- Ilyen egy komoly célszerszám
- Nosztalgikus húrokat pendít meg a Qwertykeys legújabb, szürreális ajánlata
- Az AMD X870 platform meghódítására tör a Sapphire alaplapos divíziója
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louloudaki
aktív tag
hali
arra van valami ötletetek, hogy az msi ati radeon hd 2600xt (256mb asszem) silent kártyámmal miért kell a hellgate london kaliberű játékokat 1024x768 felbontásban játszanom és az összes world detailt, shadert, egyéb csicsa opciókat közepesre, alacsonyra vagy abszolút nullára állítanom, hogy ne akadjon a kép ha pl egérrel körbefordulok és szétnézek a terepen? van mellé 2gb ram is a gépben. nagyjából ez a helyzet a prince caspian játékkal is, a lostot is kellett butítanom stb. azért 25ezres kártyától már nem ezt várja el az ember...
a játék mellett nem szoktam soha semmit futtatni a háttérben ami esetleg lassítaná még.
thxmod: proci core2 duo 2,2ghz szal elég erős gépecske úgyhogy nem értem miért kell sz*rakodnia a játékokkal...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 zsanér törött laptop
- Bontatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

a játék mellett nem szoktam soha semmit futtatni a háttérben ami esetleg lassítaná még.