- ZIDOO médialejátszók
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- UHD filmek lejátszása
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mprrpm
tag
válasz
JozsBiker #8097 üzenetére
Máshol nem fogsz kapni használható dcf77 modult, persze lehet építeni is csak nem éri meg.
De ha van rá olcsóbb megoldás akkor szólj. Ja és inverterek közelébe se szereti venni a jelet.
Kb. 2-3 méteren belül ha csak egy telefontöltő üzemel már bizonytalanná teszi a vételt.Szinte kivétel nélkül mindenhol DS3231-et használok.
Kb 5.-ik mátrixos órámat építettem, valamint egy szintén saját készítésű reklámfutófénynek is ez az RTC-je. Munkahelyre most készül éppen egy nagyobb kivitelű óra.
Kb.5 évig elmegy egy CR2032-vel, igaz kell egy kis átalakítást végezni a panelon, a pontossága pedig évente 10sec-en belül van, amit progiba meg után lehet húzni. Ennél olcsóbban már csak a DS1307-van de azt nem szeretem mert hőmérséklet változásra szeret elmászkálni a pontossága.
Új hozzászólás Aktív témák
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest