Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- GoPro Hero 13 kamera: felkészült az akcióra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- OLED TV topic
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JozsBiker
aktív tag
EBay -ről vettem, és egy darab szállítással valóban nem sokkal olcsóbb a Conrad -os 4eFt -nál, de ha többet vesz az ember már jóval kedvezőbb.
Az én órám egyelőre csak "deszkapanel" formájában van meg, szintén DS3231 -et használok, tettem rá gombokat amivel lehet az időt állítani, sőt bluetooth modult is, így android -os telefonról is állítható az idő.
De vannak esetek szerintem, amikor ezek sem elegendőek. Pl. ha az óra mondjuk egy buszváróterembe kerül. Oké, beüzemeléskor pontos, rendben. Aztán hónapokig, esetleg egy évig egész pontos, rendben. És azután ? Biztos hogy egy év után lesz olyan a helyszínen, aki még emléxik rá hogy van az alján 3 pici gomb amivel pontosíthatja ? Vagy biztos meg lesz még a telefonján az alkalmazás ? Ilyen meggondolásból akarnám - mintegy biztonságképpen - még a dcf modult is beizzítani.Az "egy kis átalakítást végzéséről" a DS3231 panelon írnál pár szót ? Köszi.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest