- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
B.attila #407 üzenetére
Vegyél Xpertvision 2600pro OC-t, azon van 1 analog kimenet, 1 DVI, és egy HDMI aljzat, szóval lehet válogatni....
Vanilisárönk: FSP-hez annyit fűzök hozzá, hogy egy 350W-s tulaja vagyok, és egy A64 tuningolt egymagos, meg egy 2600pro nem volt elég a normális leterheléséhez, a vidkariknak fentartott tápágat külön leterheltem 15W körül ellenállásokkal, azóta kivan egyenlítve, és megszünt a ciripelés mikora gép nem csinált semmit. Szal szerintem egy jó táp itt kezdődik.
[Szerkesztve] -
Komplikato
veterán
válasz
B.attila #389 üzenetére
Amikor még csak reklámozva volt a Hd2600, akkor az Asus mutogatott belőle natív HDMI csatis verziót, de azóta se láttam forgalomba sajna. Megértem az átalakító elleni érveidet, sok kényelmetlenséget okozhatnak, de ha csak nem gyárt az ATI (vagy valamelyik partnere) ilyen kábelt, akkor nem hiszem, hogy lesz külön, mivel ők saját megoldással a DVI-on át tolják ki a hangot.
-
Komplikato
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i5-6G I 16GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gar!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest