Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZTE_luky
senior tag
válasz
Teasüti
üzenetére
xboy89
köszi

Teasüti
nem, nem úgy volt
pontosabban pár hónappal ezelőtt még úgy volt, talán arra emlékezhetsz
akkor úgy volt hogy ezt sokkal nagyobba kivitelezem, másfél méteresben és fali dísz lesz, de gondoltam jobb lesz kompaktabbként. hogy érted a közvetlen megvilágítást?
tudom ezerszer egyszerűbb lett volna nyomtatással, sokminden egyzerűbb de nem szebb. én adok egy oylan értékfaktort tárgyaknak, hogy azt megvetted, megcsináltattad valakivel és csak kész lett, vagy abba szívedet lelkedet beleraktad és az a te kétkezi munkád, és az utóbbi egy pótolhatatlan jellegű értékkel ruházza fel azt 
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple asztali gépek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kuponkunyeráló
- Milyen egeret válasszak?
- Arc Raiders
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- További aktív témák...
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3714, 97% AKKUMULÁTOR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3889, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ekkold