Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Akciókamerák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Micro Four Thirds
- Ezzel tényleg tizenkilencre húzott lapot a Gigabyte
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple asztali gépek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Ami a hiba:
A vörös/piros gombra vág a cucc. ez jó.
Az enkóderből jön a jel, van egy visszajelző led, az szépen vibrál. Sűrű a jel.Viszont sose kapcsol. Akármennyit várok. A beállításokkal 16 másodpercenként kéne. (Vagy 32, ha elszámoltam.
)Amire gondolok:
1. a void loop végén kellene nullázni a számlálót. Ha kilép a loopból megszakításkor, akkor a loop elejére tér vissza?

2. volatile változónak kellene megadni a currentpulse-t, mert akkor az interrupt alatt nem ismeri?
Mondjuk ezt nem hiszem, a példaprogramokban se így adják meg.3. olyan sűrű a megszakítás, hogy nem tudja lefuttatni a loopot végig. Ezt nem hiszem, mert akkor a vörössel se működne. Meg akkor ki kéne venni a megszakításból a számlálást és áttenni a loopba.

Nekem az 1. tűnik valószínűbbnek.
(#9893) weiss
Csak most látom a hozzászólásod. a 2. pontoban én is erre gondoltam. Jól gondolom, hogy megszakításkor csak így tudja kezelni? De akkor vörössel miért működik a funkció?
Új hozzászólás Aktív témák
- Predator GM7000 4 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6700 MBs - Eladó!
- Xiaomi Poco M7 Pro 256,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xiaomi Poci F4 Gt 128GB,Átlagos,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Lexar NM620 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 3500-3000 MBs - Eladó!
- LG 55UP76702LB 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS37701 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)
ekkold