Hirdetés
- LG LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Projektor topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oryctolagus
tag
Üdv!
Korábbi projektem kissé megakadt idő hiányában.
Tehát képen látható orosz csodát szeretném modernizálni ezzel a kóddal ami egyelőre kicsit túl mutat rajtam.
Amikor elindítom egy ideig semmi gond nincs aztán, halk búgás hallható ami később erősödik.
Ekkor kikapcsoltam azon nyomban.
Nem kellene a motor lábaira kondenzátor? Hogyan méretezik azt?
A motorshield lábait lelehet vágni, azokat amelyek a arduino boardról tápfeszt kapnának?
A gondom az ezzel, ami már korábban írtam. A z usb portról akarja táplálni a motorshieldet is hiába van külső tápra jumperelve. Amikor kipróbálnék valamit a programban és feltölteném folyton össze kell dugni a két lapot elkerülendő az anomáliákat. Például az egér is lekapcsolt mér emiatt egyszer.Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- Honor Magic V3 Black Hajtogatható csúcsmobil, nagy főképernyő + fedlapi kijelző 12/512 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold