Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egyet áruljatok már el!
Van abban a kitben, amit linkeltél, a léptető és a szervó motor mellett egy sima, pucér kis motor, ami játékokban is szokott lenni, na azzal, áttét és mindenféle felfogatási pont nélkül mi az ördögöt lehet kezdeni? Azért is kérdezem, mert van itthon vagy két maréknyi ilyen motor, a gyerekek minden törött játékából kiszedtem és eltettem, de nem jövök rá, hogy fogaskerekek nélkül hogy tudnám őket használni. Ugyanakkor lenne egy csomó projektem, amibe meg motor kéne, lassú, nagy nyomatékkal...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Van abban a kitben, amit linkeltél, a léptető és a szervó motor mellett egy sima, pucér kis motor, ami játékokban is szokott lenni, na azzal, áttét és mindenféle felfogatási pont nélkül mi az ördögöt lehet kezdeni? Azért is kérdezem, mert van itthon vagy két maréknyi ilyen motor, a gyerekek minden törött játékából kiszedtem és eltettem, de nem jövök rá, hogy fogaskerekek nélkül hogy tudnám őket használni. Ugyanakkor lenne egy csomó projektem, amibe meg motor kéne, lassú, nagy nyomatékkal...
ekkold