Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
B.attila
üzenetére
Vegyél Xpertvision 2600pro OC-t, azon van 1 analog kimenet, 1 DVI, és egy HDMI aljzat, szóval lehet válogatni....
Vanilisárönk: FSP-hez annyit fűzök hozzá, hogy egy 350W-s tulaja vagyok, és egy A64 tuningolt egymagos, meg egy 2600pro nem volt elég a normális leterheléséhez, a vidkariknak fentartott tápágat külön leterheltem 15W körül ellenállásokkal, azóta kivan egyenlítve, és megszünt a ciripelés mikora gép nem csinált semmit. Szal szerintem egy jó táp itt kezdődik.
[Szerkesztve] -
Komplikato
veterán
válasz
B.attila
üzenetére
Amikor még csak reklámozva volt a Hd2600, akkor az Asus mutogatott belőle natív HDMI csatis verziót, de azóta se láttam forgalomba sajna. Megértem az átalakító elleni érveidet, sok kényelmetlenséget okozhatnak, de ha csak nem gyárt az ATI (vagy valamelyik partnere) ilyen kábelt, akkor nem hiszem, hogy lesz külön, mivel ők saját megoldással a DVI-on át tolják ki a hangot.
-
Komplikato
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest