- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tankblock
aktív tag
válasz
Teasüti #7383 üzenetére
Hello,
Akkor én felvállalom hogy több mint 1 van ebben az értelemben.
Arduino defacto programozási nyelv --> azaz szépen eltünteti a felhasználó elöl hogy mit is használ, aztán meg ha véletlenül 2 könyvtár ugyanazt az erőforrást használja akkor jön a probléma.
Ugyanaz mint amikor a WS2812 könyvtár RMT használja, meg mondjuk lehetne még használni IR adó vevőnek ugyanezt az erőforrást mert 8 csatornája van ha jól emlékszem,
Én ezért fogtam bele az ESP-IDF be és igen nincs minden dokumentálva, és néha nagyot lehet mellényúlni.
A másik oldalról, meg a fejlesztők ESP-IDF c++ kompatibilis és eclipse alatt lehet c++ is programozni. Akár Arduinos könyvtárat is behúzni / átírni....Vagy csak kevés időmben is mazoista vagyok...
Nem szólnám le ezt sem. Ez mellett szeretem az Arduino-t. Szeretem, hogy kész dolgokat kell csak összerakni és fut. Ezzel spórolhatok időt és az összes ESP8266 home automation erre épül.
Mindegyiknek megvan a szépsége.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged