- Milyen TV-t vegyek?
- iPad topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Rekordokra vágyik! Kezünkben az Asus ROG Matrix GeForce RTX 5090
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
B.attila #407 üzenetére
Vegyél Xpertvision 2600pro OC-t, azon van 1 analog kimenet, 1 DVI, és egy HDMI aljzat, szóval lehet válogatni....
Vanilisárönk: FSP-hez annyit fűzök hozzá, hogy egy 350W-s tulaja vagyok, és egy A64 tuningolt egymagos, meg egy 2600pro nem volt elég a normális leterheléséhez, a vidkariknak fentartott tápágat külön leterheltem 15W körül ellenállásokkal, azóta kivan egyenlítve, és megszünt a ciripelés mikora gép nem csinált semmit. Szal szerintem egy jó táp itt kezdődik.
[Szerkesztve] -
Komplikato
veterán
válasz
B.attila #389 üzenetére
Amikor még csak reklámozva volt a Hd2600, akkor az Asus mutogatott belőle natív HDMI csatis verziót, de azóta se láttam forgalomba sajna. Megértem az átalakító elleni érveidet, sok kényelmetlenséget okozhatnak, de ha csak nem gyárt az ATI (vagy valamelyik partnere) ilyen kábelt, akkor nem hiszem, hogy lesz külön, mivel ők saját megoldással a DVI-on át tolják ki a hangot.
-
Komplikato
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BMW topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen routert?
- Star Trek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Egyedi ékszerdobozka
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3102
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3210, 96% Akkumulátor
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest