-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Jó cucc, ahova elég a 8bit és a 2/32 KB. Na meg az 5V megkönnyíti az életet a ledes vonalon.
Gondolom az Uno amolyan első verzió, DIP tokozással könnyű hack lehetőségekkel, na meg a shield koncepció is hatalmas siker.
Szerintem az utóbbi miatt futhatott így be, boldog boldogtalan shield-eket gyárt hozzá.
Mondjuk én még egyet sem használtam, jobb szeretem magam összedrótozni ami kell.
Ha rögtön a Nano-val indítanak, akkor szerintem egészen más sorsa lett volna.
Nekem is van egy doboz Nano-m, várják a sorsukat. Évekre előre megvannak a projektjeim - ami amúgy fél év lenne, de ezzel a tempóval mire minddel elkészülök...
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Gamer pc 1080p
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Nintendo Switch oled sok extrával, játékkal
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest