- TCL LCD és LED TV-k
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos tablet topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nyaralás előtti hardverszemle
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JozsBiker
aktív tag
EBay -ről vettem, és egy darab szállítással valóban nem sokkal olcsóbb a Conrad -os 4eFt -nál, de ha többet vesz az ember már jóval kedvezőbb.
Az én órám egyelőre csak "deszkapanel" formájában van meg, szintén DS3231 -et használok, tettem rá gombokat amivel lehet az időt állítani, sőt bluetooth modult is, így android -os telefonról is állítható az idő.
De vannak esetek szerintem, amikor ezek sem elegendőek. Pl. ha az óra mondjuk egy buszváróterembe kerül. Oké, beüzemeléskor pontos, rendben. Aztán hónapokig, esetleg egy évig egész pontos, rendben. És azután ? Biztos hogy egy év után lesz olyan a helyszínen, aki még emléxik rá hogy van az alján 3 pici gomb amivel pontosíthatja ? Vagy biztos meg lesz még a telefonján az alkalmazás ? Ilyen meggondolásból akarnám - mintegy biztonságképpen - még a dcf modult is beizzítani.Az "egy kis átalakítást végzéséről" a DS3231 panelon írnál pár szót ?
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest