- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Ismét minimalista miditorony érkezett a Fractal Design műhelyéből
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Prezentálta PCI Express 6.0-s SSD-vezérlőjét a Silicon Motion
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
Szerintem igen , de a döntés az övé, mert másként minden gondért a javasoló a hibás! Az én elvem, hogy mindig használjuk a legkorszerűbbet, ami ár/érték arányban még jó. AZ ESP32 a maga kategóriájában jelenleg mindent magasan ver ilyen szempontból. De ha ragaszkodik a 04-hez, akkor nincs mit tenni, használja. Azt se tudom, mennyi memória van a 04-ben. Belefér az Arduino, vagy AT parancsokkal kell programozni? Mert ha igen, akkor kell hozzá egy másik chip is, ami kezeli. Persze lehet, hogy felmegy rá az Arduino, nem tudom, ennek talán érdemes lenne utánanézni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PayPal
- Nintendo Switch 2
- Ford topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Több mint 500 millió dollárt spórolt az AI a Microsoftnak
- További aktív témák...
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest