Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Janos250 #6693 üzenetére
Ma kaptam meg én is a csomagot, én csak 2db-ot rendeltem, hogy legyen itthon ilyen is. Most már bánom, hogy nem sokkal többet... Egyszerűen nem fér a fejembe, hogy hogy tud ez ennyire olcsó lenni?!? Itthon csak a hozzá adott, beforrasztandó tüskesor, vagy ad abszurdum, a bélelt boríték, amiben utazott, csak az többe került volna.
Az ingyen postáról nem is beszélve...
Mellesleg ha ezt ilyen piciben meg lehet csinálni, ch340 chipestől, feszszabályzóstól , mindenestől, miért nem eleve ilyennek találták ki? Minek kellett az a nagy nyák?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Kuponkunyeráló
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- TCL LCD és LED TV-k
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest