Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
Victoryus #7545 üzenetére
Amit leírtál, az tanulságos lehet mindenki számára, aki új lapra tér át. Ne vegye komolyan, ami a lapra van írva. Igaz, meg lehet nézni a hozzá tartozó fájlban, hogy melyik lábat minek nevezi, ha biztosan tudjuk, hogy azzal a lappal van dolgunk. Én nem is szoktam használni a lábak neveit, tehát én ilyet többnyire nem használok, pl. hogy pinmode(D2, hanem pinmode(2, .
Ha ezt átviszem egy másik lapra, ott is megkeresem, hogy melyik a GPIO2, és nincs gond.
Gyakori, hogy új lapnál leellenőrzöm leddel, hogy ténylegesen az a láb-e az adott sorszámú.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó billentyűzet csomag!
- WD Red Pro 6TB (WD6003FFBX, 7200rpm, 256MB, CMR) 353 nap futásidő - garancia: 2028.02.29ig
- MacBook Pro Retina 13" M2 Chip 16GB RAM / 512 SSD / Magyar / 60 nap garancia
- GAMER SZÁMÍTÓGÉPEK GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL, AKCIÓS ÁRON!!! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Gainward 1660Ti 6GB Csavarmatricás / Beszámítás OK!
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest