Hirdetés
- Szigorúan titkos dokumentumokkal a kezében távozott az Intel egyik mérnöke
- Nem YU7 mindenkinek: nem győz elég villanyautót gyártani a Xiaomi
- Bődületesen sok szoftverrel kínálja Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- Tízszer gyorsabban indulhatnak a játékok a Microsoft új csodafegyverével
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ecaddsell
aktív tag
Azt vettem észre a mérettel nagyon meredeken emelkednek az árak, szóval még akár reális is lehet amennyiért vetted. Én se vennék mást csak soros interfészes kijelzőt (hiába olcsóbb az ilyen-olyan shield).
A könyvtár linkjét köszi, ezt láttam is, csak annyi a könyvtár mint csillag az égen...
Viszont jó eséllyel megvárom amíg megjön a nagyobb kijelző, mert nemcsak a frissítéssel van gondom.
(A frissítéssel is azért inkább, mert jó pár adatot kell kiírni és ha 1 változik, akkor jó eséllyel az összes megy utána, szóval több részletben lényegében teljes újraírás van).
Minden kijelző, könyvtár variáns stb., pár extra #ifdef-t indukál és már most is rontja a kód minőségét a sok #ifdef, szóval most inkább még várok.Eredetileg 128x64-es OLED-el indult ez a projekt (dual color monochrome, felső 1/4 sárga, többi kék), aztán mikor kitaláltam legyen még ez meg az akkor láttam, kevés lesz a kijelző és megvettem a 160x128-as TFT-t.
Viszont ennél meg kiderült, hogy a textsize() az 10, 20, 30 stb. pixelt állít. Az 1-es méret az még nekem is kicsi, a 20-as mérettel meg nem fér ki az eddigi 4 sorból 2 (pl. frekvencia 9 digiten amit azért ultra gáz lenne több sorra osztani). Szóval hiába lett most 6 sor a 4 helyett, ha vízszintesen meg nem férek el (újabb tapasztalat: érdemesebb 1-el nagyobb kijelzőt venni, mint amiről azt gondolja az ember hogy elég lesz).Egyébként egy hasonló óra progi volt vsz. az első progi amit futtattam az EP32-n, ott volt a példaprogramok között és gond nélkül felment. WiFi-n szedi le a pontos időt. Nem is akartam WiFi-t használni (azóta se használtam), de pont ez esett kezem ügyébe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Arc Raiders
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen TV-t vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Samsung Fold 5, gyöngyházfehér színben, szép állapotban!
- iPhone 15 Pro MAX 256 GB, fekete, hivatalos garancia, 92% akku, tökéletes állapotban!
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple garancia
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 6-7 gen i5 T procik
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3716
- Sony MHC-V43D Aktív hangfal, party hangszóró
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold