- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házi hangfal építés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CPU léghűtés kibeszélő
- Azonnali notebookos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
válasz
Louloudaki #13716 üzenetére
Egyébként nem csak pcie-hez van 64 bites driver. Itt láthatod.
-
vargalex
félisten
válasz
Louloudaki #13716 üzenetére
Hi!
32 bites XP-m van. Úgyhogy nincs ötletem, mondjuk HDMI TV-m sem, úgyhogy annyira nem lényeges, csak fura. De ugyan ezt írta AGP-s karival cene_89 is itt. Azért írtam, hogy ez engem is érdekelne.
-
válasz
Louloudaki #13720 üzenetére
hát, nekem eddig az automatikus tuningolásra tett kísérleteim 100%-os valószínűséggel fagyással értek véget, akár VGA, akár CPU volt a tárgy...
-
gyiku
nagyúr
válasz
Louloudaki #13718 üzenetére
lehet proci nem birja, vagy a ram, vagy a ht. tuning nem csak ilyen egyszeru, hogy elhuzok 1 csuszkat, bar igy lenne
-
gyiku
nagyúr
válasz
Louloudaki #13712 üzenetére
az nem a vga miatt volt
nyugi, eleg a 400w tap.
-
empir3
tag
válasz
Louloudaki #13699 üzenetére
Köszi a választ!
Attól még más véleményeket is elfogadok
Ja és ha ez aprogram felkerül akkor minden játék "fölött átveszi az irányitást"?
-
fagy53
nagyúr
válasz
Louloudaki #13694 üzenetére
Elég.
-
fagy53
nagyúr
válasz
Louloudaki #13688 üzenetére
Amit írtál, annak alapján a VGA-nak semmi köze a szaggatáshoz, viszont a proci 2.2GHz-es órajele lehet a bajok forrása. Húzd feljebb a procit 2.5-2.6GHz-re és megszűnik, de mindenképpen lecsökken a szaggatások száma.
-
gyiku
nagyúr
válasz
Louloudaki #13690 üzenetére
elsimitas
-
gyiku
nagyúr
válasz
Louloudaki #13688 üzenetére
AA-t nem birja a kartya.
taprol csak annyi, hogy orosz rulettcodegen sem jobb am
-
gyiku
nagyúr
válasz
Louloudaki #13686 üzenetére
hogy koltsel arra is. meg az sem mindegy, hogy az a 400w-os tap micsoda, minosegi, vagy vargane es tsa.
szaggatas attol fugg mit, mekkora felbontason jatszol milyen szurokkel. azt se felejtsuk el, hogy ez a kartya mar akkor also-kozep kategoria volt, mikor kijott.
-
gyiku
nagyúr
válasz
Louloudaki #13684 üzenetére
a kartya eszik osszvissz 60w-ot. csak hulyitenek a dobon irtakkal
szaggatas inkabb azert van, mert ma mar eleg gyengus ez a kari, ha a tap lenne a gond, egyszeruen nem lenne kep. -
tzsolesz
nagyúr
válasz
Louloudaki #13349 üzenetére
Ha nem használsz több megjelenítőt, és elégedett vagy az alapszín beállításokkal, akkor nem muszáj fölrakni a catalistot. Próbáld meg letakarítani a mostanit rendesen, és tedd fel a drivert simán.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Louloudaki #13347 üzenetére
Májusban még megvolt az ára, és a 3850 sem ennyi volt mint most. Én 24.000 HUF-ért vettem az enyémet, és meg is voltam vele elégedve.
El is árultad a hiba okát, azzal, hogy a catalistban mindent maxra toltál, össze is kuszáltál mindent. teggyél mindent alapbeállításra, és töröld le a fenébe a catalistot, a driverrel együtt. nem kell újratelepíteni a windows-t, csak egy újabb driver-t kell fölrakni, méghozzá a 8.10-es verziót. Kb. egy fél óra alatt meg is oldod az egészet. Amit a karihoz adtak, az jó esetben is kb 7.9-es lehet, ami szart sem ér már.... azóta egy csomó játék kijött, és a driver-ket is ezek szerint csiszolgatta az ATI...
-
Májsztró
addikt
válasz
Louloudaki #13336 üzenetére
hát nem tudom ,hogy most hogy érted a 25K-s karit , de még nincsen egy hete hogy Sapphire 3850-est vettem , 512 mega ramosat 22500-ért futárral!
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
No no, annak a karinak jobban kellene vinnie ezt a gammát. Nem stimel nálad valami. Először is szedd le szépen a drivert, és takarítsd le valamilyen driver-cleaner-el a maradványait. Még registry-cleaner-t is futtathatsz utána. Majd szedd le az oprendszeredhez tartozó legújabb drivert, ami most 8.10-es. Ezt rakd fel, és prockón húzz egy kicsit, kb 2.6Ghz környékére. Hidd el profitál belőle ez a kari, tapasztalatból mondom....
Ha még miondíg csinálja,akkor szedd le a catalist controll centert, és csak simán a driver legyen fennt. Nálam XP-én egyszer ez volt a megoldás hasonló problémámnál....
Sok sikert.
-
fagy53
nagyúr
válasz
Mikor volt az 25k? Ma az ennyibe kerülő kártyák kb kétszer gyorsabbak, mint a tied.
A procit is húznod kellene 2.5-2.6 GHz-ig lehet, hogy miatta akad, a RAM elég.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Asrock Challanger B580 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- 100.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged