- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- TCL LCD és LED TV-k
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudi
senior tag
válasz
barnam_ #12849 üzenetére
ez Zolee11-nek is szól, nehogy félreértés legyen a tetteimből
újonnan vettem, amíg nem tettem rá az új hűtőt semmi gond nem volt, felismerte sapphire-nak, gyári biost tettem fel (ugyanazt, ami rajta volt, csak netről szedettként).
hú ez a progi faszán néz kiés azért frissítettem bios-t, mert nem ismerte fel normálisan, nem fordítva.
-
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
barnam_ #12812 üzenetére
Én lehet hogy nem adom el a 24K-s VGA-mat szaros 7-8K-ért. Azt már nem. Elteszem dísznek, hisz Qrva jól néz ki szerintem. Nekem a mai napig 24K-ót ér a kari, úgyhogy nem hiszem hogy el tudnám adni rívás nélkül.
Lehet hogy becserélem egy 3870-re, ott ahol vettem a karit. Az a baj ilyen nincs... -
Speed®
titán
válasz
barnam_ #12770 üzenetére
Egy AGPs Sapphire XT-re szereltem fel tegnap egy Accelero S2-t.
A hőmérséklet teljes terhelés alatt nem megy 70°C fölé passzívan.
A nagyobb S1 gond nélkül le fogja hűteni, kb. 15°C-al hűvösebben.
Némi módosítgatás után (egy kondi magas volt, lamellákat kellett hajlítani) tökéletesen passzolt a karira, még a felső műanyagot kellett lebontanom, bár azt csak a dizájnkecó kis szélessége miatt. -
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
barnam_ #12730 üzenetére
TUNINGRA, MONITOROZÁSRA ALKALMAS PROGRAMOK:
AMD GPU Clock Tool: [link]
RivaTuner v2.06: [link]
Everest Ultimate Edition 4.20: [link]AJÁNLOTT DRIVER:
Lehetőleg mindig a legfrissebb legyen fenn. A legfrissebb driverek letölthetőek innen.
Az új driverek nem támogatják az AGP-s kártyákat, ezért manuálisan kell felrakni, vagy a driver .inf fájlját kell átírni.Igazán csak ezeket kellene pontosítani, meg hozzáírni valamit, ha van még...
-
medium84
aktív tag
válasz
barnam_ #12682 üzenetére
Nem poénból kérdeztem. Az ATI Radeon HD Series féle DVI-HDMI átalakítóra gyúrok, ergó, csak olyan kártyát akarok venni, amihez adnak. Mivel a kedves boltosok nem hajlandók kibontani az origi csomagokat, fejből meg nem tudják, nem nagyon volt más választásom.
De ha tudsz jobbat hallgatlak. -
válasz
barnam_ #12287 üzenetére
egyéni filter nagyon kevés játékban van, az egyik a Call of Juarez DX10. A Stalkerben is van valami kavarás az AA-val, dynamic lighting mellett, de az lehet, hogy nem ez.
amúgy a 2600XT-n minden játék shaderes élsimítással megy, egyszerűen a standard box MSAA filter benne van a Catalyst-ben shader kód formájában, és amikor a játék MSAA-t kér, akkor ez lesz aktiválva. -
gyiku
nagyúr
válasz
barnam_ #12138 üzenetére
lockeded bepipaltam (mellette elolvastam, de nekem mar csak 3xx0 es 4xx0 kartyakrol dumalt). 300/300, 800/700 es 857/855-re raktam. regebben birta a 999et is, most vmiert szemetel a szoros kocka. 855on semmi baja, igy annyira tettem. bios fel, restart, se kep, se hang, kampo
meg jo, hogy van on board vgam, igy vissza tudtam flashelni gyari biost
azt hiszem tobbet nem piszkalom
-
Piero89
aktív tag
válasz
barnam_ #12075 üzenetére
Hello,az ipon visszaigazolt és a 2db 9 ezer vmennyi lesz!
Egyébként izzasztom googlét de nem igazán találok semmilyen tesztet ahol mondjuk egy hd 3850-el lenne összehasonlítva 2600xt cf-el, és engem leginkább az zavar hogy csak 4X-be menne a cf nálam,mert a másik pcie foglalatom csak 4X tud.
-
-
fagy53
nagyúr
válasz
barnam_ #11897 üzenetére
Üdv!
Nincs vihar, csak az eső esik.
Holnap megyek a vadiúj 96GT-ért, még utoljára megpróbálom becseréltetni ATi-ra, de az Ipon eléggé fafejű és így nincs sok reményem.
Haldoklik viszont a Samu 713N momitorom. Melegen az alacsonyabb felbontásból nem tud a maxi-ba felkapcsolni.Pl egy újraindításnál amikor a win betölt 640x480-as felbontás van, de az üdvözlő képernyő 1280x1024. Ilyenkor 2 óra szünet kikapcsolva, amíg kihül a moncsi.
Ha mindent átállítanék 1024x768-as felbontásra, akkor tökéletes lenne, de így meg nem férnék el az asztalon, már megszoktam, hogy van helyem.A másik CRT-és monitor helyett viszont jó, így megy a másik géphez, ide meg kell venni egy 19"-os moncsit. Én nem nézek itt filmeket, így nekem nem éri meg a 22"-os wide-ot megvenni. Egyébként egy árban vannak.
Valami mindig történik ezzel a nyavalyás géppel, még jó, hogy nem minden meghibásodás kerül pénzbe, de ez a monitor már nem garis. Szeremcsére korlátozottan használható. -
-
-
válasz
barnam_ #11728 üzenetére
DX10.1-es játékokban AA mellett valóban gyorsabb lesz - az Assassin's Creednél látottak alapján olyan 20-30%-kal - azonos órajel mellett. sajna ezzel sokkal nem lesz előrébb - a 4 ROP és az alacsony memória-sávszélesség miatt mindenképpen siralmas lesz az AA teljesítmény, a 10 helyett 12-13 fps meg senkit nem fog boldoggá tenni...
-
fagy53
nagyúr
-
Matamata
aktív tag
válasz
barnam_ #11404 üzenetére
Én a feszültséget is levettem.
Ugyanarra állítottam mindent mint ami a Powercolor biosában van .
Azért akartam megcsinálni hogy a passzív hűtéssel ne melegedjen annyira .
Habár így se vészes mert felette van egy 12cm-es venti de azért jó lenne ha feleslegesen nem fűtenKÖSSZ
remélem működik
-
barnam_
nagyúr
válasz
barnam_ #11404 üzenetére
Megtaláltam:
Guide to Video BIOS flashingszerk: nem is kell pci vga, hiszen - ahogy írtad - boot-kor még ad képet. Ez esetben kövesd a leírás utasításait, és menni fog.
-
Matamata
aktív tag
válasz
barnam_ #11390 üzenetére
Tanácsodra kipróbáltam a Radeon Bios Editort és a videókártyám biosának beállításait módosítottam ennek az értékeire .
A winflasht elindítottam hogy rakja fel és kiírta hogy indítsam újra a gépet . Most ha bekapcsolom a Windows betőltése után késszenléti állapotba kapcsol a monitor .
Ha az egérrel kattintgatok vagy a billentyűzeten megnyomok valamit akkor feléled egy pillanatra de teljesen fekete a képernyő .
Ha valaki megtudná mondani hogy hogyan lehet megcsinálni azt nagyon megköszönném -
Matamata
aktív tag
válasz
barnam_ #11390 üzenetére
Tanácsodra kipróbáltam a Radeon Bios Editort és a videókártyám biosát módosítottam
-
modern5
tag
válasz
barnam_ #11267 üzenetére
Ez egy Trust táp.
EDIT: felraktam ffd-t vlc. most elkezdi játszani a filmet (wanted 720p trailer) de 3 másodperc után felmegy 100%-ra a cpu és nem megy tovább a kép.. csak a hang. megőrülök.Végre jó áron vehettem ebbe a régi konfigurációba egy viszonylag jó AGP-.s karit és azóta csak a baj van. Amúgy a kártya berakása előtt még a Windows-t is újra húztam.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
barnam_ #11259 üzenetére
Nana, főleg amíg csillagászati áron mentek a C2D-k, nagy divat volt lowcost ASRock hibridkorcs lapokban tuningolni őket, mer' az milyen költséghatékony. Az sem volt más.
Hogy minek van értelme az ált. nem érdekli a fogyasztókat, elsősorban a pénztárcájuk szabja meg mit vesznek. Nekem is bőven jó lenne a mai napig az Athlon 64 3000+@2700MHz, ehhez képest most 5000+ BE@3100MHz van, a kettő között meg volt egy F2-es és egy G2-es X2 4200+-om is. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
barnam_ #11081 üzenetére
Hmm, épp ezért használom csökkenő módban, így megy fentről lefele az olvasás. Sosem értettem PH miért van növekvő módra állítva alapból.
elfelejtette: googli mutatott ilyen hibát másnál is, ott a driver ati2mag része nem tudott kommunikálni az alaplappal, ezért voltak a veled egyező hibák, de frisebb driver megoldotta neki.
gbors: 1280*720 -as kötött felbontásom van, nem hiszem, hogy 2 év alatt lesz olyan game, amihez kevés lenne a kari ekkora felbontásban. Egyenlőre az egyetlen játék, ami érdekel az új dolgokból, az csak az új CoD (5)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
barnam_ #11065 üzenetére
Aztakú.
Mondjuk megzavart, hogy fordítva használod a fórumot, és lendületből végigolvastam alulról felfelé és csak a legvégén tűnt fel a dolog...
--------------------------------------
Ez a 4850 némi áresés után esélyes lesz a 2600-aink utódjának, legalább két évre...---------------------------------------
Gyiku: franctuggya, olyanom nincs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Opel topik
- Overwatch 2
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Építő/felújító topik
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ASRock Radeon Challenger Pro RX 6700 XT 12GB OC Videokártya
- Gainward RTX 4080 Phoenix 16GB - 12 hónap garancia
- XFX Radeon RX 580 GTS XXX Edition 8GB 256 bit GDDR5 Jó állapotú
- EVGA GeForce FTW3 ULTRA GAMING RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit Videokártya
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming Elite Eladó!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged