Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JozsBiker
aktív tag
Értem. Illetve így nem értem a delay szerepét, de mindegy. Én azért érdekességképpen tennék a for ciklusba is mondjuk 1 másodpercet, hogy szemmel látható legyen a működése
Írtad hogy az első led -del két verzióban is bajod volt. Lehet hogy egyszerűen csak hibás. Hagyd ki, kezdd a másodikkal.
Néhány led színe provizórikusan akkor szok megváltozni, ha a vezérlési láncban kontakthiba van, esetleg a táp nem megfelelő ( feszültség és/vagy áram szempontjából ). A kontakthiba az utolsó jól működő led után van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro Max - Black Titanium - 256GB - Akku: 90% - Megkímélt állapot!
- GIGA AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 550W
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
ekkold