Új hozzászólás Aktív témák
-
gabesz777
csendes tag
Hali!
Van egy HD3650 AGP foglalatú karim.Olyan gondom lenne,hogy nem tudok egy játékot se DX10-be indítani.A 3DMark Vantage ezt írja ki hogy: Unfortunately your graphics card doesn't support DirectX10.Megpróbáltam szinte az összes drivert.Most a Catalyst 10.1-es van fent.Everest meg azt írja hogy Dx9-et támogat és pixel 3.0-át.
Everest:
Win7-el is próbálkoztam.Most Vista van fent.Remélem tud valaki segíteni.[ Szerkesztve ]
-
Xantomas
őstag
Próbálom életre kelteni a 12.6-os Win8-as legacy Catalyst-ot, a végleges win8-on, de a fenéért se hajlandó lecserélni az "Általános Microsoft-videókártya" drivert.
Se 32, se 64 bitesen nem hajlandó működni, azt mondja, hogy "Az eszközhöz kijelölt illesztőprogram nem támogatja a Windows rendszer e verzióját".
"Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"
-
Blim
csendes tag
válasz Xantomas #1752 üzenetére
Hali!
Korábban én is ezzel a problémával küzdöttem, ám van rá megoldás. Az x86 és az x64 verziókkal működik.
A Sapphire oldaláról letölthető a 12.3-as driver. Sajnos pontos linket nem tudok adni.
Letöltöd, kicsomagolod. Aztán az eszközkezelőben a videókártyánál Illesztőprogram frissítése. Ott kiválasztod azt a mappát ahova kicsomagoltad a drivert és fel fogja ismerni a kártyát.Remélem tudtam segíteni.
Peace, Love, Unity
-
Gargazsul
tag
Sziasztok!
Nem olvastam vissza az összes hozzászólást, ezért lehet, hogy van már válasz a kérdésemre. Szóval a gondom az, hogy a cégnél levő 6db Sapphire Radeon HD3650 káryta ventillátora mind megadta magát. Azaz működik, de csapágyas lett. Tehát kellene új ventillátort vennem. Az eBay-t böngészem, de foggalmam sincs, hogy melyik méret kellene. Hűtőbordás verziót találtam, de arra nincs szükségem. Lekaptam egyről a bordát+ventillátort, de semmilyen éretelmes azonosítót nem találtam rajta. Ha vki tudna mondani egy méretet vagy vmi típus azonosítót, azt megköszönném!
üdv, Balázs
-
zyzz
tag
Használtan vett AGP-s HD3650-est tettem a gépembe (P4 2,6 GhZ CPU mellé), de továbbra is szaggat a 720p videok lejátszása, amiket a Samsung kompakt fényképezővel vettem fel. (korábban Radeon 9200SE volt - annál nem is csodálkoztam a szaggatáson, de itt meglepő). Van tippetek, mi okozhatja, hogyan lehetne javítani? Köszi.
-
Badman 4ever
őstag
1. Milyen formátumban van az a 720p felbontású videó?
Ugyanis nálam a H.264 kódolású videók közül még az 1080p felbontásút is tökéletesen gyorsította a HD 3650 AGP (most HD 4650 AGP-t használok, de ott is ugyanúgy működik minden), viszont ha nem ilyen a videó kódolása, hanem olyan, amit nem ismer a videokártya UVD motorja, akkor nem fogja hardveresen gyorsítani a lejátszást és processzor próbálja meg önerőből lejátszani az egész képfolyamot, ami szaggatást eredményez.2. Milyen videolejátszó programot használsz?
Nem minden lejátszó tudja kamatoztatni a grafikus processzorok hardveres videogyorsítását. Nálam mindig az aktuálisan legfrissebb Media Player Classic - Home Cinema alatt tökéletesen működik ez a funkció (ilyenkor kiírja a program, hogy DXVA-t használ). Ha jól tudom VLC alatt is működik a hardveres videogyorsítás, azzal is lehet próbálkozni.Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
zyzz
tag
válasz Badman 4ever #1757 üzenetére
1. VLC szerint ezeket a kodekeket használja a lejátszásnál:
video: H264 MPEG-4 AVC (part 10) (avc1) felbontás 1280x720 30fps dekódolt formátum: Planar 4:2:0 YUV
hang: MPEG AAC Audio (mp4a)
A hang folyamatos, a kép szaggat.2. VLC-t használok, be van pipálva a "GPU gyorsított dekódolás használata"
...
Kiváncsi lettem, és letöltöttem az MPC-HC-t - és azzal viszont tökéletesen megy! Lehet, hogy leszedem és újrarakom a VLC-t, mert egyébként azt kedvelem - hátha megjavul. -
gabesz777
csendes tag
Van egy ATI3650-es AGP--s karim. Win7 alatt, miért csak xp drivert tudok hozzá felrakni? Egyik win7-es drivert se fogadja el, csak Xp-s drivert. Ezzel csak az a baj, hogy az Xp-s nem támogatja DIRECTX10-et. Vistával is próbálkoztam. Mit csináljak?
-
heckbert
csendes tag
Linux alatt elérhető ezzel a kártyával GPU-s gyorsítás? XBMCbuntu-val használnám.
-
garga01
őstag
Sziasztok! Kaptam kölcsönbe egy AGP-s 3650-es kártyát. XP SP3 (32 bit)rendszerrel szeretném használni, de nem tudom telepíteni a driverét. Leötlöttem a 12-6-legacy_xp32_dd_ccc_whql és a 13-1-legacy_xp32_dd_ccc_whql telepítőket, lefutnak, de nem működik utána se a kártya. Eszközkezelő is csak VGA vezérlőt ír. Az eszközkezelőből, kézi telepítésnél, ha kijelölöm a mappát ahova kicsomagolta magát a teleptő (ott van driver mappa) nem talál neki megfelelő drivert. Segítsetek légyszi
Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
-
Zolifarkas
tag
Hali .
Én megpróbálkoznék egy korábbi, a kártyával hasonló korú Ati Radeon vagy AMD dríverrel hátha azzal menne, bár elvileg az újabbak is kompatibilisek a régebbi verzióval . -
torobumburi
csendes tag
Hello!
Mintha én is jártam volna így egy másik agp-s atival, de úgy emlékszem, hogy az alaplap nem kezelte ezeket jól, és ahhoz kellett letöltenem egy új agp drivert, vagy chipset drivert. Próbáld meg légy szíves!
Köszi:
Torobumburi
-
veze
őstag
válasz garga01 #1764 üzenetére
Ezzel jó fog lenni
[8-12agp-hotfix_xp32 ]
nekem is ezzel megy a 3650 Win XP SP3 alatt, még most is működik.
ha ujabbat raktam fel , az már nem müködött, összeomlott meg minden baja volt
Nekem van jo sok régi driver is lementve, ahogy jöttek ki mindig elpakoltam öket egy könyvtárba, és elkezdtem visszefele menni a telepitőkkel, melyik lesz az utolsó, amivel még hajlandó müködni. Ez lett az..
AGP-s az enyém is[ Szerkesztve ]
-
gyurczy67
csendes tag
Sziasztok!
Korábban is Sapphire 3650 pci-e kártya volt a gépemben - amit elajándékoztam - és most vettem egy hasonlót, de el sem indul vele a monitor
A kérdésem az hogy mindenképpen kell neki a kiegészítő tápcsatlakozás, anélkül el se indul? (az elődjének nem kellett)
Üdv: gy.A reinkarnációs hülyeségeket már az előző életemben sem cumiztam be!
-
dubfire1
csendes tag
Sziasztok!Kaptam egy HD 3650 512Mb ddr3 PCI-E 2.0 kártyát.Beleraktam a gépbe és nem akarta belőni a képet,el sem indult a kártya.Na erre kellene egy áramkábel is?
-
veze
őstag
válasz dubfire1 #1773 üzenetére
20-ás kártyát én is használtam Pci-e 16x slotban és müködött.
Igaz az nem ez a kártyatipus volt, hanem egy nvidia, de visszafelé kompatibilisnek kell lenni akkor is ha a lap nem tudja a Pci-e 2.0-át csak az 1.0-át. ki kéne probálni másik lapban is. illetve akitől kaoptad ott müködöt, láttad? -
kicsien
csendes tag
Sziasztok
Vettem egy ati hd 3650 videokarit.
felraktam a drivert de sajnos nem értek hozzá.
Eddig egy nvidia gforce fx5500 használtam és gond nélkül be tudtam
állitani rajta a dolgokat. Itt visszont nincs semmilyen beállitási lehetöségem.
pl: rádugom a tv -t és látja is de a felbontást nem tudom modositani se hogy
dual-vagy klon illetve melyikmonitor legyen az elsödleges vagy video lejátszásnál
a képet dobja ki a tv-re az asztalt peddig dobbja ki a monitora.
nincs erre valami progi?ha tudja vki miröl zagyválok irjon
thank
-
torobumburi
csendes tag
Hello!
Azt hiszem én is küzdöttem a problémával egyszer és most két eset ugrik be (nem emlékszem mi lett a vége), mert még radeon 9600-asnál birkóztam vele, vagy azelőtt, azt hiszem utána meg nem érdekelt (lehet nem is értem a problémád teljesen illetve nem jó, amit írok):
1. A kártya nem tudja csak váltva (nekem ez homályosodik, de nekem sem volt még fenn akkor az ati catalyst...).
2. Ati Catalyst megoldja.[ Szerkesztve ]
Torobumburi
-
NereusLaceee
csendes tag
Sziasztok!
Épp egy régi-új gép átépítésével szeretnék végezni. A kliensem Windows8-at kért, de elakadtam a videokártyával. HD 3850 van benne, AGP-s, de csak "általános microsoft videokártya"-ként ismeri fel a rendszer, már a sokadik catalystot próbáltam mindegyik "sikeresen" feltelepül, mégsem történik semmi.
Tud valaki megoldást?NeREUS the 4ST-GMP
-
csakegyroli
csendes tag
Sziasztok!
A barátnőm régi asztali gépét akartam újra rakni ami állítólag eddig működött. Újra húztam, megpróbáltam több féle drivert is, mindig kékhalál amikor felrakom a vidikártya drivert. Beraktam egy másik konfigba ott is kékhalál a driver telepítése után. Az everest minden paraméterével helyesen felismeri. A kártya: sapphire radeon hd 3650 agp gddr3 512mb. Intel P4 3ghz a cpu, alaplap p4s800d-x, 4giga ram. Nemtudom mit csináljak még..
A kékhalál atikmdag.sys-t ír ki http://i.imgur.com/YFTnyfD.jpg , illetve ha utolsó helyes konfiggal ujrainítom a catalyst Warning-ol: the catalyst control center is not supported by the driver version of your enabled graphics adapter. Szabványos vga grafikus adapternek irja a gép gondolom mert nincs felrakva driver, ha felrakom akkor a kártya nevét irja de mikor ujrainditom a windows logo után mindig kékhalál. -
veze
őstag
válasz csakegyroli #1779 üzenetére
én is használtam ilyen kártyát szinte ugyanilyen konfigban. ugy rémlik kifejezetten valami AGP-s verzióra irt driver kellett hozzá nem pcie
amd oldalan talán megvan még illetve nekem is valahol..
Most is használatban van a kártya napi szinten egy P4 lapban, de azt már soha nem telepitem ujra,. mert anno amikor megcsináltam készítettem róla egy mentést és ha sz@rakszik akkor azt írom csak vissza -
csakegyroli
csendes tag
Hali! Innen szedtem le a neki valo drivert: http://www.sapphiretech.com/productdetial.asp?Pid=9FE5E70F-0161-45EA-AE85-2AC77352FBB9&tag=download&lang=eng ezelott persze sokmassal regebiekel is probalkoztam de mar feladtam. Viszont az everestel azt neztem hogy driver nelkul kis (1200valahanyas) felbontáson is 60Cfokon volt a gpu semmi terheles alatt.. most arra gondoltam lehet tul melekszik driverrel mikor dolgoznia kene es behozni a windowst es emiatt kek halal? huto pedig porog rendesen.
-
Gyöször
senior tag
válasz csakegyroli #1779 üzenetére
Nekem ugyan ez az amd chipsetes volt, Asus ah3650 silent 512 mb AGP. Van valami AGP-s hotfix, azzal kell felpakolni, de mire én megvettem ezt a kártyát szintén barátnőm [azóta már asszony] gépébe akkorára letűntek ezek a linkek az amd oldaláról. Kereső nem hozta, csak régebbi fórum hsz-ek linkjében, azok meg error 404. De valamit valahonnan leszedtem, találtam most a gépemen 12.6 és 13.9 legacy vista driver (110 mb körül/darab) illetve van mellette 11.9 12.1 12.3 12.4 AGP hotfix (110-120 mb/db). Lehet, hogy kéne varázsolni olyan catalyst+wdm telepítőt ami verzióban passzol a hotfixekhez? nemtom
Eleinte én ezt XP-vel használtam, jó volt. KEzdett memória hibára utaló jeleket produkálni csíkozott a kép stb, de működött vagy 1 évig. Aztán kapott egy új alaplapot, 2 magos amd procit, direkt vadásztam AGP-s alaplapot, sok memória, win7 home. Akkor kellett keresgetni a hotfixeket. Aztán elkezdett a gép 10 majd 5 percenként befagyni, elszürkült a kép és és semmi csak reset gomb. Néha jöttek ezek az atikmdag.sys kékhalálok.
Az lett, hogy az alaplapon van integrált VGA, fészbúkot jól viszi, kihúztam ezt a monstrumot belőle, majd 1 éve kapott egy tabletot. Átlag évente kell 1et faxolnom, azon a gépen van soros port, akkor van bekapcsolva
Ha adsz egy emailt meg kiválasztasz 1et a hotfixek közül akkor feltöltöm neked a wetransfer.com-ra. 0,5mbit es a netem felfelé, kettőt nem bírok ki idegileg egyszerre feltölteni 1 nap
ez a háesz aláírás nélkül is hiteles.
-
csakegyroli
csendes tag
en azthittem eleg 1 hotfixet felrakni onamgaban es az kulon driver xd akkor most hogy is van ez? en midnig egyszerre csak 1et raktam fel. kuloön driver nemment leszedtem kulon hotfix nememnt leszedtem akkor masiakt de nemtudtam h a ketott lehet egyutt telepiten annyira beleastam amgam az internet sostet bugyraiba hgoy vannak linkjeim csak akkroa felrakasi modot nemtudom ugytunik, kell szerezzek 1 catlaystot aztan a verzioszamahoz tartozo hotfixet? vagy tobbet is felkell rakni? most egy kis 128megas nvidia van benne az viszi dehat ez max filmezni jo
-
veze
őstag
nekem ezek vannak meg,(rossz szokásom hogy szinte minden korabban hasznalt drivert, meg egyebeket tárolgatok évekig) ezek valamelyikével müködik most is .
felraktam mind a data.hu-ra, vigyétek akinek kell addig amig elérhetők[10-11_agp-hotfix_xp32_dd_ccc.exe]
[10-9_agp-hotfix_xp32_dd_ccc.exe]
[11-3_agp-hotfix_vista_win7_32_dd_ccc.exe]
[11-3_agp-hotfix_xp32_dd_ccc.exe]
[8-12agp-hotfix_xp32_dd_ccc_72281.exe]Élő linket én se nagyon találok már ezekre sajnos
-
veze
őstag
válasz csakegyroli #1785 üzenetére
a 8-12 -est probald esetleg
nekem is xp vel van most, nálam oke, egy P4-es MSi lapban van most, de előtte egy P4P800SE-ben is jo volt -
Zolifarkas
tag
válasz csakegyroli #1785 üzenetére
Hali.
Sikerült megoldani a problémát? Ha még nem esetleg nem lehet, hogy az xp memória kezelése lehet a hiba forrása?
Üdv; Zoli
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest