Új hozzászólás Aktív témák
-
blac84
csendes tag
Vagy lehet, hogy ha használtan vetted, akkor előtte már valaki belepiszkált a BIOS-ba.
Én is gondoltam már rá, hogy állítok az enyémen, csak még nem mertem, mert ha rosszul sikerül valami, akkor nekem nincs PCI illesztős kártyám, hogy kijavítsam.
Nálam az a gond, hogy megy szépen a venti, aztán egyszer csak gondol egyet, és megáll, majd kb. 0,5-1 mp-re elindul-megáll-elindul-megáll-... Ilyenkor terhelés nélkül is felmegy a GPU hőmérséklete az alap 50-60-ról kb. 80-ra. Sok helyen utánaolvastam már a neten, de még nem találtam túl sok hasznos infót ezzel kapcsolatban.
Ekkor próbáltam az ATT venti-szabályozását is. Pár napig úgy tűnt, hogy sikerült megoldani a problémát, de aztán megint előjött. Lehet, hogy a venti kenését kellene egy kicsit "frissíteni"?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i5 14450HX - 16GB - 512GB - Win11 RTX 5050 - 3 év garancia
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ekkor próbáltam az ATT venti-szabályozását is. Pár napig úgy tűnt, hogy sikerült megoldani a problémát, de aztán megint előjött. Lehet, hogy a venti kenését kellene egy kicsit "frissíteni"?