Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BTminishop
aktív tag
sziasztok,
sürgőssen (1-2 hét) szükségem lenne valami vezeték nélküli modulra, ami kompatibilis arduinoval.
A cél :
Időjárás állomás. Tehát a kertből küldje nekem az adatokat be, ezt még nem tudom pontosan, hogy lesz megvalósítva de szeretnék írni hozzá valamilyen interfészt. ( webappot vagy c# os desktop appot).A kérdés :
Melyik modult válasszam illetve hol tudom ezt beszerezni Magyarországon mivel külföldi rendelésre nem biztos, hogy van időm.
Minden ötletre kiváncsi vagyok köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest