Hirdetés
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Milyen notebookot vegyek?
- Hardvervadászat november elején
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci1128
tag
válasz
koszono00@
üzenetére
Itt már talán az alaplapi chipkészlet illetve a meghajtója is közbeszólhat (ha másik kártyával is ugyanígy szórakozik). Milyen típusú deszkád van?
Badman 4ever kolléga által kínált tipp is jónak hangzik, pl. Mobility Radeon X1000-es sorozatú vezérlőket így lehet a leggyorsabban üzembe helyezni Windows 7 alatt. Lehet, hogy segít a fagyási problémákon a HD 3650 esetében.
-
Badman 4ever
őstag
válasz
koszono00@
üzenetére
Akkor próbáld ki a Windows-féle meghajtót, amit a Win az automata frissítéssel szed le és töröld le a Catalystot, egy próbát megér, velem is volt olyan, hogy csak a Wines változat működött.
-
koszono00@
csendes tag
válasz
Badman 4ever
üzenetére
A legfrissebb Catalyst van fent, amit a netről töltöttem le.
-
Badman 4ever
őstag
Próbálj lefuttatni regisztrációs adatbázis és rendszerpucoló programokat. Amiket javaslok:
Wise Registry Cleaner Free + CClener vagy Advanced System Care vagy Comodo System Cleaner (nekem két gépet és 3 op.rendszert hazavágott csak azzal, hogy feltelepült, vigyázni kell vele)
Ez után próbálj Catalystot telepíteni.
A túlhajtást meg Riva Tunerrel tudod visszavenni.
koszono00@: Most milyen meghajtó van fent? A legújabb Catalyst vagy a Win gyári meghajtója, amit leszed frissítéssel a kártyához? -
Usul
tag
válasz
Badman 4ever
üzenetére
megpróbáltam szintén ugyan az... elkezd települni majd a vége előtt kilép telepítőhibával és semmi nem megy utána...
-
koszono00@
csendes tag
Megint nagy gondom van ezzel a kártyával is:Ati Radeon HD 3650. Windows 7-ben nem hajlandó helyesen működni. 1280*1024- ben lefagy a képernyő. Utána 5-perc után visszajön és utána ezt csinálja egész végig. 1024*768 felbontásban nincs semmi baj vele.Persze ezek e bajok csak akkor vannak, amikor be van kapcsolva az Aero. A legújabb Hotfix-es driver van fent. Max 54'C. Mi lehet a baja? Az Ati HD 3450 is ezt csinálta, de az még 1024*768-ban is b@szart. Mi lehet a baj??? Már nagyon unom a Vistát, mert játéknál nagyon lassú. Már 6-szor telepítettem újra a win7-et.
-
Usul
tag
Sziasztok!
Mivel a 7600Gt-m lerobban egy hd3650 büszke? tulajdonosa lettem.
Feltelepítettem a drivereket minden amit kell és ment minden még a CCC-t is sikerült elindítani. (itt volt valami auto tuning amit elindítottam és elfogadtam az eredményt.) Időközben frissítettem a drivert és onnan kezdődött a szívás akár hogy próbálom mindig hibát ír ki a telepítő és a ccc-t sem tudom elindítani pedig volt minden regedit, reinstall stb agyári is próbáltam visszatenni de ugyan az a hiba.
1. a túlhúzását a kártyának, hogy tudom visszavenni? (egy játék mindig újraindítja a gépet és szerintem a kártya hibázik)
2. hogy tudnék (win reinstall nélkül) egy működő drivert feltenni?!Üdv
U. -
pilota
tag
válasz
Badman 4ever
üzenetére
Nemtudom mennyire ismered az Asusnak a Readon hütését nincsen benne ventilátor csak bordák és terelölemezek sorozata de ha hátra odateszem a kezem érezni,hogy jár a levegö.Jó azért egy hátránya van a videokártya két helyet elfoglal.Nemtudom tudode az asus alaplapon hova megy a pciájos kártya na az alatti fehéretis még eléri a hütés véget és a gép elejéig ér a hütö mikozben a videokártya csak fele akkora mint a hütö.Értem itt az asus 3650-est amiben ati chipszet van.
-
-Christoph-
csendes tag
Üdv!
Van egy Sapphire HD3650 512mb GDDR3 AGP-s kártyám, ami szerintem egyáltalán nem úgy teljesít, ahogy kellene. Csomó játékban eldeformálódott modellek jelennek meg, a textúrák kicserélődnek. Ez valamilyen szinten orvosolható ha lejjebb veszem a grafikát, de bizonyos játékokban már nincs lejjebb. A másik pedig, hogy a régi 9600-am ilyet nem csinált, és ugyanabban a játékban, ugyanolyan beállítás mellett használhatóbb volt mint a HD3650. A legrégebbi drivertől, a legfrissebb driverig mindent kipróbáltam, a legújabb DX van telepítve.

Előre köszi a segítséget!
-
pilota
tag
Helosztok és helo kíváncsiságból kérdezlek titetek.Ki mire esküszik melyik hütésre a paszivra vagy az aktivra.Mert nekem asus 3650-esem van a gyári pasziv hütésel 512 memoria és a höfokom 41 fok körül mozog hihetetlen,hogy pasziv hütés ennyire jol tugd müködni.
-
laci1128
tag
Szerintem felesleges a +1 GB RAM, mivel a klasszikus DDR("1") SDRAM-ok ára elég magas, nem éri meg a vétele.
A tapasztalatok azt mutatják, hogy az AGP csatolóval rendelkező konfigurációknál az esetek túlnyomó részében a processzor a szűk keresztmetszet, ezt pedig nehezen orvosolja hatásosan a memóriamennyiség növelése. Szerintem amelyik grafikai beállításhoz elég még a (tippre
) Barton ereje, ott nem fog különösebb gondot jelenteni, hogy csak 1 GB RAM van.
Az más kérdés, hogy valószínűleg a töltési idők hosszabbak lehetnek, illetve a pálya elején kicsit "darálni" fogja a lemezt swap-pelés céljából, viszont a játékidő 90%-ában szerintem sajnos nem fogsz több képkockát kisajtolni a konfigból 2 GB RAM-mal sem.
A puding próbája az evés, ki kell próbálni a játék demóját, stb., ezek után már látszik, hogy hogyan teljesít a jelenlegi konfiggal, utána érdemes ilyeneken agyalni. -
MMIX
addikt
válasz
koszono00@
üzenetére
A plusz memória biztosan segít, hogy kevesebb legyen a szaggatás. A játékot még nem próbáltam. Kérdezd meg a játék topikjában. [link]
-
MMIX
addikt
válasz
koszono00@
üzenetére
Az 1GB RAM 2010-ben már kínszenvedés. Kéne még egy kis RAM abba a gépbe.
-
koszono00@
csendes tag
Lenne egy kérdésem: A gépem: Amd Athlon 2500+ 2,15ghz, 1gb ram, 100gb HDD, Ati Radeon Hd 3650 512mb. Ha a Call of Duty 4 szaggatás nélkül megy, akkor elfuthat a Call of Duty Modern Warfare 2?

-
Jhericho
tag
Hétfőn hozzák a kicsiét. az 512-es verziót. És azthiszem hogy az Ati radeon 9200SE után ez lórúgás lesz az öregnek

-
Badman 4ever
őstag
válasz
koszono00@
üzenetére
Takarítsd ki a hűtőt, portalanítsd, nézd meg, pörög-e a ventilátor, pasztázd újra ha kell, végső esetben hűtőcsere.
-
koszono00@
csendes tag
válasz
Badman 4ever
üzenetére
Az lehet mert 72c' -os. Mit csináljak neki?
-
Badman 4ever
őstag
Nálam eddig minden hotfixes Catalyst ment a 10.1-től a 10.5-ig. Elég sokan panaszkodnak viszont amiatt, hogy van olyan lapkakészlet-HD szériás AGP-s VGA párosítás, ami nem szereti egymást, szóval lehet, hogy egy ilyenbe futottál bele.
koszono00@: Az új Catalyst telepítése előtt letörölted a régit vagy rátelepítetted? Mert le kell törölni. A másik pedig, hogy nézd meg a VGA hőmérsékletét és hűtésést, lehet, hogy túlmelegszik. -
Zsoo21
aktív tag
Sziasztok! AGP-s Sapphire 3650em van. Asus p4p800se alaplapban, P4-es procival. Viszonylag sok drivert kipróbáltam, természetesen a hotfixes-et szereti a kártya, simát fel sem engedi tenni. Az a gondom, hogy semmivel nem lehet kezelni a kártyát. CCC sok verziója el sem indul...grafikus kártyákat elemző programok le is fagynak, ha az órajelet állítanám...amelyik CCC elindul, az le is fagy ha valamit állítani akarok kb
nincs esetleg valami használható driver, vagy tényleg így elcseszték ennek a karinak az AGP-s verzióját? 
-
koszono00@
csendes tag
válasz
Badman 4ever
üzenetére
Ez nem jött össze, pedig azt csináltam amit mondtál....
-
Badman 4ever
őstag
válasz
koszono00@
üzenetére
Telepítsd újra a videokártya meghajtóját, a Catalystot, a legfrissebb meghajtót innen tudod letölteni: Klikk!
-
koszono00@
csendes tag
Helo.
Szerintetek miért van az hogy az Ati Radeon HD3450-videokártyámnál Windows 7 alatt, mikor be van kapcsolva az Aero akkor 2048*1024 ben néhány perc után elmegy a képernyő és ha visszajött, akkor a tálca felett ez a felirat van írva egy buborékban: "Az Ati videoillesztő nem válaszolt és utána helyreállt." Utána ez megy végig. Szerintetek hogy lehet helyreállítani, mi lehet a hiba okozója? Légyszííííí segítsetek!!!!!!!!!
Please!

-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Friss DX-et töltsön le, és telepítse. Plusz figyeljen oda, hogy a driver is friss legyen.
Ha ez nem oldja meg a problémáját, akkor nem a géppel van baj, hanem a szoftveres (játék) probléma lesz.
-
Sirandrish
legenda
Hali!
Egyik ismimnek lenne egy olyan gondja hogy az ujabb játékok (konkrétan a Split Second és a Dirt 2) nem hajlandó elindulni.
Vagyis inditásnál csak fekete képet kap mintha kikapcsolna a VGA-ja...vagyis valami ilyesmit írt.
VGA: HD3650 (MSI) -
Badman 4ever
őstag
válasz
koszono00@
üzenetére
Ehhez is elég kell legyen.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
koszono00@
üzenetére
1024x768-ban veryhigh-on, 1280x1024-ben pedig medium-ban igen. AF-it rátolhatod.

-
tzsolesz
nagyúr
válasz
koszono00@
üzenetére
Elég persze.
Arra vigyázz, hogy minőségi (FSP, Chieftec, Corsair, stb...) táp legyen, és most nem csak a VGA-ról van szó, hanem az egész gép biztosságáról. A 3650 szinte nem eszik semmit, ezért elviszi bármilyen teljesítményű táp.
-
koszono00@
csendes tag
Hello.
Lenne egy kérdésem! Szerintetek elég egy 350w-os tápegység egy Ati Radeon HD 3650 Agp videokártyához? A segítséget előre is megköszönném!

-
wartburgos01
csendes tag
válasz
Badman 4ever
üzenetére
Köszi szépen a segítséget valószínű a WMP volt a gond,mostmár minden jó. THX mégegyszer.

-
Pati23
csendes tag
Okés!Köszi
-
Pati23
csendes tag
Hello!Sajna a jó öreg régi 6600GT videokártyám be adta a kulcsot, találtam helyette egy Club3D Radeon HD3650-et AGP-s de 64bites szerintetek ez mennyire gáz?Ilyen FAr Cry2 meg ilyesmik elfutnának rajta még?Köszi Gépem az Prescott 3Ghz, 1 giga rammal.
-
Badman 4ever
őstag
válasz
wartburgos01
üzenetére
K-Lite Codec Pack-ot vagy valami hozzá hasonlót rakj föl és ahogy elnézem az se baj ha frissíted a WMP-t mondjuk a 11-es verzióra.
-
wartburgos01
csendes tag
válasz
Badman 4ever
üzenetére
És tudok ezen valahogy segíteni?
-
Badman 4ever
őstag
válasz
wartburgos01
üzenetére
Ennek semmi köze a VGA-hoz, inkább olyan, mintha rosszul lenne telepítve egy codec.
-
wartburgos01
csendes tag
Nah ez a konkrét problémám:
http://kepfeltoltes.hu/view/100519/736555991n_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.jpg -
Badman 4ever
őstag
válasz
wartburgos01
üzenetére
Videokártya hőfokának monitorozására ott a GPU-Z, de bármelyik diagnosztikai vagy tuning program kiírja ezeket az értékeket, például ilyen az EVEREST vagy az ATITool.
Szerintem próbáld meg frissíteni vagy újratelepíteni a Flash Playert, ha 3D-s programok és játékok alatt nem hibáz a kártya, akkor nem hiszem, hogy az okozná a képhibákat. -
wartburgos01
csendes tag
Sziasztok!
Kb. 1 1,5 hónapja vettem ati 3650-es agp-s vidkarit,ha neten akarok valamilyen liga futamot nézni akk a képen lila meg rózsaszín meg minden színű lesz de nemtudom miért,ezvolt múltkor amikor neten néztem focit hogy pixeles lett meg mindennek más színe volt.Ez lehet a vidkártya baja?
Van olyan progi ahol figyelemmel tudok kísérni a vidkártya hőfokát meg ilyen adatokat? -
Fecy
tag
Helló!
Köszönöm a segítséget Laci1128 és neked Badman a progi és egy régbbi driver felrakásával sikerült megoldanom a problémát!
Pedig a gyári cd-ről és a 10.4 és 10.3 se ment fel! A progival leszedtem mindent és a 10.1-s drivert szedtem le hozzá és igy már sikerült!
Mégegyszer köszönöm a segítséget!!! -
Fecy
tag
Szép napot!
Kellene egy kis segítség!
Egy ati 3650-s agp-s karinak frissíteni akartam a driverét a legújabb 10.4-es hotfixes-l.
Telepítés közben kiírta hogy a "inf file nem található és befejezi a telepítést" és így sikertelen lett a telepítés!
Megprobáltam újratelepíteni a gyári lemezről de ugyan ez a helyzet.
Probáltam úgy is hogy megmutattam neki hogy hol van de akkor is ez lett a vége.
Le uninstaláltam minden ati-val kapcsolatos összetevőt registrit is kitakarítottam és így se hajlandó települni mindig úgyan az a vége hogy nem találja a file-t.
Valaki tudna erre valami okosságot vagy csak egy windows újra telepítéssel oldható meg?
Nagyon nincs most kedvem újrarakni a windows-t.
Remélem tudtok segíteni!Azért előre is köszönöm a segítséget!
-
Badman 4ever
őstag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Én egy 300W-os táppal használom a Sapphire HD 3650 GDDR3 AGP-met.
-
pChriss
tag
Csao.
Az lenne a gondom, h adott egy agp.s asus hd3650 ddr2.es memoval, ehhez dvi.n egy fullhd monitort akarok kotni meg egy tv.t dvi-hdmi.n keresztul. Namarmost eddig mukodott ugy a dolog h dsub kabelen egy regi monitort rakotottem + a tv.t mukodott minden. Most miota az uj monitor van nem akar sehogy se mukodni ez a parositas, igaz a monitor gyari kabeljevel ment a dolog, de az a ~2 meter keves most. annyi h a dvi kabel ilyen belkin 10 meteres, meg szereztem dsub.bol is 10 meterest, de semmi, amorf torz kep, vagy tullog a monitoron, ha egyaltalan van kep. Nem akarja az igazat sehogy sem . Friss ati es monitor driver van fent.
Erre tudtok.e valami megoldast vagy kukazhatom az egeszet ?
Annyi meg feltunt h a gyari dsub kabelben 15 erintkezo van, az utangyartottban csak 14, azt mondta az uzletben a szaki h semmit nem befolyasol....Tippeket otleteket, megoldast szivesen varok, a fogalmazasert elnezest, kicsit ideg vagyok, elment erre az egesz napom, udv Ch.
-
laci1128
tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Nem vagyok otthon a tápok márkáinak ismeretében, de ha ez jó márkájú vagy nem egy sokéves táp, akkor nem kéne, hogy gondot okozzon neki egy HD 3650.

-
laci1128
tag
Ott a chipkészlet lehet a ludas, ugyanis a felvetésed szerint a processzoridőt a megszakításkérelmek veszik el. Ha esetleg nem a legfrissebb lenne az alaplapod lemezén, akkor a legújabb nForce chipset drivert mindenképp érdemes lenne telepíteni, ha pedig így is produkálja magát, akkor a Windows újratelepítésekor az nForce driver telepítésénél az AGP GART drivert NE telepítsed (nForce 3 drivernél pl. lehet válogatni a telepítendő komponensek közül, meglepne ha a régebbinél nem lehetne). Remélhetőleg - így vagy úgy - elhárul a probléma. (Mindegyik esetben - persze csak ha van rá időd - megérheti frissen telepített Windows példányon kísérletezni.)
-
laci1128
tag
Mikori drivert használsz? Első körben - ha még nem volt meg - nem árthat egy Catalyst frissítés, gyanítom PCI Expresses kártya a GDDR4 memókból ítélve, így az AGP Hotfixes krízissel nem kell esetedben törődni, megfelelőek az eredeti driverek.
Ventillátorral fura ez a magas hőmérséklet egy 3650-től, szóval nem említésre méltatlan a hőfokkal és a venti sebességekkel kapcsolatos megjegyzésed.
Ilyen hűtéssel sem érte el sosem az enyém anno a 70 fokot terhelés (pl. Fallout 3) alatt, pedig ez a hűtés aztán mind a röhej, mind a borzalom kategóriába könnyedén elfér (hiszen pl. a GeForce 4 MX-en nagyobb borda van, igaz azon venti nélkül). -
degesz
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék kérni egy kis segítséget.
Van egy Sapphire Radeon HD 3650 512MB GDDR4 -es kártyám, a gond az, hogy egyes játékok tökéletesen mennek másikak viszont kilépnek és egy olyan üzenetet kapok, hogy a VPU Recover alaphelyzetbe állította a grafikus gyorsítót, mivel az nem válaszolt a grafikus illesztőprogram parancsaira. Lehetséges, hogy ez összefügg a melegedéssel, mert valamiért a ventillátor állandóan 28%-on megy, még a Rivatuner sem tud változtatni rajta. Próbáltam már szinte az összes drivert. Mikor bekapcsolom a gépet akkor felpörög a venti aztán utána 80 fokig melegítettem, de akkor is 28%-on maradt. Remélem lesz valakinek valamilyen jó ötlete. Előre is köszönöm! -
zozoka43
csendes tag
Sziasztok.
Veettem egy Sapphire 3650 512mb ddr3 PCIE! .Az előző egy
VIDIA GeForce 7600 GS ddr2 256mb pcie.
Letöröltem az előző kártya programjait, majd beraktam a Sapphire 3650-et beraktam az ati
Driver cd-t .Az eszközkezelőbe látszik a videókártya,de amikor az illesztőprogramokat akarom feltenni ez az üzenet jelenik meg.:A rendszergazda által letiltva.
Légyszi segitsetek,mi lehet ? -
chelepke
csendes tag
üdv
most raktam bele a gépbe az új radeon hd 3650 kártyát, jelenleg az első problémám vele, hogy a hd filmek, és videók színbeállítása teljesen rossz (nem részletezném, de lilás-kékes-darabos a kép), a többi, nem hd videót viszont teljesen hibátlan színekkel játssza le.
mi lehet az oka? vagy a catalyst control centerben kell valamit még átállítani, hogy jó legyen?
a válaszokat előre is köszönöm!
bé -
norbiagp
csendes tag
...
-
dajani
tag
Hello.
Lecseréltem a régi(9600XT) videókarit Asus AH3650 Silent 512MBDDR2 AGP-re és máris felugrott a CPU-használat 80-100%-ra alapjáraton. Mi lehet a probléma?Próbáltam többféle AGP Hotfix-et, felraktam egy alap SP3-as XP-t annál is már az elején jelentkezett, most felraktam egy SP2-es XP-t. Mikor először betöltött a rendszer akkor még 0-4% között volt a CPU-használat. Ezután felraktam az alaplapi drivereket és a videokarihoz kapott gyári lemezen lévő drivert máris 80-100% között ugrál a CPU-használat alapjáraton. Lecseréltem a Asus oldaláról letöltöt AGP Hotfixre és változatlan, a CPU le van terhelve és melegszik. Visszaraktam kíváncsiságból a 9600XT-t és annál normális a CPU. A drivereket DriverSweeper-el távolítottam el.
TaskInfo-val megnéztem: 75-80% Hardware Interrupts
Gépem:
-GA-K8NS nforce250 chipset
-AMD Sempron 3400+
-1,75GB DDR mem
-Asus AH3650 512MB DDR2 Silent AGP
-350W tápMielőbbi segítséget kérnék, SOS!!
-
pista1235
tag
egy agp-s 3650et szeretnék venni csak nem tudom eldönti hogy a Sapphiret vagy a Powercolort válasszam. Szerintetek melyiket érdemesebb? köszi előre is
-
Macron 350W-os táp szerintetek kevés lenne egy "Sapphire Radeon HD 3650 512DDR2 8xAGP"-nek? 1600PRO-val próbáltam még csak eddig "újabb" kártyák közül (azzal nem volt gond).
-
MaxFecky
csendes tag
válasz
laci1128
üzenetére
Köszönöm a gyors választ! Most az Asus saját driverével használom (8.45-ös Catalyst begyúrva), és ezzel tökéletesen fut minden. FPS alapján gyorsabbak a játékok. Eddig Vistát és Win7-et használtam, de jelenleg a sebésség a legfontosabb és a támogatottság. Így a régebb programokkal is tudok dolgozni, plussz rengeteg helymegtakarítás
.
Köszönöm mégegyszer!Üdv. Max!
-
laci1128
tag
válasz
MaxFecky
üzenetére
Engem AGP-s HD 3650-el vert meg a sors még anno, de nem éreztem sosem különösebb sebességbeli eltérést Windows XP és Windows Vista, 7 alatt futtatott alkalmazások között.
Egyébként ha régi driver, akkor Catalyst 8.12, annak tutkóra jónak kell lennie (támogatja a HD 3650-et is). Tavaly év elejétől markánsan újítottak a Catalysteken, lehet ez akár a probléma forrása is.
De egy dolgot nem értek: ha még jobban is mennek a 3D-s alkalmazások Windows 7 alatt (+ a konfigod is bőven több, mint elég a Windows 7 problémamentes használatára), akkor miért ragaszkodsz mindenáron az ősrégi Windows XP-hez?
Sok sikert a Catalyst 8.12 kipróbálásához!

-
MaxFecky
csendes tag
Sziasztok! Volna egy kérdésem: nincs időm végigolvasni az összes hozzászólást ebben a témában, de melyik verziójú drivert ajánljátok XP-re a 3650-hez. Amiket eddig próbáltam, akadnak a játékok. Config: AMD Phenom X3 8450, 4GB RAM, Gigabyte alaplap. Vistán és win7-en minden akadásmentesen fut majdnem full grafon (legújabb driverekkel)
Üdv. Max!
-
laci1128
tag
Az ilyen jellegű kérdésekhez ezt a témát ajánlanám. Egyébként még valami ársávot sem ártana belőni, mielőtt rákérdezel a másik topikban erre (csak mert ajánlhatnék legújabb GeForce GTX-eket, vagy Radeon HD 5800-asokat is, de gyanítom nem ezek lesznek a nyerőek az árcéduláik miatt).
-
dale92
csendes tag
hello szeretném a segitségeteket kérni 1 intel dual core 2.8gb proci
3giga ram
450w táp
500gb hdd ez a gépem vanmilyen videokártyát ajánlotok hogy tudjam az uj játékokat is játszani?nem nagyon értek az ilyen dolgokhoz elöre is kösz
-
pilota
tag
Helosztok nekem egy olyan kérdésem lenne az unokatesomnak van egy Ati 3650-es videokártyálya aminek a cdje megsérült az ati honlapján nemtaláltam xp alá drivert honan tudom neki leszedni?Ha egy linket küldenétek megköszöném.
-
laci1128
tag
válasz
Blue Eagle
üzenetére
Csak azt tudom javasolni, amiket előzőleg más kollégáknak is: valami másik (lehetőleg natív AGP-s -- pl. GeF4 MX, R9200, ha a legalja kategóriát nézzük
) kártyával próbáld használni a gépet huzamosabb ideig. Ha azzal nem jelentkeznek az általad említett tünetek, akkor nyílvánvaló, hogy mi okozza a gondot. Ha továbbra is jelentkezik a gond, akkor a monitorra lehet gyanakodni. Viszont öröm az ürömben, hogy első körben nem kell gyanakodni más hardverre csak a monitorra és videokártyára.
Jó vadászatot!
-
Blue Eagle
őstag
Sziasztok! nálam más a gond. Gondol egyet a gépem és akár néhány percig neki áll villogni a monitoron a kép erősebb fénnyel/normál fénnyel. A proc kihasználtság pedig párhuzamosan megnő. A legúljabb 9.9 AGP Hotfixes Catalystot használom. Újratelepítés megvolt, továbbra is van a hiba. Mi lehet a baj?
-
thixzaj
csendes tag
hello
szerintetek ez a konfig kihajtaná az agp-s 3650-et?
Asrock P4V88+
Intel Pentium 4 3.2 GHz Socket 478
1700 MB RAM DDR 400 PC 3200
550 W-os tápegyébként azért érdekelne, mert vettem egy HD 3850-et (agp-s), de sajnos nem hajtotta ki.
ha valakit érdekel PÜ-ben jelezze. 2010. 02. 09-én vettem. -
andras888
aktív tag
válasz
laci1128
üzenetére
Kösz a választ!

Nekem is hasonló a véleményem de osztálytársam hajthatatlan volt:
A processzorát (4200+ feltoltuk 3 Ghz-re, az szerintem elég jó, igaz már nem új konstrukció, de ezt a kártyát, még talán a 4670 is "kihajtaná", 3 giga ramja van most 830 as órajelen.
A videó kártyát a gyári 725-ről 830 sikerült tuningolni, 60 fokot nem éri el a szőrős fának teszt alatt, rakott rá egy ventit a bordára, a ramjai nem bírtak többet a gyárinál, 500mhz. Szimulátorozik ezzel a kis túlhajtással a játékba +30 fps-t nyert.
Még egyszer kösz a választ!
-
laci1128
tag
válasz
andras888
üzenetére
A "mennyit bír?" kérdés tuning kapcsán szerintem teljesen értelmetlen, mivel mindegyik kártyának máshol a vége, ráadásul sok tényezőtől is függ ez, ki kell tapasztalni.
A személyes véleményem az, hogy az említett kártyát nem érdemes húzni: passzív hűtéses, emiatt kétlem, hogy Catalyst-es OverDrive-os értékek fölé lehetne küzdeni, de ha ez sikerülne is, még ez sem jelentene látványos FPS javulást (játékokban), ráadásul DDR2-es memóriák vannak rajta, ami egyáltalán nem egy túl impozáns jellemző, ha játékos oldalról közelítjük meg a dolgot.
Ellenben egy normális (értsd: aktív hűtésű és GDDR3 RAM-mal szerelt) HD 4670-re, vagy valami hasonló árfekvésű GeForce-ra leváltani nem tűnik rossz ötletnek, mivel ez még talán nem is olyan drága mulatság, ellenben van többletteljesítmény (igaz DirectX 11 támogatás így nem is lesz, de kompromisszumokkal képes a legtöbb mostani játékot vinni).
Természetesen a videokártya csere csak akkor javallott, ha értelmes alkatrészek vannak mellette (két magos (NEM Pentium D vagy Celeron D nevű förmedvény) processzor, megfelelő méretű és sebességű memória, rendes alaplap, stb). (Ahogyan mondani szokták "szénből" nehéz légvárat építeni: tehát gyengébb konfighoz értelmetlen a 4670-re való váltás.) -
andras888
aktív tag
Osztálytársam 3650-sét szeretnénk húzni ha lehet, Asus passzív, 512-es, ddr2, pci-e, ennyit tudok róla. Mennyit bírnak ezek a kártyák?
-
BlueGold
csendes tag
Egyik ismerősőmnek hasonló gondja van csak Xp-n. A 3650 AGP-ről sehogy sem tudom kivarázsolni a képet a TV-re (az előző 9800-asal ment a tv-n a kép). Ha valaki tud megoldást az egnem is érdekelne.
-
pomk
őstag
Üdv!
Ati 3650 videókártyám van, Win7 alatt. Semmi driverrel, semmi programmal nem sikerült képet varázsolnom TV-re.
Valakinek sikerült?
Valkinek volt ilyen problémája?Köszi, Üdv!
-
-
Boka1989
csendes tag
Szevasztok!
Azzal a problémával fordulok hozzátok, hogy van egy ati radeon 3650-es agp-s videókártyám.Na már most én bekapcsolom a gépet és azt tapasztalom, hogy a videókártya hőmérséklet folyamatosan emelkedik, majd beáll 85 fokra, ami alaphelyzetben igen magas véleményem szerint.Vajon mi lehet az oka?
GÉpem: asrock p4vm800
1024 ddr 400
intel pentium 4 2.8ghz northwood HT
400 wattos noname táp
2 dvd író-olvasó
2 vinyo (120gb+180gb)köszi
-
glo_zc
csendes tag
Köszönöm szépen a válaszokat.Majd megírom, hogy történt-e változás

-
csiby222
aktív tag
válasz
laci1128
üzenetére
laci1128:
Kösz a választ.
Érdekes ez a kártya, hogy őszinte legyek kb. olyan mint egy nő. Amikor írtam a hsz-t a CoD6 ment nem csak 30 percig, mert utána belevettem magam a gamába és több órán keresztül szépen ment. A left 4 dead meg 1-10 perc után fagyott hát, hogy mondjam beállt a kép aztán monitor offra vágta magát hang beállt(ismétlődött, sípolt) és csak az újraindítás segített. Ma telepítgettem drivereket próbálkoztam omega driverral is csak rosszabb lett mert már CoD6-ba azt produkálta, hogy monitor elsötétült standby-ba váltott de a hang ment tovább aztán a monitor ledje vissza zöldült de kép semmi megint reset. Felkaptam a vizet kicsit és vissza tettem a 7600gs-t és minden visszaállt a normál kerékvágásba. Beszéltem haverommal holnap után viszem a szervizbe. Bár ma voltam a szervizbe és elégé kötekedő volt a stílusuk mindenképp rám akarták húzni azt, hogy az én gépem a rossz de nekem meg nincs kedvem becipelni a gépem mert nem városi vagyok.glo_zc:
Ha nemrég vetted a gépházat akkor codegen van benne ha régebben akkor mercury táp nagy valószínűséggel. Ezeket a tápokat nem is nevezném tápnak... Javaslom vegyél egy 400 wattos FSP-t vagy ha hosszabb távra gondolkodsz és van rá keret akkor egy Cheiftech 450 wattosat. -
laci1128
tag
glo_zc:
Nagyon nagy valószínüséggel valóban a táp lesz a ludas (szép kora van a tápnak
).csiby222:
Most akkor csak kilép vagy le is fagy teljesen az egész rendszer?
A kettő között igencsak nagy különbségek vannak.
De amúgy ha lefagy teljesen a gép és a többi komponens hibátlannak tűnik, akkor ott nem szoftver hiba lesz (inkább a videokártya
). Azt javaslom próbáld ki egy másik (lehetőleg nem ilyen Rialto chipes vacak, hanem rendes AGP-s (azaz NE: Radeon HD 3000, 2000, X1000 szériából legyen)) videokártyával. Így megbizonyosodhatsz arról, hogy melyik alkatrész a ludas (VGA vagy deszka/stb.).
Ha kiderül, hogy a VGA a hibás és már garancia sincsen rá, akkor sem kell kétségbeesni, íves javítással lehet segíteni a problémán.
De azért előtte én érvényesíteném a garanciát. 
Egyébként AGP hotfix-kszel, ha tökéletes állapotban van a kártya, akkor röhögve kell működnie minden körülmény között, na meg egy félretelepített driver esetén a játékok el sem indulnának szvsz.
Ja és 30 perc működés semmit nem jelent, kezdetben nálam volt olyan, hogy napokig nem produkált fagyást a kártya (na persze roszabbodott a helyzet).
-
csiby222
aktív tag
Hali!
Egy kis segítség kellene a 3650-s guruktól. Haveromtól itt van nálam egy Ati Powercolor 3650 512mb-s karija csak egy probléma van vele 10 perc aktív játék után left 4 deadbe kifagy de ez változó van, hogy rögtön az elején kilépett. Eddig az Amd honlapjáról szedtem le a drivert az fel se ment, aztán a powercolor honlapjáról szedtem drivert az felment felismerte minden remek 1 perc játék után befagyott a hangkártya sípolt meg hülye hangokat adott. Aztán leszedtem az agp hotfixes drivert azzal 10 perc játék idő volt. Viszont a vicc az hogy a CoD6 meg maxon ment vagy 30 percen keresztül aztán kiléptem de ez még a sima amd-s driverral. A gép egy abit is7-s 3ghz-s P4 proci a táp egy 650watt Qtech. Havernál is ez volt a probléma ugy adta ide. Viszont ahol vette aztmondták neki, hogy konfig hiba... Én valami szoftveres dologra gondolok ha esetleg lenne valami tippetek ez ügyben szívesen fogadom.
-
glo_zc
csendes tag
Üdv!
A gépem azt csinálja, hogy bizonyos programoknál miután kilépek elsötétül a képernyő. Mintha nem kapna a monitor a VGA-tól jelet. Viszont, ha crtl+esc-el lekicsinyítem a programot és crt+alt+del kombináció után zárom be nincs baj. Lehet hogy a VGA kezd meghalni? Esetleg kicsi a táp (350W)? A monitornak nincs baja.
Előre is köszi a válaszokat
glo -
csicsho
csendes tag
Üdv. Az a kérdésem, hogy a mobility radeon 3650 videókártya támogatja-e, a vga kimeneten videojel küldését. Előre is kösz a válaszokat.
-
laci1128
tag
válasz
alexadner034
üzenetére
Attól függ...
Szerintem csak DXVA és PowerPlay ami mellette szól egy ilyen konfigba (és mindegyik okos ficsőr hozzátenném
).
Ezek mellett talán PS3.0 említhető még meg, amit igaziból értelmesen egyedül a BioShockban tudtam kihasználni (de az tökéletesen is futott), más próbálgatott PS3.0-ás játékhoz kevés a kraft, a memóriacsatornák vagy a processzormagok száma az A64 2800+ esetében (ugye mégiscsak 1x1,8 GHz-es és egycsatornás DDR400-as memóriavezérlője van
). Hasonló konfigom van nekem is - csak már HD 3650 nélkül.De még kisebb fogyasztáshoz és DXVA-hoz ott a HD 3450 vagy szimplán DXVA-hoz HD 2400 (azthiszem ez is elérhető AGP-re).
-
alexadner034
csendes tag
Hello!
Érdemes lenne megvenni egy AGP HD3650ent ebbe a konfigba:
ABIT NF7-S
AMD ATHLON 2800+
2GB RAM
-
.zSoLTi.
senior tag
hello
Olyan problémám lenne sapphire 3650 ddr2 512 agp kártyával h nem müködik rajta az overdrive. Hiába húzom a csúszkát visszaugrik a gyári értékre. Több driver verziót is próbáltam és ez van mindig. Találkozott már vki ezzel a dologgal? Vmi megoldás esetleg?? -
anrab
addikt
válasz
belaazallat
üzenetére
köszi!

-
-
Travis01
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni, hogy milyen videokártyát vegyek egy 2.4 Ghz Celeron proci, 1,5 Ghz memória 350W tápegység, AGP pc-hez. kb. 15.000. Ft akarok rákölteni.
Tudom már régi de sajnos nem tudok most új gépet venni cs egy videokarira tellik jelenleg.
Most ezen a videokártyákon dilenmázok, hogy milyen.Sapphire ATI Rad. HD 3650 512M DDR2 AGP DUAL DVI-I / TVO (ROHS) LITE videokártya
AGP, Radeon HD 3650, 512MB, DDRII, 128bit, Sapphire, Aktív, DirectX10, TV-outMit szóltok hozzá?
Válaszotokat és segítségeteket előre is köszönöm! -
anrab
addikt
válasz
belaazallat
üzenetére
ISO-MKV...stb. nem gond neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Macska topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óra topik
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Gaming OC Vapor-X 20G - Konzolvilág garancia 2027.05.07.
- ASUS DUAL GeForce RTX 5060 Ti O16G
- ASRock RX 9060 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- ASUS ROG STRIX RADEON RX 6650 XT V2 OC EDITION 8GB GDDR6
- MSI GeForce GT 710 2GD3H 2GB GDDR3 64bit
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

) Barton ereje, ott nem fog különösebb gondot jelenteni, hogy csak 1 GB RAM van.

VIDIA GeForce 7600 GS ddr2 256mb pcie.
.
). Azt javaslom próbáld ki egy másik (lehetőleg nem ilyen Rialto chipes vacak, hanem rendes AGP-s (azaz NE: Radeon HD 3000, 2000, X1000 szériából legyen)) videokártyával. Így megbizonyosodhatsz arról, hogy melyik alkatrész a ludas (VGA vagy deszka/stb.).