Hirdetés
- Törvényben kötelezné az USA a hazai AI igények elsődleges kiszolgálását
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Teasüti #9093 üzenetére
Jaa értelek már, akkor 3 db ESP32 kellene
viszont ez így már jónak kellene legyen, csak nagy helyet foglalna el a panelen.
Akkor ezért nem nagyon találok Wifi+Bluetooth példákat, mert nem nagyon megy együtt a kettő
. Akkor ez is kilőve
pedig szép és jó lenne ,ha menne együtt. Kezdem érezni az ESP korlátokat, pedig olyan jól hangzik, hogy mennyi mindent tud, viszont nagyon sok esetben ott van egy képzeletbeli vagy valóságos apró betűs rész, hogy "kivétel ebben és ebben az esetben nem tudja".
ESNow esetén egyik eszköz STA másik AP módban van. Az STA esetemben a külső ESP lenne, ami alszik és 15 percenként felébred, adatot küld AP, benti ESP-nek majd visszaalszik. A router mint AP eszköz, arra csak az STA eszköz tudna csatlakozni, de ő meg egyszerre két helyre nem képes vagy a "szerverre" vagy a routerre csatlakozik. Legalábbis kommentek alapján, illetve próbálkozásaim alatt erre jutottam, hogy ez lehet az oka. Egy példát találtam, ahol MQTT szervernek küld adatot egy ESPnow eszköz. Lehet, hogy csak Channel 1-en működik ? A routerem 2-es csatornán kommunikál. Megnézem majd mi van, ha átteszem azt is 1-re. Igaz tesztelni NTP klienssel tudom csak, amúgy is az lenne a lényeges nekem.
Ahogy nézem akármilyen vezeték nélküli eszközt választanék, nem úszom meg olcsón, akár RF, BT vagy egy 3. ESP32 is legyen az. Lehet jobban járnék az RTC modullal.
(Vicces mert az elején úgy indultam el, hogy valami összetettebb feladatot szeretnék, ne végezzek vele 2 hét alatt. Erre jött ez a hőmérő-óra projekt, gondolván nincs más jó lesz ez, nem baj ha hamar végzek vele. Erre....a legegyszerűbb dolgok tartanak legtovábbPersze nem haszontalan amiket próbáltam, azokat is jobban ismerem legalább most már, de nem számítottam rá, hogy ennyi fejtörést okoz 2 ESP32 közötti kommunikáció.)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Motoros topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- SSD kibeszélő
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 13 Pro Max 128GB graphite grafit független Apple
- újszerű Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia ajándék extra szíj
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- új bontatlan 13 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD silver ezüst Apple 3 év garancia
- ASUS TUF Gaming FA507NV-LP031 gamer laptop 1 év garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Apple Watch SE 2020 ezüst, 44mm // Számla // Garancia // Válaszható szíj //
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest