- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Teasüti #7832 üzenetére
ÁÁÁ, köszi, igen, ezt benéztem. Bocsi.
ESP8266 - ez a wifi modul, futtat egy http szervert a színbeállításokhoz
Arduino Uno - ő vezérli a ledeket:
- a szín beállításokat az ESP8266 kapja
- fényerőt nyomogombokkal állítomSzalagonként 3 db IRL540N (mert ezt találtam a hestore.hu-n) pedig a ledeket hajtja.
A ledszalag pedig WS2812. Ha jól értelmeztem, akkor ezt led chipenként lehet címezni, nekem biztos hogy kell ez?1 led szaleg megy az asztal aljára, 1 az asztallap széléhez a fal mellé vagy a monitor mögé, 1 pedig asztali lámpa és headset tartó (plexiből hajtogatott izébigyó) megvilágítása lesz. (bár ha nagyon belejövök csinálok egy infinity mirror kreációt is egy negyedik szalagból, ugyanerről az arduino-ról)
Egyébként csak azért akarok Arduino-t mert látszólag nagyon népszerű most és sok leírás van hozzá. Az ESP32-ről nem tudom még micsoda.
A v-tac céget ajánlotta nekem a kollégám. Ezt néztem ki náluk, de a kép szerinte nem jó a leírás meg nem tartalmazza, hogy milyen a cucc:
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- LTE frekvenciák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- EAFC 25
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Formula-1
- Milyen videókártyát?
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged