- Milyen SSD-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi belépő szinten
- DUNE médialejátszók topicja
- Házi hangfal építés
- Milyen videókártyát?
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
c41r0^
őstag
7.5nek semmi értelme...nem a gyári drivert KELL használni (ha netről leszeded a 7.5öt és az egyéb kiegészítő drivereket és packeket, majd kiírod CD-re, megkapod a gyári driver CD-t
), nem tudom, ezt miért gondolják egyesek, főleg ilyen új kártyánál. Mindig a legújabb drivert célszerű feltenni, hacsaknem elavult a hardverünk és semmit sem profitálna a teljesítményoptimalizálásból. Lehetséges, hogy a 7.9 már igényli a 3.0-s .NET-et, de ha a CCC jól megy, akkor gond azzal nincs is. A display driverrel lesz akkor a probléma. Tényleg csak az segített nekem is sokszor, ha csökkentett módból uninstalláltam a régi drivert, mert összeakadásokat produkált még anno régen egy Radeon 9100assal. Szívtam vele 1 napot, teljes pucolás, stabil driver fel, és tökéletes volt.
Lehet, hogy a CoD2-höz kell vmi patch, hogy ismerje a VGA-d, próbáld meg más programokkal is tesztelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Battlefield 6
- Milyen SSD-t vegyek?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Futás, futópályák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3622, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Enermax 650W
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop // 7-10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

), nem tudom, ezt miért gondolják egyesek, főleg ilyen új kártyánál. Mindig a legújabb drivert célszerű feltenni, hacsaknem elavult a hardverünk és semmit sem profitálna a teljesítményoptimalizálásból. Lehetséges, hogy a 7.9 már igényli a 3.0-s .NET-et, de ha a CCC jól megy, akkor gond azzal nincs is. A display driverrel lesz akkor a probléma. Tényleg csak az segített nekem is sokszor, ha csökkentett módból uninstalláltam a régi drivert, mert összeakadásokat produkált még anno régen egy Radeon 9100assal. Szívtam vele 1 napot, teljes pucolás, stabil driver fel, és tökéletes volt.