-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
Ízlések és pofonok.
Az én szótáramban ezt lenyúlásnak hívják. Kereskedelemnek meg azt, ha megveszel tízet nagyker áron, és árulod egyesével kisker áron.
Én inkább rádobom a nepper árrésének felét a szállításra a Gearbesten, vagy a Banggoodon (bár ennek a szállítása jelenleg döglődik), és pár napon belül a kezembe teszi a futár.Valóban az a baj, hogy nem tudni mi a jó. Én már dobtam el BD láncfűrészt is, mert annyira drágán javította volna meg a márkaszerviz, hogy nem érte volna meg. Hiltire 30 ezerért adtak volna árajánlatot a javításra. Csak árajánlatot!
Szerencsére az Arduino cuccokkal nem tapasztaltam, hogy tönkremennének.
Erről jut eszembe, és ez már itt nem off:
Ha valakinek az USB-soros átalakítón keresztüli használatban gondjai támadnak, az többnyire a driver miatt van. Pl. az FT232-re van olyan driver, ami a hamis chip esetén tönkreteszi az IC-t (átírja a PID-et nullára). Nagyon jól meg kell választani a drivert, azt jól elrakni, mert az újak már nem jók. Mind a négy általánosan használt chiphez van jó driver is.
Új hozzászólás Aktív témák
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest