- Adobe Creative Cloud előfizetést kínál az NVIDIA App
- Gyárilag csendes mechanikus klaviatúra jön az MCHOSE-tól, nagy akkuval
- Hamarosan kapható a Helegaly linuxos handheld gépe
- Újabb variáns érkezett a Cooler Master legfelkapottabb Mini-ITX-es házából
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali!
Ti milyen videoplayert használtok a HD filek lejátszására? Azt nem tom, hogy bármelyik playert is használom a hardveres gyorsítást használja? Vagy csak az a player amibe van ilyen funkció?
Body
-
válasz
]Phobos[ #569 üzenetére
Sztem se vegyél 512-est, felesleges. Én amit kipróbáltam gamét (nem sok: Lineage2, Civ4, FarCry, kb. ennyi, L2 fun vok
) azok tökéletesen futnak 1360x768-ban FULL beállítással, néhol 1 kis AA-t is bir. Az adatlapomon megnézheted milyen gépem van. Dx10 gamét még nem próbáltam...
-
válasz
horvathkrisz #152 üzenetére
''nVidia ATI-val ellentétben olyan drivert írt, hogy a TV-t kapásból felismeri(kiírja a pontos típusát!)'' - az én 32''-os LCD TV-et is gond nélkül felismeri a 2600. Én a helyedbe azért adtam volna még 1 esélyt az ATI-nak (2600-ot kértem volna megint)
-
[link] itt 1 kép is
[Szerkesztve] -
850/800-on (alapból 800/700) 4200...
Azt nem tudjátok hogy, a CPU testnél miért 0-1 FPS-el megy? Lehet az huzza vissza a végeredményt?
[Szerkesztve] -
Én azért irtam a gyári lemez telepítését mert azon nem csak a driver van, hanrem a hang drivere meg mitoménmi amik nincsennek a 7.9ben. Én 1 7.7-es catalysttal fútó gépbe raktam (x1650 volt benne), arra rá a 7.8 és teljesen széthullott a rendszer (sztem ez a nagyrabecsűlt xp hibálya). 7.7-el ment csak gondoltam frissítek. Ezután -tanulva- gondoltam ugy teszem be 1 másik gépbe, hogy a gyári lemezt telepítem és utána a 7.8 (mostmár 9-et). És müxöt...
-
A sapphire-omhoz kapott 3dMark06 csak basic módba megy, mert nem fogadja el a cd key-t... Amúgy key-t a ''registration code''-hoz kell irni??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest