- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Ismét minimalista miditorony érkezett a Fractal Design műhelyéből
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Prezentálta PCI Express 6.0-s SSD-vezérlőjét a Silicon Motion
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_q
addikt
Nézegetem az órajeleket, timer-t. Kíváncsi voltam, hogy mit használ alapból a timer-hez. Adatlap szerint a cpu órajelét használja. Azt hogy a CPU mit használ elvileg be lehet állítani de arduino alatt nem találtam meg, hogyan lehet változtatni, hogy mit használjon a CPU. Ahogy néztem van egy 40 Mhz-es kristály a shield alatt. Tehát lehet belső 8 MHz, külső 40 MHz és ha külsőleg csatlakoztatni 32 kHz-es kristály.
Azt, hogy ezeket hogyan lehet beállítani, melyiket használja, ne menjen mondjuk 160 MHz-el, hanem csak 80 MHz-el a cpu arudino alatt hogyan lehet beállítani? Közben pedig még egy kérdés jutott eszembe. Ha nem rtos-ban programozok, akkor magától választja ki melyik mag dolgozza fel a kódot vagy csak egyiket használja? A 160 MHz ki van használva valahogyan?
Még egy dolog, a DMA-t támogatja az ESP, de arduinora szintén nem találtam kódot. Erre sincs példa?
Így hirtelen sok a kérdés, remélem sikerül mindre választ kapni. Egyre inkább előjön, hogy lehet még se mindenre a legjobb arduino-ban a programozás és korlátokba ütközök?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Konteó topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazon Kindle
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- ELADÓ Fanatec Club Sport Pedal V2
- Lenovo ThinkCentre M73 4-magos Core i5 asztali PC 16Gb Ram
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest