Új hozzászólás Aktív témák
-
Balagex
csendes tag
Az a kérdésem, hogy ha van egy régi Athlon 64 3000+-om 754-es foglalattal egy olyan alaplapban, amin AGP slot van, és abban egy Ati 9200-es kártyával, valamint van egy "felesleges" Ati 3650 PCI-E foglaltos kártyám, akkor érdemes-e 11K-t rákölteni a még éppen kapható 754-es foglaltú PCI-E slotos lapra, hogy az AGP-s kártya helyett a máik legyen használatba véve?
Ki tudja használni a régi proci ezt a kártyát a régivel szemben, hogy az számítson, vagy nem?
Üdv.
-
Balagex
csendes tag
A monitor és a kártya drivereit is feltettem. Próbálkoztam az ATI-s Catalyst bigyó telepítésével is, hátha az segít, de semmilyen kombóban nem ment.
A sima Winsows-os jobbklikk-propiropi-settings alatt valahol volt egy combo, amiben a kártya lehetséges felbontásait le lehetett listázni. Itt nem sorolta fel az 1400-1050-et.
Több óra szopás után leinstalláltam a kártyát, a Catalyst vacakot, kiszedtem a fenébe a kártyát, és az alaplapi HD3300-ret üzemeltem be. Erre is felkúszott az ő kis driver-e, majd tatatá, ki tudtam választani ezt a felbontást.
Mindebből azt a (lehet téves) következtetést vontam le, hogy az ASUS EAH3650 kártya nem képes 1400*1050-es felbontásban üzemelni.
Még azt tartom nevetségesnek, hogy nem igazán találni a neten a kedves gyártók honlapjain semmiféle specifikációt arról, hogy egy kártya milyen felbontásokat támogat.
pl. az alaplapom gyártójának honlapján, sem pedig a lap kézikönyvében sem írják le, hogy milyen alaplapi kártya van. Ha ezt a triviális infót nem tudni meg, akkor mit várjak a lehetséges felbontások terén?!
-
Balagex
csendes tag
Sziasztok!
Van egy nagy problémám.
Rendelkezem egy ASUS EAH3650/HTDI/256MB videókártyával, egy ACER AL2017 LCD monitorral és egy MSI DKA790GX alaplappal.
Se a monitorhoz, se a videókártyához nincs driver CD-m, de a neten mindkettőhöz találtam drivert.A gáz az, hogy nem lehet a monitor max 1400x1050-es felbontását beállítani. Az 1280x1024 és a 1440x900 felbontás között nem ajánlja ezt fel.
Nem a nativ felbontásban meg kicsit szar a monitor.
A kérdés az, hogy ez a kártya nem tud ilyen felbontási lehetőséget, vagy valami más gond van? Ha utóbbi, mi lehet az?
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Milyen videókártyát?
- EA Sports WRC '23
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Melyik tápegységet vegyem?
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
- antivirus szoftverek, licencek, Legion Pro 7 RTX GAMING laptopok (RTX 4090), Dokkolók
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest