikál. A venti fordulatot fixáltam 60%-ra, így a melegedés szóba sem jöhet.
A 256 MB memória elég, mert nagyobb felbontásokon már amúgy is kevés ez a kártya.
Ha Nálatok nincs nagy választék és nem akarod a postát reckírozni, javaslom, hogy valamelyik hálózatból (Gépbolt, Bestbyte) rendelj le egy ottani partnerhez. -
zodo
nagyúr
Szia!
Vasárnap vettem egy Delta DPS-300AB-9C-t,így már nyugodt szível várom a 4670-es kártyák érkezését.
De akármilyen kicsi is a táp mérete ,még így se fér a mostani házba,úgyhogy most azt vadásznom vagy barkácsolók egyett. -
k-saca
csendes tag
Hello mindenkinek
segitséget kérnék nem tudok dönteni a 3650-es és a 2600xt között valaki tud tanácsot adni
elöre is köszi
-
Infernusz
csendes tag
Nálam a színekkel volt gond a kéket keverte a pirossal és nálam a hotfix után jó lett...
-
adult_l
csendes tag
Kérdésem az lenne hogy az AGP hotfix az mit segít a videókártyán??
Előre is kössz.Szevasztok -
Infernusz
csendes tag
Hát akkor passz
-
w.simmons
csendes tag
Már 2x újraraktam, de még mindig ugyanez a probléma!!!! Érdekesség képen haver régi gépén hibátlanul működik!!
-
Infernusz
csendes tag
Nekem is ugyanez volt de régebben még a régi vidkarival windows hiba lehet tedd újra a géped én ezt tanácsolom...
-
w.simmons
csendes tag
Nem tudja valaki, hogy mitől fagyhat ki a gép az Asus AH3650-es kártyával és 450w-es táppal, Abit NF7 alaplappal? A windowsnak amikor be kellene jönnie mindig kifagy. Nagyritkán, nagy nehezen kb 10ből 2szer jön csak be a windows. Már próbáltam többféle illesztőprogrammal de mindig ez volt. mi lehet ez??
-
Infernusz
csendes tag
Hali!
Nemrég lettem egy ilyen kicsike tulajdonosa és szeretném a bölcseket megkérdezni hogy aki ezzel a videókártyával játszott az airborne-al annak hogy futott me nekem iszonyat szaggat a második pálya /az első nem, a többit nem tudom/ me szerintem a lemez alapban hibás volt el akarom indítania telepítőt és lefagy a gép nagy nehezen megoldottam első pálya cupp de a második egy nagy pofon a kérdésem az lenne hogy nektek is volt ilyen nemű problémátok vagy nem me ha nem akkor a lemez a szar...
Amúgy a konfigom:
Processzor: Pentium 4 3.0 GHZ
Memória:1024MB DDR
Ja és a CoD4 simán elfutott pedig tudtommal nagyjából azonos szinten van...
Köszi előre is a segítséget -
w.simmons
csendes tag
minek nézzek utána?
-
drax18
csendes tag
válasz
belaazallat #510 üzenetére
Ha lennél olyan kedves és utána néznél akkor megköszönném!
-
w.simmons
csendes tag
A videókari dobozán az van hogy 350w-s vagy nagyobb kell, úgyhogy tuti, hogy a tápnak jónak kell lennie.
-
w.simmons
csendes tag
válasz
belaazallat #518 üzenetére
500w-as, de szerintem az se valami nagy szám!
-
w.simmons
csendes tag
Jah és havernak teljesen hibátlanul működött, mrt kipróbáltuk nála, neki egy régi Asus alaplapja volt!
-
w.simmons
csendes tag
Hali
Vettem egy Asus AH 3650 Silent 512Mb-s videókarit és amikor be kellene jönnie a Windowsnak (XP) mindig kifagy a gép. Abit NF7-S2 alaplapom van, AMD SEmpron 3000+-os proci, 1,5 giga ram és valami névtelen 450w-es táp. Mi lehet a gond??? Már tiszta ideg vagyok!! Már újraraktam a windowst is de még mindig ugyanez. Viszont valahogyan, kb 5-ből 1szer nem fagy ki és bejön a windows. most mi lehet ez? -
Dndani
csendes tag
Sziasztok! 2 hete vettem egy Asus EAH3650 karit.Eddig működött a PowerPlay,a mag órajel lement 110hz-re,de ma folyamatosan 725hz-en megy.Van ötletetek miért lehet?
-
zodo
nagyúr
válasz
TomBoy1986 #512 üzenetére
Köszönöm.
-
zodo
nagyúr
Szia!
PH-s tesztet nézve , mertem ezt elkövetni mivel szinte ugyanaz a konfigom mint a tesztben szereplő. Integrált vga-al Játék közben a teljes rendszer mért fogyasztása 100Watt, egy HD 3450 -el már 109Watt ill. CF -ben pedig 117Watt. Egy ilyen gyári táp nem hiszem ,hogy összehasonlítható egy összedobott valamivel, persze nem azt mondom ,hogy ez így tuti frankó, mert megremeg a kezem mikor a Power gomb felé nyúlok.
És ha azt nézem ,hogy ezek a tápok le is tudják adni azt a teljesítményt amit ráírtak akkor van még kb. 60-70Watt ,ezért gondoltam ,hogy bele kéne probálni egy HD 3650-t.De köszönöm az aggódást én se szeretném hazavágni az új gépemet a táp végett csak az a bajom,hogy nem fér be az Atx-es méretű táp. Kb.ennyi hely van a házban.
Keresem is a lehetséges tápot csak nem találom. -
icon
senior tag
Szia,
kész csoda, hogy megy a géped, eléggé a határon lenne a géped játék közben, arról nem is beszélve, hogy egy komplett rendszert egy gyenge, elavult tápra bízni, számomra döbbenetes.
Minimum egy 400W-os minőségi tápot mindenképpen megérdemel a géped, még mielőtt sokkal nagyobb költségekbe kéne magad verned.
-
drax18
csendes tag
válasz
belaazallat #506 üzenetére
Igen... de ez már lassan 4 éves probléma szóval kicsit idegesít : - \ . Azt mondták alapból nem szabadna ilyennek lennie...
-
zodo
nagyúr
Ezen a kártyán zalman hűtés van? Mennyit fogyaszt egy ilyen kártya?
Én is szeretnék videokarit vásárolni ,csak kötve vagyok tápegységileg. Skica írsában 186watt-t mért a teljes rendszer fogyasztására ilyen kártyával.
Konfigom:
Gigabyte GA-MA78GM-S2H
Amd Athlon 64 X2 4850e BOX
Geil Black Dragon ddr2 800Mhz 2gb Kit cl4
Samsung 160gb SataII
Pioneer 110d
mindez egy Hp d530 sff házban lévő gyári Compaq PDP124P max.185w táp-al hajtva,minden alapon megy. Másik szobába ~max.100 watt fogyasztást kalkulátak rá.Nem tudom mennyit fogyasztanak ezek a kártyák önmagukban, ezért inkább megkérdezem.
Szerintetek egy HD 3650-es videokarit beletéve a fenti konfigba még ki tudná szolgálni a tápom, teljesítményét figyelembe véve?
Esetleg tudnátok ajánlani a konfigomhoz , Ati kártyák közül, amit teljes rendszerterhelés alatt is elbírna a tápom?Bocs,ha off !
-
drax18
csendes tag
Játszik valaki Counter-Strike 1.6 al ? Mert nekem homályos a kép a játékba és jó lenne ha rájönne valaki mit kell állítani hogy normálisan éles legyen a kép
!
-
adult_l
csendes tag
Nekem is HD3650-es kártyám van AGP-s, és ddr2-es.A föntebb találhtaó agp hotfix az mit segít a kártyának???Én is majd átépítem a gépem és akkor veszek egy 3800-as szériát vagy jobbat....
-
icon
senior tag
válasz
Tucoramirez #500 üzenetére
az itt olvasottak alapján?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- 3D nyomtatás
- Robotporszívók
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- RTX-es GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest