Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali fotós kérdések órája
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Augusztusi hardverszuflé
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csubuka
addikt
válasz
Gergosz2 #7227 üzenetére
Köszönöm a tippet!
Sajnos szerintem olyasmivel próbáltam már és nem lehetett elég érzékenyre állítani.
Ilyen modult használtam. Lehet, hogy van modul és modul között különbség azt nem tudom, de kinézetre ilyen volt egy az egyben.
A mobilteló vakuja már elég fényt szolgáltatott neki, de a kis vörös led a plexi mögött a villanyórán nem okozott semmi változást benne.
A TSL tuti kimutatná, odaszigszalagoznám vagy hasonló minőségi fényárnyékolást végeznék. Csak valami egyedi mókoló kód kell majd oda. A digital-out eszközök jóval egyszerűbbek lennének itt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Gitáros topic
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Robogó, kismotor
- Mobil flották
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest