Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
Azért teszteltem 1024-ben mert a jelenlegi kártyámat akartam összehasonlítani a haver 8600GT-jével.
Nem mondtam hogy értek hozzá, bár azt se mondanám hogy nem, mivel egyrészt nem kevés információt össze szemezgettem a pár éve alatt amióta a monitort bámulom. Másrészt nekem nem az a lényeg, hogy hány pontot kapok, a különféle tesztekben, hanem az, hogy amivel játszom éppen, az milyen látványvilággal és milyen sebességgel fut. Az elmúlt pár év alatt egyedül a S.T.A.L.K.E.R volt amivel nem bírt a gépem, bár azt még a D820-as procimmal próbáltam, 1GB rammal, és egy 945 chipsetes lapon.
Van itt egyébként valaki, akinek a szeme meg tudja különböztetni, hogy egy mozgókép 30 fps-el, vagy 120 fps-el fut a monitoron? Mert ha van ilyen minden tiszteletem az övé.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos autók - motorok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kompakt vízhűtés
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged