- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED monitor topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Monitorkalibráló eszközök
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
Azért teszteltem 1024-ben mert a jelenlegi kártyámat akartam összehasonlítani a haver 8600GT-jével.
Nem mondtam hogy értek hozzá, bár azt se mondanám hogy nem, mivel egyrészt nem kevés információt össze szemezgettem a pár éve alatt amióta a monitort bámulom. Másrészt nekem nem az a lényeg, hogy hány pontot kapok, a különféle tesztekben, hanem az, hogy amivel játszom éppen, az milyen látványvilággal és milyen sebességgel fut. Az elmúlt pár év alatt egyedül a S.T.A.L.K.E.R volt amivel nem bírt a gépem, bár azt még a D820-as procimmal próbáltam, 1GB rammal, és egy 945 chipsetes lapon.
Van itt egyébként valaki, akinek a szeme meg tudja különböztetni, hogy egy mozgókép 30 fps-el, vagy 120 fps-el fut a monitoron? Mert ha van ilyen minden tiszteletem az övé.
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED monitor topic
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Windows 11
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest